Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım bu bebek muhabbetinden dolayı. Çocuk çok istiyoruz eşimle 3 aydır deniyoruz olmuyo bu ay ovü testi aldım bat tarihinden 10 gün sonra basladım testi yapmaya sizce gec mi kaldım içimde hep bi süphe... bir de ben günde bir defa yapıyorum testi öğleden sonra 3-4 gibi sabah ayrı aksam ayrı mı yapmalıyım bilemedim kafamçokkarısık

hosgeldın canımmm bence bi öğlen bide akşam yap daha iyi sonu alırsın canım benımde iki ayım testte gecen ay tecrubesizlik oldu bu ay oglen-sabah denedim çift cizgiyi yakalım aksam silikleşti yani öğlen yapmasaydım hala yumurtlama günü bekliyo olucaktım

Adetlerin hep düzenli 26 günde bir oluyosa 12.gün yumurtluyo olman lazım. 10. günü en geç başlamalısın

Merhaba...bat 18 mart gibi...dün ovü testi koymuştum..T çooook silik çıktı...acaba bugn gebelik testi yapsam çıkar mı...10-12-14-16-18-20. günler ilişki oldu...bugn 23. gün :/

Cvy yazdgın için tşkler 11 gün yumurtladım değerlendirdik o tarihleri şimdide bel ağrım, beyaz şeffaf akıntı başladı ve 2. Çizgi silik

olumsuz bişey yok şuanlık :) 2. çizginin silik çıkması da iyi bişey. 11. gün t yi koyumu gördün yoksa silikleştiği günmü 11.gün oluyor ? Silikleştiği gün+14 gün koy adet günün çok büyük ihtimal o gün. Eğer geçerse şüphelenmeye başla

11. Gün koyuydu sonra silikleşti ardından bu günlerde tekrar sildikte olsa çıktı ama çok silik değil inşallah koyulasır

11. Gün koyuydu sonra silikleşti ardından bu günlerde tekrar sildikte olsa çıktı ama çok silik değil inşallah koyulasır

o zaman 12.gün yumurtlamışsın canım koyu olduğunda 24*36 saat arasında yumurtan oluşcak demek çünkü. 12+14 26.günde tam olman lazım. bugün kaçıncı günündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…