- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.241
Canım benim de batım 18 mart :)) hayırlısı olsun İnşallah
Vala aynen bide ovulasyon benim bi koyu bisilik sıkıldım yaaabatı 17-18 olana 3-4 kişi var bakalım günler geçmiyo sanki daha 7 gün var birde stresten gecikir kesin 3-4 günde öyle bekle offf vallahi offf yani
Canim cok tesekkur ederim guzel duygularin icin dilerim seninde gonlundeki muradini versin Mevlam ovu testi yapayim derken kirmizi kartii yedim bu ayki umutlar yalan oldu gelsin yeni umutlar..Hakkinda hayirlisi olsun canim tabi umarim bebis gelirde musmutlu günler senin olur:)
anladım canım. o zaman aynen geç yumurtlamışsın . ve ona göre 14 gün sonra olacak
hadı hayırlısı bakalım
yorum beklıyorum ve fıkır ıstıyorum, burayı okuya okuya ıyıce gerıldım ben ya 20. gunu degerlendırmedıgıme cok pısman oldum ya bıde ben sabah ılk ıdrarla yaptım testlerı bu nıye sakıncalı yanlıs cıkacak sonuclar hep ya valla beceremedım bu ısı.eve gelır gelmez test yaptım bı tane daha ve testlerımı eklıyorum, aslında cızgıler bıraz daha net testlerde ama fotografta sankı az sılık cıkmıs, sızce nasıl, ben 21. gunu yanı dun aksamı degerlendırdım, bu sabahta test yaptım az oncede yaptım. bu aksamıda degerlendırmeyı dusunuyorum belkı bı umut. Eki Görüntüle 1449821
21. Gun icinde catlamistir buyuk ihtimal canim. 2 gunde 1 diyorlar. Ama siliklesmeye baslayinca ben pespese degerlendirmistim.ise yaradi mi bilmiyorum tabi . Ama senin yerinde olsam bu gecede calisirdimeve gelır gelmez test yaptım bı tane daha ve testlerımı eklıyorum, aslında cızgıler bıraz daha net testlerde ama fotografta sankı az sılık cıkmıs, sızce nasıl, ben 21. gunu yanı dun aksamı degerlendırdım, bu sabahta test yaptım az oncede yaptım. bu aksamıda degerlendırmeyı dusunuyorum belkı bı umut. Eki Görüntüle 1449821
21. gun yanı dun calıstık , bugunde calıscam en azından ıkı gun calısmıs olurum, ben deneyene kadar catlayıp gıtmemıstır umarım ya, catlamadan mı catlarken mı yoksa catladıktan sonra mı bırlıkte olmak lazım . benımde sılıklesıyo sılıklestı hatta genede olur mu? ınsallah senınde olmustur ya21. Gun icinde catlamistir buyuk ihtimal canim. 2 gunde 1 diyorlar. Ama siliklesmeye baslayinca ben pespese degerlendirmistim.ise yaradi mi bilmiyorum tabi . Ama senin yerinde olsam bu gecede calisirdim
Insallah canim21. gun yanı dun calıstık , bugunde calıscam en azından ıkı gun calısmıs olurum, ben deneyene kadar catlayıp gıtmemıstır umarım ya, catlamadan mı catlarken mı yoksa catladıktan sonra mı bırlıkte olmak lazım . benımde sılıklesıyo sılıklestı hatta genede olur mu? ınsallah senınde olmustur ya
Üzüldüm canim. Umarim bidahaki ay kavusursun dilegine. Rabbim cok bekletmez insallah seni ve hepimizi.Canim cok tesekkur ederim guzel duygularin icin dilerim seninde gonlundeki muradini versin Mevlam ovu testi yapayim derken kirmizi kartii yedim bu ayki umutlar yalan oldu gelsin yeni umutlar..
offf o zaman koyuyken yapmak lazımdı ya ben kesın kacırdım, dunde cok sılık deıldı aslında ama umut etmeyeyım en ıyısı benInsallah canim
Siliklesince diyorlar . Catlamadan ya da sonra fark etmez. Catladiginda orda askerler olmasi onemli
Canim.2.gunde 1 olmuyo mu. Teste baglimi calistiniz. Niye umutsuzsun anlamiyorum bunun saati yokki. 2 ya da 3.gunde 1 iliskide bile ihtimal yuksek. Rahat ol bence.offf o zaman koyuyken yapmak lazımdı ya ben kesın kacırdım, dunde cok sılık deıldı aslında ama umut etmeyeyım en ıyısı ben
bı hafta oncesıne kadar bı gun arayla devam edıyoduk ama ben 12. gunde baya hastalandım serumlar tahlıller derken bı hafta olu gıbı yattım, o yuzden bı haftadır calısma falan yoktu, ben seytan durtupte bı test yapayım demesem zaten bu ay bıdaha calısmazdık 12,13. gun gıbı yumurtluyorum dusuncesıyle taaa 20. gune calısma kalmazdı. o yuzden umutsuzum. 20. gun cıft cızgıyı yakaladık ama hastayım dıye anca dun bırlıktelık oldu 21 gu, neyse bugunde deneyeyım en azındanCanim.2.gunde 1 olmuyo mu. Teste baglimi calistiniz. Niye umutsuzsun anlamiyorum bunun saati yokki. 2 ya da 3.gunde 1 iliskide bile ihtimal yuksek. Rahat ol bence.
Ins tutar cnm. Senin benim.herkesinnnbı hafta oncesıne kadar bı gun arayla devam edıyoduk ama ben 12. gunde baya hastalandım serumlar tahlıller derken bı hafta olu gıbı yattım, o yuzden bı haftadır calısma falan yoktu, ben seytan durtupte bı test yapayım demesem zaten bu ay bıdaha calısmazdık 12,13. gun gıbı yumurtluyorum dusuncesıyle taaa 20. gune calısma kalmazdı. o yuzden umutsuzum. 20. gun cıft cızgıyı yakaladık ama hastayım dıye anca dun bırlıktelık oldu 21 gu, neyse bugunde deneyeyım en azından
gorecegız artık 12 gun sonra bıde adetım bı hafta gec olacak gec yumurtladıgım ıcın hayatımda ılk defa olacak buIns tutar cnm. Senin benim.herkesinnn
Gununun gecmesini bekle canim benceArkadaşlar 16 şubatta adet oldum 21 subat bitti 27 subat doktora kasigim agriyo diye gittin yumurtan catlamis dedi 27 28 1 3 gün iliskiye girdim doktor 2 gun dedi ama ben 3 yaptim☺ şimdi ne zaman adet olurum hep gununde yada 2 gun önce oluyorum testi ne zaman yapiyim ben sizce kasık ağrım var ve kasigimin ustu alt göbek yani sisik ve göğüslerim hassas
Sağol canim içimi rahatlattin :) bugun 5 te test yaptim bozuk cikti aksam 10 da tekrarladim silik cizgi cikti daha var yumurtlamaya yine de calismayi ihmal etmiyeyim en iyisiBence Şaşmaz canım. Sonuçta günde 1 tane yiyorsun ve sağlıklı bir besin. Değişiklik olsa dahi iyi yönde olur diye tahmin ediyorum.
Arkadaşlar 16 şubatta adet oldum 21 subat bitti 27 subat doktora kasigim agriyo diye gittin yumurtan catlamis dedi 27 28 1 3 gün iliskiye girdim doktor 2 gun dedi ama ben 3 yaptim☺ şimdi ne zaman adet olurum hep gununde yada 2 gun önce oluyorum testi ne zaman yapiyim ben sizce kasık ağrım var ve kasigimin ustu alt göbek yani sisik ve göğüslerim hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?