Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merak edenlere duyurulur
Sat 14 mart .gebelik testi yaptım kızlar. tek çizgi zaten hiçbir belirtimde yok. ovu testlerim koyulaştığı için şüphem vardı sadece.
ınsallah hamılesındır ya, bende sabah ovu testı yaptım sılıktı, yumurta falan kalmadı demek mı oluyor bu, bırlıktelıge gerek yok o zaman oturup beklıcez adetı ama benım bu ayda umudum yok koyu cıgılı gunu kacırdım cunku. neyse hayırlısı olsun artık ya herkes ıcın

sanmıyorum ama beklicez artık. hayırlısı canım

Bu sabah test yaptım dayanamayıp ama bişey çıkmadı beklicem bakalım günüm geçerse artık doktora gidip kan vericem evde test görmek istemiyorum artık. Yani 28 gün oluyo 26 gün oluyo iki gün oynayarak geri geliyo adetim

Yumurtlamadan önce lh seviyesi max.da olduğundan t çizgisi koyu çıkıyor. yumurtan oluşunca ise silikleşmeye başlıyor. yani koyuyu yakaladığın günün ertesi şansın var üzülme. yumurtan döllenmeye asıl o zaman hazır oluyor. ama 12-36 saat arası oluşucak anlamına geldiğinden 12 saat sonra ya yumurta oluşursa diye endişelendiğimizden genelde koyu çizgi yakalandığında da değerlendirmek istiyoruz.

anladım canım ınsallah kacırmamısızdır, kacmıssada artık yapcak bır sey yok cok mu kasıyoruz anlamadım olur elbet bıgun bıraz akısına bırakmak lazım ama bız ovulasyon testıydı suydu buydu cok mu ustune dusuyoruz, ben koyu cızgının ertesı gunu ve sonrakı gunu degerlendırdım yanı evvelsı gun ve dun geceyı degerlendırdım, gerısını bekleyıp gorcez artık, allah yardımcımız olsun

Yani eğer imkanın varsa olabiliyorsa gün aşırı ilişkiye girerseniz zaten kaçırma ihtimalin yok. Ovulasyon testine de ihtiyacın yok. Spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyor içinde.

Yani eğer imkanın varsa olabiliyorsa gün aşırı ilişkiye girerseniz zaten kaçırma ihtimalin yok. Ovulasyon testine de ihtiyacın yok. Spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyor içinde.
gün aşırı çok zor oluyo canım bı hafta denedıkte ıkımızde butun gun ısteyız yorgun oluyoruz, yumurtlama testı o yuzden ıse yarıyor tabı tutturabılene

gün aşırı çok zor oluyo canım bı hafta denedıkte ıkımızde butun gun ısteyız yorgun oluyoruz, yumurtlama testı o yuzden ıse yarıyor tabı tutturabılene

aynenn. bende o yüzden kullanıyorum. Bizde ikimizde çalışıyoruz. Bilmiyorum bizdemi sorun var ama ben de eşimde yorgun oluyo. Hem çalış hem ewe gel yemek telaşı vs derken hal kalmıyo

kızlar merhaba yaklaşık 1,5 senedir evlat sahibi olmak için gitmediğim dr.yumurtlama takibi klomen çatlama iğnesi kalmadı tabiki sayısız ovülasyon testi herşey normal denilmişti meğer eşimin spermi 20 mil olması gerekirken en az 15 mil , şimdi dr.proxed plus verdi bende keçi boynuzu kürü ve havuç suyu içiriyorm ovülasyon testide aldım sizden bi ricam olacak 2 mart son reglm bitiş 7 mart şimdi testleri 13 marttamı yapmaya başlamalıyım ,reglim 28-29 günde 1 oluyor şimdiden çook teşekkürler Allahım tüm isteyenlere bebek nasip etsin ,evimizin tadına tat katılsın her yer cennet koksun Rabbim en hayırlı zamanda inşallah

Hoşgeldin:) eğer test yeterli sayıdaysa mümkün olduğunca erken başla hemen mesela. Çünki burda erken ovu görende var geç görende. Bende 28günde oluyorum 11.gün başlayın teste diyodu ben regl bitimi başladım 10.gün çift çizgiyi gördüm 11.gün silikleşti geç başlasam asla göremicektim. İlk denemem die hergün yaptım bidahada çift çizgi olmadı. Yine burda 20.gün bile yumurtlayan arkadaşlar var. Örnek olsun die anlattım karar verirsin artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…