- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.201
evet canım bana da öyle geldi ama kendimi sakinleştiriyorum. sonra üzülmim. diye . bir ihtimal tabi.ayyyy edaaaaa koyulasmaya baslamış yaaaaa
valla olursa ilk olacak. biliyosunuz denemem de ilk . o yüzden o konuda tecrübesizim.Ben oğluma hamileyken tabii ov. testi felan yapmamıştım ama tek hatırladığım gebelik testinde çift çizgiyi gördüğüm gün bile adet ağrısı gibi ağrılarım vardıBat günümde yapmıştım
Yok canım benim kalp rahatsızlığım olduğu için hic bir hormon ilacını kullanamıyorum ama ben bu ay hayıt tohumu içtim artık onun etkisimi bilmiyorumCanım yumurtlama tedavisi mi gördün ve gördüysen ne kullandın ben de bu ay aşılama olacaktı ama yumurta 14 te kaldı iptal oldu
Canim hayit tohumu içtiğini yazmışsın. Bende ilk defa bugün denedim. Progesteron dusuklugu çıktı. Zaten ovu.testlerinde hiç pozitif i gormemistiM. Sen nasıl kullandin faydası oldu mu.Yok canım benim kalp rahatsızlığım olduğu için hic bir hormon ilacını kullanamıyorum ama ben bu ay hayıt tohumu içtim artık onun etkisimi bilmiyorum
Canm bende pko var adet duzensizligi yumurtlama tembelliği dr olmadı tüp bebeğe yönlendirecegim dedi gecen ay ve gecen ayda ovi testi yaptm pozitifi gördüm cok umutlandm hatta adete bi kac gün kala test yaptirdim 2.76 cikti o gece bir bel agrsisi öldüm agridan ve deger 0 landı bu ay da hayıt tohumu yarım çay kasigi havanda ezip 1 bardak kaynar suda 10 dk bekletip ictim sabah aksam artik onun etkisimi bilmiyorum dr a gittim cok guzel yumurtan catlamis 1 tane daha gelisiyo rahim de guzel kalinlasmis dedi bilmiyorum artik ne olacakCanim hayit tohumu içtiğini yazmışsın. Bende ilk defa bugün denedim. Progesteron dusuklugu çıktı. Zaten ovu.testlerinde hiç pozitif i gormemistiM. Sen nasıl kullandin faydası oldu mu.
Oooo süper canım çok iyimiş. Ins.saglikli gebeliğin olur. Bakalım bende de var yumurtlama tembelliği yeni teşhis kondu. Bende aslan pencesi..civan perce mi. Ve hayit tohumu nda n bir tutam 2 şu bardaği suya kâtip senin dediğin gibi yaptım içtim. 3 ay kullandığın zaman hormonların düzene giriyor mus. Sağlıklı yumurta gelişiyor mus diye okudum.ins.faydasini görürüz senin adına çok sevindim.
İnsallah hepimizin olur canım bakalım yumurta catladi ama bebis geleckmi Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsiinOooo süper canım çok iyimiş. Ins.saglikli gebeliğin olur. Bakalım bende de var yumurtlama tembelliği yeni teşhis kondu. Bende aslan pencesi..civan perce mi. Ve hayit tohumu nda n bir tutam 2 şu bardaği suya kâtip senin dediğin gibi yaptım içtim. 3 ay kullandığın zaman hormonların düzene giriyor mus. Sağlıklı yumurta gelişiyor mus diye okudum.ins.faydasini görürüz senin adına çok sevindim.
Ins. Canim sağlıkla gelir inş. Bebek işi de nasip işi. Ben simdi merak ederim seni. bat a kaç gün varİnsallah hepimizin olur canım bakalım yumurta catladi ama bebis geleckmi Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsiin
Canim benim aslinda cok umudum yok nedense sabah gebelik testimde negatifti ama Allah buyuk insallah hayirli haberler veririm guzel Mevlam hepimize nasip etsin insallah amin..
Valla benim bat çok karisik gecen ay 2 kere regli oldum 5 inde cift cizgiyi gordum yumurtlamadan 14 gün sonra olunuyo o yuzden 19 sanimirim yani 9 gun kalmis düzensiz olması cok kotu yaaIns. Canim sağlıkla gelir inş. Bebek işi de nasip işi. Ben simdi merak ederim seni. bat a kaç gün var
Hımm anladim canim. Ins. En kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın. Artık bekleme süresi başladı sanırım. sen hergün ictin mi yoksa gün aşırı mi kullanın hayit tohumunuValla benim bat çok karisik gecen ay 2 kere regli oldum 5 inde cift cizgiyi gordum yumurtlamadan 14 gün sonra olunuyo o yuzden 19 sanimirim yani 9 gun kalmis düzensiz olması cok kotu yaa
İnsallah canım sende hamile kalirsin da bu sefer bebişlerden konusuruz ben hergün yaptım sabah aksam dun dr a gidince bıraktim simdi icmiyecegim hâ bide alaklima geldikce kuru incir yedim onun kürünü yapıyolar ama ben yedim onuda tavsiye ederimHımm anladim canim. Ins. En kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın. Artık bekleme süresi başladı sanırım. sen hergün ictin mi yoksa gün aşırı mi kullanın hayit tohumunu
Amin canim insallah Allah umutla bekleyen herkese nasip eder herkesin yüzü güler insallah
Canim varmi bi gelisme?
İnşallah canımmmmDogru canım incir i de duydum. Günde 1 tane yemek gerekiyormuş. Ins. Canim güzel haberler veririz birbirimize
regl günündü dimi bugün hala olmadiysan ufak bi ihtimal hala var. Ovu yap bakalim bide o ne durumda ona bakariz.Malesef gebelik testim negatif ovu yapicam bi iki saat sonra
Bende günde bir adet incir yiyorum inşallah bir yan etkisi filan olmaz değil mi :) benim siklusum 28 gün 1 gün şaşmıyor bu ay incir yüzünden günümün şaşmasından korktum yaDogru canım incir i de duydum. Günde 1 tane yemek gerekiyormuş. Ins. Canim güzel haberler veririz birbirimize
Bence Şaşmaz canım. Sonuçta günde 1 tane yiyorsun ve sağlıklı bir besin. Değişiklik olsa dahi iyi yönde olur diye tahmin ediyorum.Bende günde bir adet incir yiyorum inşallah bir yan etkisi filan olmaz değil mi :) benim siklusum 28 gün 1 gün şaşmıyor bu ay incir yüzünden günümün şaşmasından korktum yabugün 12. günüm iki saat sonra ovu testi yapıcam birde havuç yemeye başladım :)
Canim hesaplayici yarini gosteriyo adet sancilarida var hafif hafif su bekleme olayi acayip bir stres ok ovu testinide atarim yapincaregl günündü dimi bugün hala olmadiysan ufak bi ihtimal hala var. Ovu yap bakalim bide o ne durumda ona bakariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?