Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar yzamiyorum ama okuyorum hep takipteyim sizi eda,egc daha warmiydi adete yakin olan hatirlayamiyorum merakla güzel haberlerinizi bekliyorum

Kizlar yzamiyorum ama okuyorum hep takipteyim sizi eda,egc daha warmiydi adete yakin olan hatirlayamiyorum merakla güzel haberlerinizi bekliyorum

Var canim daha 7-8 gün:) edanin ki yakin 3 gün falan suan ilk umudumuz eda onun icin dua ediyoruz :) sonra insallah arkasindan gelcez hepimiz hamis oluruz ins. Bi kac kisinin bat ayni bakalim ilk hbr kimden gelcek

Var canim daha 7-8 gün:) edanin ki yakin 3 gün falan suan ilk umudumuz eda onun icin dua ediyoruz :) sonra insallah arkasindan gelcez hepimiz hamis oluruz ins. Bi kac kisinin bat ayni bakalim ilk hbr kimden gelcek
iman gücüyle olur inşallah. görünürde yokta bence beni geçelim kızlar. sıradaki arkadaşa dua edelim. hakkım saklı kalsın

Bende yeni evli sayilirim aslinda 1 yil düsünmüyodum o yüzden korunuyodum ama bebekleri cok seviyorum bianda karar verdik simdide hemen olsun istiyorum biraz sabirsizim her konuda:) ilk denemem ama sans isi bu kdr erken tutmasi zaten buraya yaziyo olmasam bu kdr üstüne düsmezdim belkide ama heycan yapiyorum hamis haberleri aldikca. Zaten daha günüme var ama belirtimde yok ovular tek cizgi bakalim kismet.

Eger normal yollardan korunduysan adet duzeninde de sorun yoksa ilk aydan kalmanda hic bi problem yok canim ewet kismet isi ama burasi hem insana guc weriyo hem de biraz stres ve heyecan yapiyo sanki

Eger normal yollardan korunduysan adet duzeninde de sorun yoksa ilk aydan kalmanda hic bi problem yok canim ewet kismet isi ama burasi hem insana guc weriyo hem de biraz stres ve heyecan yapiyo sanki

İlac falan kullanmadim canim bakalim insallah hamile oluruz hepimiz. Adetimde cok düzenli hic sasmaz. Tabi baska bi sorun yoksa kontrole falan gitmedim hic bebek icin. Ama sikayetim yok cok sükür

sırt ağrısı hamilelik belirtisi dimi

Eger öyleyse bende ücüz bebek geliyo:) sirt ve bel agrim var benimde bikac gündr bugün cok siddetli ama ben onu belirtiden saymiyodum. Baska belirtim yok ne agrim var ne sizim gögüs belirtisi en önemlisiymis ya nerdeyse gögsüm agrisin die dua etcem

kendimi avutuyorum işte bende de belirti yok :) kırmızılar gelecek galiba bende sırt ağrısı belki belirtitdir dedeim

Mrb. Ben subat 26da ignemi vuruldum.bugun 13. Gun idrar testine silik cizgi cikior. Daha beklemem gerekirmi . Bi haftadirda gogus hassasiyetm var. Doktorum 5indn itibaren progestan verdi fitil olarak kullaniorm. Bu adeti geciktirirmi.kan testi yaptirsm cikarmi acaba. Kafam con karisik =(

Yani bugun gecti zaten isten ciktim eve gidiyorum. Eczane bulamam. Bide hic suphem yokki. yarin 2 gun kalmis olcak. Normalide cikartir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…