- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.281
bencede erkenden basla ben mesela gecen ay 12. gunde gordum bu ay hastalandıgım ıcın sanırım yumurtlayamadım 20. gunde gordum.Hoşgeldin:) eğer test yeterli sayıdaysa mümkün olduğunca erken başla hemen mesela. Çünki burda erken ovu görende var geç görende. Bende 28günde oluyorum 11.gün başlayın teste diyodu ben regl bitimi başladım 10.gün çift çizgiyi gördüm 11.gün silikleşti geç başlasam asla göremicektim. İlk denemem die hergün yaptım bidahada çift çizgi olmadı. Yine burda 20.gün bile yumurtlayan arkadaşlar var. Örnek olsun die anlattım karar verirsin artık:)
benım testlerde hep boyle cıkıyo ya keske hamıs olsak ya ugrasmasak tekrar tekrar , ben hıc doktorada gıtmedım daha erken dıye 7,8 ayda olmazsa oyle gıderım benım daha bılınclı ıkıncı ayım ama olmadı sanırım gene.yaptım canım. valla koyulaşma yok. ama yine ufaktan var. demek bende çok lh vartekli olan bugün kü
benım testlerde hep boyle cıkıyo ya keske hamıs olsak ya ugrasmasak tekrar tekrar , ben hıc doktorada gıtmedım daha erken dıye 7,8 ayda olmazsa oyle gıderım benım daha bılınclı ıkıncı ayım ama olmadı sanırım gene.
CANİM günün geçmeden testte çıkmaz ancak kanda değer çıkar idrar testini onemsememerak edenlere duyurulur
Sat 14 mart .gebelik testi yaptım kızlar. tek çizgizaten hiçbir belirtimde yok. ovu testlerim koyulaştığı için şüphem vardı sadece.
Amin canım inşallah. Bende incir havuç kuru uyguluyorum geçen ay 17. Gün yumurta catamisti. Bu ay 13. Gün çatladi galiba havuç ve incir yumurtayı erken olgunlaştirdi. Bence sen testin fazlaysa 9. Günden başla yapmaya. Kaçırmamak icun. Ben 9. Gün başladım 13. Gün çift çizgiyi koyü yakaladimkızlar merhaba yaklaşık 1,5 senedir evlat sahibi olmak için gitmediğim dr.yumurtlama takibi klomen çatlama iğnesi kalmadı tabiki sayısız ovülasyon testi herşey normal denilmişti meğer eşimin spermi 20 mil olması gerekirken en az 15 mil , şimdi dr.proxed plus verdi bende keçi boynuzu kürü ve havuç suyu içiriyorm ovülasyon testide aldım sizden bi ricam olacak 2 mart son reglm bitiş 7 mart şimdi testleri 13 marttamı yapmaya başlamalıyım ,reglim 28-29 günde 1 oluyor şimdiden çook teşekkürler Allahım tüm isteyenlere bebek nasip etsin ,evimizin tadına tat katılsın her yer cennet koksun Rabbim en hayırlı zamanda inşallah
Kaç gün var adetineKızlar karnim catlicakmis gibi nefes alamıyorum oturup kalkamiyorum mideme bile ağrısı vuruyor hasta oldum saniyorum gidip bakıyorum sadece akinti geliyo
yumurtam 27 subatta catlamis ti doktor öyle demişti burdan kızlarda catladiktan sonra 14.gün diyo 13 marta denk geliyo ama benin 16 si adetimKaç gün var adetine
Eee cevap bekliyorum fikrin yokmuKaç gün var adetine
canım ya bidaha ki ay değişik metod uygulucambenımde ikinci ayım 10 günüm var merakla bekliyorumm .. Edayı örnek alıyorum kendime o cok istiikrarla çalıştı onun tutmazsa benim hiç tutmaz heralde yaaaedosko
evet canım öylede. belirtim yok diye umutsuzum :)CANİM günün geçmeden testte çıkmaz ancak kanda değer çıkar idrar testini onemseme
umarım tez zamanda tutar cumlemızın. AMinbenım testlerde hep boyle cıkıyo ya keske hamıs olsak ya ugrasmasak tekrar tekrar , ben hıc doktorada gıtmedım daha erken dıye 7,8 ayda olmazsa oyle gıderım benım daha bılınclı ıkıncı ayım ama olmadı sanırım gene.
Sen normal adet gününü baz alacaksın canım eğer her ay düzenleyen günü Şaşmaz ise. Akıntı olmasi erken gebelik belirtilerinden ama ağrılarını bilmiyorum .ben daha önce hamile kalmustm ağrıları çöktü ve akıntı çok fazlaydı sanki islaniyodum .adet olcakmsm gibi de ağrılarım vardı 2 gün günüm geçti idrarda pozitif çıktı ama 6 haftalikken kaybettim Bebeğimi. Erken belirtilerini anlatmak için yazdım belki fikir olur. Bi de goguslerim dolgunlasmisti en büyük erken belirtiler bunlaryumurtam 27 subatta catlamis ti doktor öyle demişti burdan kızlarda catladiktan sonra 14.gün diyo 13 marta denk geliyo ama benin 16 si adetim
canım ya bidaha ki ay değişik metod uygulucambu ay denedik ama tutmadı gibi biliyosun. senin ki tutar inşallah prensesim
Göğüslerinm normalde zaten küçük öyle doldu falan diyemiyorum ama ağrısı var karnim çok agriyo dediğin gibi akinti oluyo birazdan doktora gdicem erken oldu için belki belli olmucak ama şu şişliğe bişey bulsunlar ölcem yoksaSen normal adet gününü baz alacaksın canım eğer her ay düzenleyen günü Şaşmaz ise. Akıntı olmasi erken gebelik belirtilerinden ama ağrılarını bilmiyorum .ben daha önce hamile kalmustm ağrıları çöktü ve akıntı çok fazlaydı sanki islaniyodum .adet olcakmsm gibi de ağrılarım vardı 2 gün günüm geçti idrarda pozitif çıktı ama 6 haftalikken kaybettim Bebeğimi. Erken belirtilerini anlatmak için yazdım belki fikir olur. Bi de goguslerim dolgunlasmisti en büyük erken belirtiler bunlar
daha senin erken yaa. benim 3 gün kaldı ama bir şey yok ben de . adet olabilme ihtimalim daha yüksek canım.eda sende de mi belirti yok :/ bende ne ovu testinde çift çizgi nede başka bi belirti var 7 gün kaldı ama sanırım bu ay kırmızılar gelecek :/
yıldızlı öğrenci gibiyim ama testte başarısızımyaaa canım sen herseye uydun denilen inşşallah seninki tutmustur canı gönülden istiyorum vallahi yaaa
Geçmiş olsun kanda gebelik belki cikar hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinGöğüslerinm normalde zaten küçük öyle doldu falan diyemiyorum ama ağrısı var karnim çok agriyo dediğin gibi akinti oluyo birazdan doktora gdicem erken oldu için belki belli olmucak ama şu şişliğe bişey bulsunlar ölcem yoksa
Gelmez onlar gelmeeez, gelmesinler yaaaeda sende de mi belirti yok :/ bende ne ovu testinde çift çizgi nede başka bi belirti var 7 gün kaldı ama sanırım bu ay kırmızılar gelecek :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?