- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 48
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.221
Canim hesaplayici yarini gosteriyo adet sancilarida var hafif hafif su bekleme olayi acayip bir stres ok ovu testinide atarim yapinca
merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım bu bebek muhabbetinden dolayı. Çocuk çok istiyoruz eşimle 3 aydır deniyoruz olmuyo bu ay ovü testi aldım bat tarihinden 10 gün sonra basladım testi yapmaya sizce gec mi kaldım içimde hep bi süphe... bir de ben günde bir defa yapıyorum testi öğleden sonra 3-4 gibi sabah ayrı aksam ayrı mı yapmalıyım bilemedim kafamçokkarısık
Mrb ben hep bu konuyu takip ediyordum ovu testı aldım denemeye başladım ama sonuç pek iç açıcı değil galiba bayanlar, çizgiler koyulaşınca denedik ama bugün 22 gün 2. Çizgi koyu değil 26 günde bir regl oluyorum
Cvy yazdgın için tşkler 11 gün yumurtladım değerlendirdik o tarihleri şimdide bel ağrım, beyaz şeffaf akıntı başladı ve 2. Çizgi silikAdetlerin hep düzenli 26 günde bir oluyosa 12.gün yumurtluyo olman lazım. 10. günü en geç başlamalısın
evet sıraladım hepsini. ama niye karnım ağrıyor .heveslenmekte istemiyorum. inşallah iyiye işarettir kızlar
Cvy yazdgın için tşkler 11 gün yumurtladım değerlendirdik o tarihleri şimdide bel ağrım, beyaz şeffaf akıntı başladı ve 2. Çizgi silik
ay öyle mi diyorsun inşallah canım. çok sessiz geliyor geliyorsa, hiçbişey anlamadım. karnım sabah azcık ağrıdı geçmişti. şimdi yine başladı. sanki adet olacakmışım gibi karnımda hafif hafif bir ağrı.Edaaaa hazirlan geiyor seninki ;-)
biraz erken değil mi ?Merhaba...bat 18 mart gibi...dün ovü testi koymuştum..T çooook silik çıktı...acaba bugn gebelik testi yapsam çıkar mı...10-12-14-16-18-20. günler ilişki oldu...bugn 23. gün :/
26 günde bir 2 yıllık evliyim çocuk çok istiyoruz Dr düzenli giderdim bir sorun yokmuşadetine kaç gün var canım ?
Cvy yazdgın için tşkler 11 gün yumurtladım değerlendirdik o tarihleri şimdide bel ağrım, beyaz şeffaf akıntı başladı ve 2. Çizgi silik
Erken di mibiraz erken değil mi ?
ben çalışıyorum o yüzden vakit geçiyor. evdeysen de oyalanacak bir şeyler bul canım. normal kitap alsaydın okurdunErken di mine zamana kdr beklesem...bekleyebilmek için ne yapıyorsunuz ben kafamı dağıtamıyorum...boya kitabı fln aldım kendime onlarla oyalanacağım artık
11. Gün koyuydu sonra silikleşti ardından bu günlerde tekrar sildikte olsa çıktı ama çok silik değil inşallah koyulasırolumsuz bişey yok şuanlık :) 2. çizginin silik çıkması da iyi bişey. 11. gün t yi koyumu gördün yoksa silikleştiği günmü 11.gün oluyor ? Silikleştiği gün+14 gün koy adet günün çok büyük ihtimal o gün. Eğer geçerse şüphelenmeye başla
11. Gün koyuydu sonra silikleşti ardından bu günlerde tekrar sildikte olsa çıktı ama çok silik değil inşallah koyulasır
Bugün 22. Gün 4 günüm kaldı bekliyoruz artık hayırlısı olsuno zaman 12.gün yumurtlamışsın canım koyu olduğunda 24*36 saat arasında yumurtan oluşcak demek çünkü. 12+14 26.günde tam olman lazım. bugün kaçıncı günündü
Bugün 22. Gün 4 günüm kaldı bekliyoruz artık hayırlısı olsun
Canım benim de batım 18 mart :)) hayırlısı olsun İnşallahMerhaba...bat 18 mart gibi...dün ovü testi koymuştum..T çooook silik çıktı...acaba bugn gebelik testi yapsam çıkar mı...10-12-14-16-18-20. günler ilişki oldu...bugn 23. gün :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?