- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.421
CANİM gebelik testin 2. Çizgisi mi silik çıktı. Eğer öyleyse kesin hamilesin. Adet olacakmış gibi agrilarda ondan bende de çok ağrı vardı sakin bitki Çayı vs. İçme dikkat et ben bebeğimi kaybettim ;(Evet gittm ama yarn cikack sira coktu erken vereemedm kanbugn 14 adet olmadm ama olcm gibi acaba hamilelik bellirtisimi sbh test yaptm hemen silik cizgi cikti sandi daha belirgin bakalm vala beklemek ne zormus ya
Canım var gebelik ya bence sağlık ocaginda yapiyolar yarin sabah erken kalkip git aile hekimine saglik ocaginda idrar testine mi pozitif dediSaglik ocagi sonucu pzt dedi devlete hast ciktm kadin dogmdn baska doktor veriomuki tahlili bilemedim 11 40daydn randevum ona gittm bende kalabalikti cok
İcini ferah tut canim insallah bisey olmaz yarin haber verirsinBencede var gibi ya sgitsmde sonuc pzt cikior cnm bosuna giderim gittim bugun cunku. Baska yere yolluyorlar kani ondn yani. Vala gun gectikce hemen cikmaya basladi sonucta onde bu kdr cbuk cikmiordu ama cok siddetli agrilarm var korkuyormda 15 . Gunde adet olmaktn
ıgenın kaıncı gunu boyel cıkmıstı benımde aynı cıkıo hatta attım yukarda resmı varhatta dur bende atayım sana silik halinii
Tebrik ederim. Rabbim saglikla sihhatla kucagniza almayi nasip etsin.Ben 21 ocakta en son adet olmuştum ... 31 gün sürüyor adetim 25 şubatta yani adetimin geciktiği 4. gün sabah test yaptım az önceki kadar silik çizgim çıktı... geçen hafta tekrar yaptım bhcg arttı mı diye merak ettim kan testi yaptırmaya korktum dr randevumu 3 haftaya sonraya yani 8. haftaya verdi bebeği görmek için yani önümüzdeki hafta gitçem bugün 7+2 günlük bebeğim geçen hafta cuma günü tekrar idrar testi yaptım 2. çizgim şöyleydi
Canim benim cok uzuldum gecmis olsun.Selam kızlar beni hatırladınız mı ? Bir kaç arkadaşımı görüyorum eskilerden.Gebelik sevincimi ilk sizlerle paylaşmıştım ama bu sevinç maalesef kısa sürdü. 5 buçuk haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Yani anlayacağınız yine umut peşindeyim....
Ben 21 ocakta en son adet olmuştum ... 31 gün sürüyor adetim 25 şubatta yani adetimin geciktiği 4. gün sabah test yaptım az önceki kadar silik çizgim çıktı... geçen hafta tekrar yaptım bhcg arttı mı diye merak ettim kan testi yaptırmaya korktum dr randevumu 3 haftaya sonraya yani 8. haftaya verdi bebeği görmek için yani önümüzdeki hafta gitçem bugün 7+2 günlük bebeğim geçen hafta cuma günü tekrar idrar testi yaptım 2. çizgim şöyleydi
Canim hadi insallah guzel haberlerini bekliyorus.InşAllah kızlar yaa ümidim hiç yok çünkü geçen yumurtlama günü ilişki oldu sadece daha sonra olmadı eşim ameliyat olduğu için
Canim dolore . Nasilsin iyisindir insallah. Merak etdim seni evulasyon gunun gelmis olmasi gerekiyo dimi. Yakaladinmi cift cizgiyihadi canım güzel haberlerle gel inşallahh bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?