Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Selam kızlar beni hatırladınız mı ? Bir kaç arkadaşımı görüyorum eskilerden.Gebelik sevincimi ilk sizlerle paylaşmıştım ama bu sevinç maalesef kısa sürdü. 5 buçuk haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Yani anlayacağınız yine umut peşindeyim....

Rabbim sabır versin. Olur tekrar Allah ın izniyle.

evet ben incir kürü yapiyorum 13. Gün çift çizgiyi gördüm ama gerçekten ise yarıyor. Yumurtanın catladiginı hissettim kasik ağrısı akıntım oldu

Evet gittm ama yarn cikack sira coktu erken vereemedm kan bugn 14 adet olmadm ama olcm gibi acaba hamilelik bellirtisimi sbh test yaptm hemen silik cizgi cikti sandi daha belirgin bakalm vala beklemek ne zormus ya

Evet gittm ama yarn cikack sira coktu erken vereemedm kan bugn 14 adet olmadm ama olcm gibi acaba hamilelik bellirtisimi sbh test yaptm hemen silik cizgi cikti sandi daha belirgin bakalm vala beklemek ne zormus ya
Canım sırası az olan Dr alsaydın sırayı ya da sağlık ocağında da yaptırabilirdin

Saglik ocagi sonucu pzt dedi devlete hast ciktm kadin dogmdn baska doktor veriomuki tahlili bilemedim 11 40daydn randevum ona gittm bende kalabalikti cok

CANİM benim Allah sabrini versin inşallah yeniden hamile kalırsın ben de bebeğimi 5.5 - 6 haftalikke kaybettim ogrenmemle kaybetmem 4-5 gün sürdü. Değerim düştü ve kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…