Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım çıkması lazım gebelik testinde silik çizgi varsa pozitif olması yüksek klomen mi kullandın klomen geciktirmiyo adeti erken getiriyor hatta

evet klomen kullandım.ayın 5.den berıde progestnı fıtıl olarak atıyorum gecelerı 2ser adet.acaba progestan gecıktırırmı onumerak etmıştım.yarın yaptırcam kan tahlılı degerın kac cıkması gerekıyoru bılgın varmı acaba. 14. gunum olcak ıgneden sonra

ben bu testten anlamıyorum ya koyu cıktıgında ıkı ucu gun ust uste bırlıkte olmak gerekıyor sanırım, ama koyulukta yaptıgın zamana gore deısebılıyo o yuzden sabah ve aksam yapıp garantıye almak gerekıyor gıbıde, ben bu ay tutmadıysaki hiç içimde oldu dıye bı hıs yok, onumuzdekı ay sabah 10 aksam 8 test yapcam cıft cızgı cıktgndada 3,4 gun ust uste bırlıktelık yenı taktıgım bu sızce nasıl:)

Reactions: egc
en az 5 cıkması lazım canım tabi kişidn kişiye değişiyor mu bilmiyorum

Dün eşimin nöbeti vardı ama ilişki olmadı acaba kaçırdımmıki bugün oldu sadece sizce kaçırmış olabilirmiyimki

Ahh canim benimde cift cizgiyi gördügümde esim nöbetciydi. Mecbur ertesi günü degerlendrdik zaten cizgiden 24-36 saat sonra yumurta catliyo umarim yakalamisizdir.

Hayır canım klomen de progestan dageciktirmiyo aksine erken getiriyor eğer ki gününde de olmazsan yüzde 80 ihtimalle gebelik vardır normalde düzenli midir senin kaçıncı kullanışın bu ay inş vardır

ılk defa kullandım bu ay. genelde 3 gun once fln olurum.bu ay 14de olmam gerekıyor. gun kaldı.ama bı haftadır belırtıler var ne gelen ne gıden:).bugun sabahta ıdrar testı yapınca hemen ıkıncı cızgı cıktı.dedım bende 13 gun gectı ıgnenın ustunden acaba olabılır mı?

Testin fotosunu atar mısın cnm

Ahh canim benimde cift cizgiyi gördügümde esim nöbetciydi. Mecbur ertesi günü degerlendrdik zaten cizgiden 24-36 saat sonra yumurta catliyo umarim yakalamisizdir.
Sagol canım zaten her ay ovulasyona denk geliyo bu nöbetler bu ayda olmazsa nisanda yumurtlama zamanı izin al dedim

hadı ıns ya boyle seyler duyunca umutlanıyorum:) bızdede hıc bı problem yok. 6 aydır fln denıyorduk ama tabı yumurtlamagunlerını pek goetmıyoruk.bı gıdek doktora bakalım ne var ne yok dedık.testler guzl cıktı yumurtmamda oldu. doktor hersy yolunda gerısı Allah' kaldı 15 gun sonra test yapıp gelın ddı. yarında 14 . gn olunca bende yaptırıp gıtmek ıstedım ıns vardır. cok umıtlendık ınsolur. Rabbım ısteyen hekese hayırlı evlatlar verdın.

Testin fotosunu atar mısın cnm

vala bılemıyorum:) yarın kopar dananın kuyrugu:). ne zor seylermıs bunlar ya ıkı haftadır kafayı yıycez baska bıey dusunemıyoruz. bu konu trend topık bızım evde

daha olan bışey yok buıgneden 3 gun sonra yapıldı:) gorcez daha erken olaılır.ınnnsss Rabbım sızlerede bana nasıp eder.. alırız bebeslerımızı kucagımıza.xaten bı olsun vurcam poposna popusuna

vala bılemıyorum:) yarın kopar dananın kuyrugu:). ne zor seylermıs bunlar ya ıkı haftadır kafayı yıycez baska bıey dusunemıyoruz. bu konu trend topık bızım evde
İğne Yapıldıktan 13 gun gectı ise bu gün adet günün olması lazım senin bide 3.günü erken oluyorum diyosun ya hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…