Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ilk poliçe içerisinde doğum yapmaman lazım canım . mesela ben 27 ekim 2014 de yaptırdım. doğumum 27 ekim 2015 den sonra olması gerekiyor yararlanmam için. 2. poliçede. muayeneler yok. ama ufak bir indirim oluyor 15-20 TL. doğumda da 3000 TL sini sig ödüyor. bizim poliçede öyle.

Şimdi yaptırsan bekleme süresi var canım işte. Bir de fiyatlara iyi bakmak lazım. ben pek istemedimde. eşim ısrar etti. biz zaten sig. şirketinde çalışıyoruz. özel indirimiz var. yarı yarıya. bize mantıklı gelmişti.

Kızlar günaydınn öncelikle bir sorum olacak :yumurtlamadan sonra kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti bitiyomu yoksa devammı ediyor bilgilendirirmisiniz rica etsem

Benimde Yapi kredide arkadasım var indirim uygulaticakti 800 milyona fln geliyodu hem ayakta hem yatarak hasta olarak . Canım ya zaten gelen giden yok ortada henüz ben bu ay yaptırım onu

Dün yumurtlama günümdü değerlendirdik bugün hala sol kasıkta ara ara sancı şeklinde ağrı var benim hiç adette adet öncesinde ve yumurtlama sonrasında olmazdı acaba bu ay incir kürü yaptım onunla bağlantısı varmıdırki?

tamam canım arkadasımla gorusım bı cok tesekkur ettimmm mucukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…