Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bencede erkenden basla ben mesela gecen ay 12. gunde gordum bu ay hastalandıgım ıcın sanırım yumurtlayamadım 20. gunde gordum.

yaptım canım. valla koyulaşma yok. ama yine ufaktan var. demek bende çok lh var tekli olan bugün kü
benım testlerde hep boyle cıkıyo ya keske hamıs olsak ya ugrasmasak tekrar tekrar , ben hıc doktorada gıtmedım daha erken dıye 7,8 ayda olmazsa oyle gıderım benım daha bılınclı ıkıncı ayım ama olmadı sanırım gene.

Kızlar karnim catlicakmis gibi nefes alamıyorum oturup kalkamiyorum mideme bile ağrısı vuruyor hasta oldum saniyorum gidip bakıyorum sadece akinti geliyo

benımde ikinci ayım 10 günüm var merakla bekliyorumm .. Edayı örnek alıyorum kendime o cok istiikrarla çalıştı onun tutmazsa benim hiç tutmaz heralde yaaa edosko

A
Amin canım inşallah. Bende incir havuç kuru uyguluyorum geçen ay 17. Gün yumurta catamisti. Bu ay 13. Gün çatladi galiba havuç ve incir yumurtayı erken olgunlaştirdi. Bence sen testin fazlaysa 9. Günden başla yapmaya. Kaçırmamak icun. Ben 9. Gün başladım 13. Gün çift çizgiyi koyü yakaladim

yumurtam 27 subatta catlamis ti doktor öyle demişti burdan kızlarda catladiktan sonra 14.gün diyo 13 marta denk geliyo ama benin 16 si adetim
Sen normal adet gününü baz alacaksın canım eğer her ay düzenleyen günü Şaşmaz ise. Akıntı olmasi erken gebelik belirtilerinden ama ağrılarını bilmiyorum .ben daha önce hamile kalmustm ağrıları çöktü ve akıntı çok fazlaydı sanki islaniyodum .adet olcakmsm gibi de ağrılarım vardı 2 gün günüm geçti idrarda pozitif çıktı ama 6 haftalikken kaybettim Bebeğimi. Erken belirtilerini anlatmak için yazdım belki fikir olur. Bi de goguslerim dolgunlasmisti en büyük erken belirtiler bunlar

eda sende de mi belirti yok :/ bende ne ovu testinde çift çizgi nede başka bi belirti var 7 gün kaldı ama sanırım bu ay kırmızılar gelecek :/

Göğüslerinm normalde zaten küçük öyle doldu falan diyemiyorum ama ağrısı var karnim çok agriyo dediğin gibi akinti oluyo birazdan doktora gdicem erken oldu için belki belli olmucak ama şu şişliğe bişey bulsunlar ölcem yoksa

eda sende de mi belirti yok :/ bende ne ovu testinde çift çizgi nede başka bi belirti var 7 gün kaldı ama sanırım bu ay kırmızılar gelecek :/
daha senin erken yaa. benim 3 gün kaldı ama bir şey yok ben de . adet olabilme ihtimalim daha yüksek canım.
ama sen daha dur belirti için. çift çizgi bende çıkıyor da noluyor gerçi yeterli koyulukta da değil.

Geçmiş olsun kanda gebelik belki cikar hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…