- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.361
Ama 14 mart adet günüm dedin canım yanlış mı anladımevet. basınızı cok agrıttım hakkınızı helal edın .evet normalde bugunlerde olmam lazım yarında olmam ınsss. sabah yaptırayımda kan testımı cıkar artık hayırlısı.ıcımde bı umut var ama bakalım Rabbım ne zmn ısterse artık
Olduğun igne ovitrella igne mi canım benim ovitrellaydı iğneden 3 gün sonra gebelik testi yaptım pozitif çıktı iğnenin etkisinden sonra 1 hafta sonra gene yaptım negatif çıktı eğer iğnen ovitrellaysa etkisi çoktan geçmiştir bence hamilesinnn kesiminin hayırlı olsun :)))) huuhuu:)evet. basınızı cok agrıttım hakkınızı helal edın .evet normalde bugunlerde olmam lazım yarında olmam ınsss. sabah yaptırayımda kan testımı cıkar artık hayırlısı.ıcımde bı umut var ama bakalım Rabbım ne zmn ısterse artık
Bundan önce kaç kere yaptın iğneden sonra en son ne zaman yaptın bundan önceevet ovıtrelleydı. ıste bugun 13. gundu sılık cıktı ınş dedıgın gıbıdır. benım hep pızıtıftı ıgneden bu yana.bnde etkısı gecmıstır dıye dusunuyorum ama bı yandan gecmemıştır dıye karışıgım yanı:)
Yarin bekliyoruz canim :))vala bu yorumları okumak bıle sevınmeye neden oluyor:) tşk ederım desteklerın ıcın Allah'ım sanda nasıp eder ıns.yarın yazarım tabıkı hayırlı geceler
Geçen ay ben de böyle 2 gün erken oluştum. Ben de regl olacakmışım gibi geliyor.Günaydın kızlar =)
Adet oldum. 2 gün erken geldi
takip edince düzenim bozulduGeçen ay ben de böyle 2 gün erken oluştum. Ben de regl olacakmışım gibi geliyor.
Hayırlısı olsun canım.
Artık önümüzdeki aya bir topik açalım, orada toplaşalım
Günaydın kızlar =)
Adet oldum. 2 gün erken geldi
Geçen ay ki regl belirtilerim gibi bu ay, göğüs ağrısı, bel- kasık ağrısıtakip edince düzenim bozulduöyle canım benim ümidim yoktu. hiç bir şey hissetmedim çünkü. gerçi ben adeti de hissetmiyorum. ağrım olmuyor benim. olursa bugün biraz ağrır o kadar .
niye ya. ben de değişiklik yoktu ki canım. şüphem olmadı yani. sadece 2 gün erken oldu ona şaşırdım. yeni bir takvim oluşturayım kendimeSen adet olduysan benimde hic şansım yok
Gunaudin canım :))
Yaa sen hasta olduysan benim hic şansım yok he
açalım :) daha belirti için erken değil mi. ?Benimde hic ümidim yok edayı duyunca bide . Hiçte belirtim falanda yok 7-8 günüm var adet olcam bnde ksin . Hayırlısı kızlar başka konu açalım oraya gecelim yaaaa
aynen canım. zamanı gelmemiş demekki. aslında biraz sevindim gibi. doğum sigortası yaptırmıştım ben. bu ay kalsaydım kıl payı yararlanacaktım. 27 ekim başlangıç tarihi doğum kasım başı olcaktı. erken olsa fılan yararlanamazdım. şimdi daha garantili. tabi bu ay olcak diye kesin bir şeyde yokta. iyi yönden bakmaya çalışıyorum işteGeçen ay ki regl belirtilerim gibi bu ay, göğüs ağrısı, bel- kasık ağrısıBenim ov. testleri de senin ki gibi çıkıyor.
Nasip diyelim yaa
açalım :) daha belirti için erken değil mi. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?