Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ins benim durumum nedir sizde=)
Canım bende 2 ay önce çatlatma iğnesi vuruldum 5 gün geçtikten sonra test yaptım çift çizgi çıktı ama iğneden dolayı dediler ki öylede oldu adet oldum ama senin bayağı geçmiş bence var bişeyler sende canım

Ins ins.:) bnde igneden 3 gun sonra test yapmistim sirf meraktn ikinci cizgi silik cikti. Uctum havlara tabi ignedn oldugunu bilmiorum:)) doktorumu aradm igneden dedi. Yarn 14 gun olck. Kan testi yaptircm. Acaba eeger kac cikmali yani cikan deger igneden olabilirmi acaba etkisi gecmismidir ki

Kizlarrrrrrrr bugün 22. Günüm adetime 8-9 gun var yumurtamamin üzerinden 6 gun geçti ovulasyon testi Yaptım böyle çıktı bi yorum yapsanız

Eklentiler

• image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 101
Eee ben simdi tekrardan yunurtlama olursa ne zaman adet olucam ? 17.gun yumurtlamama göre 7-8 günüm falan kaldı

Bence yumurtlamiyosundur onda bianda koyulasmiyomu? Bende bianda koyulasti ertesi gün siliklesti yani ne öncesinde ne de sonrasinda bu kdr koyu olmadi. Yumurtlasan esit olurdu. Ama 7 gün kalada bu kadar cikmasi garip insallah hamileliktendir canim:)

Dun yaptıgım silik çıkmıştı canım bugün ki birazdaha koyu bilemedim ki yaaa Yarin yapım durum ne olcak bakalım .. İnsallah Canim Dediğin gibi olur :)

Acil YARDIM......
Kızlar benim adet döngüm 26 sat 1mart bat 27 mart.otomatik hesaplayıcıda 13 mart yumurtlama diyo ama dün sabah dün akşam ve bugun sabah ve akşam ovulasyon testi yaptım dünmüydü ovulasyon bugunmu anlamadım bugun 10. Gün resmini atayım lütfen yorumlayın ve sadece 2 gün önce ve bugün ilişki oldu birde bugün kasık ağrım vardı offf yardımmm
Soldaki dün sabah yanındaki dün akşam onun yanındaki bu sabah en sağdakide 2 saat önce yaptıgım lh testleri

Soldan ikinci testte yumurtlama olmus gibi gözüküyo canım

Mrb. Ben subat 26da ignemi vuruldum.bugun 13. Gun idrar testine silik cizgi cikior. Daha beklemem gerekirmi . Bi haftadirda gogus hassasiyetm var. Doktorum 5indn itibaren progestan verdi fitil olarak kullaniorm. Bu adeti geciktirirmi.kan testi yaptirsm cikarmi acaba. Kafam con karisik =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…