- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.261
Olsun daha 3 gün var ,kırmızılar gelmedikten sonra sorun yokmerak edenlere duyurulur
Sat 14 mart .gebelik testi yaptım kızlar. tek çizgizaten hiçbir belirtimde yok. ovu testlerim koyulaştığı için şüphem vardı sadece.
yıne karnım agırmaya basladı . erken mı gelcek acaba. hıc suphem yokkı ya. bıyerım sıssın agırsın yokOlsun daha 3 gün var ,kırmızılar gelmedikten sonra sorun yok
merak edenlere duyurulur
Sat 14 mart .gebelik testi yaptım kızlar. tek çizgizaten hiçbir belirtimde yok. ovu testlerim koyulaştığı için şüphem vardı sadece.
Hiç belirti, ağrı olmaması da bir belirti olabiliryıne karnım agırmaya basladı . erken mı gelcek acaba. hıc suphem yokkı ya. bıyerım sıssın agırsın yokgayet normalim
ınsallah hamılesındır ya, bende sabah ovu testı yaptım sılıktı, yumurta falan kalmadı demek mı oluyor bu, bırlıktelıge gerek yok o zaman oturup beklıcez adetı ama benım bu ayda umudum yok koyu cıgılı gunu kacırdım cunku. neyse hayırlısı olsun artık ya herkes ıcınmerak edenlere duyurulur
sabah ilk idrarla yaptım canım. ovu da yapcam aynı saatte bakalım ne olmuş. koyulaşmış mı açılmış mı ?sabah mı yaptın canım ? dur bakalım daha var adetıne o zamana kadar ümit varrr
2 gundur karnım ağrıyor ama çoook hafif hafifHiç belirti, ağrı olmaması da bir belirti olabilir
sanmıyorum ama beklicez artık. hayırlısı canımınsallah hamılesındır ya, bende sabah ovu testı yaptım sılıktı, yumurta falan kalmadı demek mı oluyor bu, bırlıktelıge gerek yok o zaman oturup beklıcez adetı ama benım bu ayda umudum yok koyu cıgılı gunu kacırdım cunku. neyse hayırlısı olsun artık ya herkes ıcın
Bu sabah test yaptım dayanamayıp ama bişey çıkmadı beklicem bakalım günüm geçerse artık doktora gidip kan vericem evde test görmek istemiyorum artık. Yani 28 gün oluyo 26 gün oluyo iki gün oynayarak geri geliyo adetimadetin gecikten sonra evde idrar testi yaparsan kesin cikar sonucu ama daha hizli sonuc almak istiyorsan adetin gelmeden kan testi verirsin ordan da kesin sonuc alirsin.
sanirim yumurta catladiktan sonra bi hafta icinde dollenme gerceklesiyor.bikac gun sonra gidersen kan vermeye degerlerine gore hamileligi belirleyebilirler ama keseyi gorebilirler mi onu bilmiyorum.
hadi hayirlisi ama bence nolur nolmaz siz calismalara devam edin gun asiri.
bu arada kac gunde bir adet goruyorsun?
bı hafta oncesıne kadar bı gun arayla devam edıyoduk ama ben 12. gunde baya hastalandım serumlar tahlıller derken bı hafta olu gıbı yattım, o yuzden bı haftadır calısma falan yoktu, ben seytan durtupte bı test yapayım demesem zaten bu ay bıdaha calısmazdık 12,13. gun gıbı yumurtluyorum dusuncesıyle taaa 20. gune calısma kalmazdı. o yuzden umutsuzum. 20. gun cıft cızgıyı yakaladık ama hastayım dıye anca dun bırlıktelık oldu 21 gu, neyse bugunde deneyeyım en azından
anladım canım ınsallah kacırmamısızdır, kacmıssada artık yapcak bır sey yok cok mu kasıyoruz anlamadım olur elbet bıgun bıraz akısına bırakmak lazım ama bız ovulasyon testıydı suydu buydu cok mu ustune dusuyoruz, ben koyu cızgının ertesı gunu ve sonrakı gunu degerlendırdım yanı evvelsı gun ve dun geceyı degerlendırdım, gerısını bekleyıp gorcez artık, allah yardımcımız olsunYumurtlamadan önce lh seviyesi max.da olduğundan t çizgisi koyu çıkıyor. yumurtan oluşunca ise silikleşmeye başlıyor. yani koyuyu yakaladığın günün ertesi şansın var üzülme. yumurtan döllenmeye asıl o zaman hazır oluyor. ama 12-36 saat arası oluşucak anlamına geldiğinden 12 saat sonra ya yumurta oluşursa diye endişelendiğimizden genelde koyu çizgi yakalandığında da değerlendirmek istiyoruz.
anladım canım ınsallah kacırmamısızdır, kacmıssada artık yapcak bır sey yok cok mu kasıyoruz anlamadım olur elbet bıgun bıraz akısına bırakmak lazım ama bız ovulasyon testıydı suydu buydu cok mu ustune dusuyoruz, ben koyu cızgının ertesı gunu ve sonrakı gunu degerlendırdım yanı evvelsı gun ve dun geceyı degerlendırdım, gerısını bekleyıp gorcez artık, allah yardımcımız olsun
gün aşırı çok zor oluyo canım bı hafta denedıkte ıkımızde butun gun ısteyız yorgun oluyoruz, yumurtlama testı o yuzden ıse yarıyor tabı tutturabıleneYani eğer imkanın varsa olabiliyorsa gün aşırı ilişkiye girerseniz zaten kaçırma ihtimalin yok. Ovulasyon testine de ihtiyacın yok. Spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyor içinde.
gün aşırı çok zor oluyo canım bı hafta denedıkte ıkımızde butun gun ısteyız yorgun oluyoruz, yumurtlama testı o yuzden ıse yarıyor tabı tutturabılene
sanmıyorum ama beklicez artık. hayırlısı canım
canımm ovulasyon testi yaptın mı var mı dahada koyulasma durum ne ??
yaptım canım. valla koyulaşma yok. ama yine ufaktan var. demek bende çok lh vartekli olan bugün kü
bana dünki daha koyu geldi.bi değişiklik yok gibi duruyo canımm dur bakalım cıkmadık candan ümit kesilmezz
kızlar merhaba yaklaşık 1,5 senedir evlat sahibi olmak için gitmediğim dr.yumurtlama takibi klomen çatlama iğnesi kalmadı tabiki sayısız ovülasyon testi herşey normal denilmişti meğer eşimin spermi 20 mil olması gerekirken en az 15 mil , şimdi dr.proxed plus verdi bende keçi boynuzu kürü ve havuç suyu içiriyorm ovülasyon testide aldım sizden bi ricam olacak 2 mart son reglm bitiş 7 mart şimdi testleri 13 marttamı yapmaya başlamalıyım ,reglim 28-29 günde 1 oluyor şimdiden çook teşekkürler Allahım tüm isteyenlere bebek nasip etsin ,evimizin tadına tat katılsın her yer cennet koksun Rabbim en hayırlı zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?