- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.301
merak edenlere duyurulur
Sat 14 mart .gebelik testi yaptım kızlar. tek çizgizaten hiçbir belirtimde yok. ovu testlerim koyulaştığı için şüphem vardı sadece.
sen de mi öyle =) aynen canım hayırlısı . napalımmHayirlisi olsun canim artik mart ayi icin konu acin oraya gecelik beraber :)
Kizlar yzamiyorum ama okuyorum hep takipteyim sizieda,egc daha warmiydi adete yakin olan hatirlayamiyorum merakla güzel haberlerinizi bekliyorum
iman gücüyle olur inşallah. görünürde yoktaVar canim daha 7-8 gün:) edanin ki yakin 3 gün falan suan ilk umudumuz eda onun icin dua ediyoruz :) sonra insallah arkasindan gelcez hepimiz hamis oluruz ins. Bi kac kisinin bat ayni bakalim ilk hbr kimden gelcek
iman gücüyle olur inşallah. görünürde yoktabence beni geçelim kızlar. sıradaki arkadaşa dua edelim. hakkım saklı kalsın
Var canim daha 7-8 gün:) edanin ki yakin 3 gün falan suan ilk umudumuz eda onun icin dua ediyoruz :) sonra insallah arkasindan gelcez hepimiz hamis oluruz ins. Bi kac kisinin bat ayni bakalim ilk hbr
Himm az kalmis benim 12 gun var daha hayirlisiyla hepizinki olur inşallah canim ya..ama bu ay olmazsa kafamdan atip deniycem insaAllah ilk hamileligimde yeni evliydim ilk gunden korunmadik stressiz oldu gunumun gectiginin farkinda bile degildim tatile gitmistim havuza girecektim hazirlandim teyzem dedi korunuyomusun yok dedim e hamile olabilirsin dedi eczaneden test aldi bende buraya gelmeden bikacgun once yaptim negatifti bebek yok dedim ama yapim dedim
Cunku havuza girmek bebek icin zarali olur dedi ay pozitifi gorunce sok olmustum...yani dedigim su ki bebek istiyosan korunmayacaksin ama kaldimmi kalmadimmi tuttumu tutmadimi diye cok sorgulamayacaksin..bide en buyuk belirti bence goguslerde dolgunluk bide cok agrimasi biyere dedgdiginde felann..Rabbim herkesin gonlune gore wersin InsaAllah..
Eger normal yollardan korunduysan adet duzeninde de sorun yoksa ilk aydan kalmanda hic bi problem yok canim ewet kismet isi ama burasi hem insana guc weriyo hem de biraz stres ve heyecan yapiyo sankiBende yeni evli sayilirim aslinda 1 yil düsünmüyodum o yüzden korunuyodum ama bebekleri cok seviyorum bianda karar verdik simdide hemen olsun istiyorum biraz sabirsizim her konuda:) ilk denemem ama sans isi bu kdr erken tutmasi zaten buraya yaziyo olmasam bu kdr üstüne düsmezdim belkide ama heycan yapiyorum hamis haberleri aldikca. Zaten daha günüme var ama belirtimde yok ovular tek cizgi bakalim kismet.
Eger normal yollardan korunduysan adet duzeninde de sorun yoksa ilk aydan kalmanda hic bi problem yok canim ewet kismet isi ama burasi hem insana guc weriyo hem de biraz stres ve heyecan yapiyo sanki
sırt ağrısı hamilelik belirtisi dimi
Eger öyleyse bende ücüz bebek geliyo:) sirt ve bel agrim var benimde bikac gündr bugün cok siddetli ama ben onu belirtiden saymiyodum. Baska belirtim yok ne agrim var ne sizim gögüs belirtisi en önemlisiymis ya nerdeyse gögsüm agrisin die dua etcem
kendimi avutuyorum işte bende de belirti yok :) kırmızılar gelecek galiba bende sırt ağrısı belki belirtitdir dedeim
Canım bide erken gebelik testi yapsana 5 gün önceden çıkıyomuş ya onda gebelik inşAllah hamişsindiryıne karnım agırmaya basladı . erken mı gelcek acaba. hıc suphem yokkı ya. bıyerım sıssın agırsın yokgayet normalim
InşAllah inşAllah hamişsindirYani bugun gecti zaten isten ciktim eve gidiyorum. Eczane bulamam. Bide hic suphem yokki.yarin 2 gun kalmis olcak. Normalide cikartir herhalde
Ins benim durumum nedir sizde=)InşAllah inşAllah hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?