- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.401
Kızlar bende kan tahlili yaptırdım sonuç 1.5 saat sonra çıkçak
Kızlar bende kan tahlili yaptırdım sonuç 1.5 saat sonra çıkçak
hadi canım güzel haberlerle gel inşallahh bekliyoruz.
InşAllah kızlar yaa ümidim hiç yok çünkü geçen yumurtlama günü ilişki oldu sadece daha sonra olmadı eşim ameliyat olduğu içinİnsallah güzel haberler veirsn bize canim:)
InşAllah kızlar yaa ümidim hiç yok çünkü geçen yumurtlama günü ilişki oldu sadece daha sonra olmadı eşim ameliyat olduğu için
İnsallah güzel haberler veirsn bize canim:)
Egc canim sen de gelsene obur topige
Selam kızlar beni hatırladınız mı ? Bir kaç arkadaşımı görüyorum eskilerden.Gebelik sevincimi ilk sizlerle paylaşmıştım ama bu sevinç maalesef kısa sürdü. 5 buçuk haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Yani anlayacağınız yine umut peşindeyim....
Selam kızlar beni hatırladınız mı ? Bir kaç arkadaşımı görüyorum eskilerden.Gebelik sevincimi ilk sizlerle paylaşmıştım ama bu sevinç maalesef kısa sürdü. 5 buçuk haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Yani anlayacağınız yine umut peşindeyim....
evet ben incir kürü yapiyorum 13. Gün çift çizgiyi gördüm ama gerçekten ise yarıyor. Yumurtanın catladiginı hissettim kasik ağrısı akıntım olduİnsallah canım sende hamile kalirsin da bu sefer bebişlerden konusuruz ben hergün yaptım sabah aksam dun dr a gidince bıraktim simdi icmiyecegim hâ bide alaklima geldikce kuru incir yedim onun kürünü yapıyolar ama ben yedim onuda tavsiye ederim
Canım ne yaptın dr gittin mi merak ettimvala bu yorumları okumak bıle sevınmeye neden oluyor:) tşk ederım desteklerın ıcın Allah'ım sanda nasıp eder ıns.yarın yazarım tabıkı hayırlı geceler
Canım bu sabah yaptığın testi atar mısın bakayımEvet gittm ama yarn cikack sira coktu erken vereemedm kanbugn 14 adet olmadm ama olcm gibi acaba hamilelik bellirtisimi sbh test yaptm hemen silik cizgi cikti sandi daha belirgin bakalm vala beklemek ne zormus ya
Canım sırası az olan Dr alsaydın sırayı ya da sağlık ocağında da yaptırabilirdinEvet gittm ama yarn cikack sira coktu erken vereemedm kanbugn 14 adet olmadm ama olcm gibi acaba hamilelik bellirtisimi sbh test yaptm hemen silik cizgi cikti sandi daha belirgin bakalm vala beklemek ne zormus ya
CANİM benim Allah sabrini versin inşallah yeniden hamile kalırsın ben de bebeğimi 5.5 - 6 haftalikke kaybettim ogrenmemle kaybetmem 4-5 gün sürdü. Değerim düştü ve kaybettimSelam kızlar beni hatırladınız mı ? Bir kaç arkadaşımı görüyorum eskilerden.Gebelik sevincimi ilk sizlerle paylaşmıştım ama bu sevinç maalesef kısa sürdü. 5 buçuk haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Yani anlayacağınız yine umut peşindeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?