- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.381
Ben açarım birazdan :) erken evet de nebilim ümidim yok benimde :)
Canım ya bende düşünüyodum sağlık Sigorta'sı özel dogum ıcın allianzz ile konuşmuştuk oyle kaldı. Yararlana bilmek ıcın şartlar ne . Simdi yaptırsam yararlanabilirmiyim acaba ?
Hayırlısı olsun canım inşAllah önümüzdeki ayGünaydın kızlar =)
Adet oldum. 2 gün erken geldi
aynen canım. önümüzdeki maçlara bakıcazHayırlısı olsun canım inşAllah önümüzdeki ay
değişiyordur herhalde. benim hiç ağrım olmaz mesela .Kızlar günaydınn öncelikle bir sorum olacak :yumurtlamadan sonra kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti bitiyomu yoksa devammı ediyor bilgilendirirmisiniz rica etsem
ilk poliçe içerisinde doğum yapmaman lazım canım . mesela ben 27 ekim 2014 de yaptırdım. doğumum 27 ekim 2015 den sonra olması gerekiyor yararlanmam için. 2. poliçede. muayeneler yok. ama ufak bir indirim oluyor 15-20 TL. doğumda da 3000 TL sini sig ödüyor. bizim poliçede öyle.
Şimdi yaptırsan bekleme süresi var canım işte. Bir de fiyatlara iyi bakmak lazım. ben pek istemedimde. eşim ısrar etti. biz zaten sig. şirketinde çalışıyoruz. özel indirimiz var. yarı yarıya. bize mantıklı gelmişti.
bizimki normalde 900 TL, biz 450 TL ödüyoruz. Yaptır canım süren dolmadan hamile kalırsan iptal edersinBenimde Yapi kredide arkadasım var indirim uygulaticakti 800 milyona fln geliyodu hem ayakta hem yatarak hasta olarak . Canım ya zaten gelen giden yok ortada henüz ben bu ay yaptırım onu
Teşekkür ederim canımdeğişiyordur herhalde. benim hiç ağrım olmaz mesela .
Kızlar günaydınn öncelikle bir sorum olacak :yumurtlamadan sonra kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti bitiyomu yoksa devammı ediyor bilgilendirirmisiniz rica etsem
bizimki normalde 900 TL, biz 450 TL ödüyoruz. Yaptır canım süren dolmadan hamile kalırsan iptal edersin
evet canım. taksitlendir. ay ay ödersin. ödediklerini geri alamazsın ama. vakit kaybetme o zaman hemen görüş.aaa evet dogru soyluyosun olmassa iptal ettiririm
evet canım. taksitlendir. ay ay ödersin. ödediklerini geri alamazsın ama. vakit kaybetme o zaman hemen görüş.
Ben yardımcı olmak isterdim ama benimkinden yapmıyorlar artık. kar elde edememışler. kesmiyorlar artık poliçe.
ilk ayın günahı olmaz
ay heyecan yaptım bilemedim bak şimdi
ay heyecan yaptım bilemedim bak şimdi
O da olur, hepsi olurOvulasyon (yumurtlama) testinde tecrübeliler burdanasıllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?