Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Evet gittm ama yarn cikack sira coktu erken vereemedm kan bugn 14 adet olmadm ama olcm gibi acaba hamilelik bellirtisimi sbh test yaptm hemen silik cizgi cikti sandi daha belirgin bakalm vala beklemek ne zormus ya
CANİM gebelik testin 2. Çizgisi mi silik çıktı. Eğer öyleyse kesin hamilesin. Adet olacakmış gibi agrilarda ondan bende de çok ağrı vardı sakin bitki Çayı vs. İçme dikkat et ben bebeğimi kaybettim ;(

Evet 14. Gun bugn boyle cikio hemen silik oluo test bilmiorm ya korkuormda ya yoksa diye yarni nasil bekliycm bilemiorm Rabbime havale ettm en guzelini o bilir

Saglik ocagi sonucu pzt dedi devlete hast ciktm kadin dogmdn baska doktor veriomuki tahlili bilemedim 11 40daydn randevum ona gittm bende kalabalikti cok
Canım var gebelik ya bence sağlık ocaginda yapiyolar yarin sabah erken kalkip git aile hekimine saglik ocaginda idrar testine mi pozitif dedi

Bencede var gibi ya sgitsmde sonuc pzt cikior cnm bosuna giderim gittim bugun cunku. Baska yere yolluyorlar kani ondn yani. Vala gun gectikce hemen cikmaya basladi sonucta onde bu kdr cbuk cikmiordu ama cok siddetli agrilarm var korkuyormda 15 . Gunde adet olmaktn

İcini ferah tut canim insallah bisey olmaz yarin haber verirsin

ikinciçizgim çok silikti adetimin geçmesinin 4. günü kan testi yaptrdım 87.42 i çıktı 2. çizgi silikse hamilesinn bence bende bebeğimi görmek için önüzmüdeki haftayı bekliyorum :)

Ben 21 ocakta en son adet olmuştum ... 31 gün sürüyor adetim 25 şubatta yani adetimin geciktiği 4. gün sabah test yaptım az önceki kadar silik çizgim çıktı... geçen hafta tekrar yaptım bhcg arttı mı diye merak ettim kan testi yaptırmaya korktum dr randevumu 3 haftaya sonraya yani 8. haftaya verdi bebeği görmek için yani önümüzdeki hafta gitçem bugün 7+2 günlük bebeğim geçen hafta cuma günü tekrar idrar testi yaptım 2. çizgim şöyleydi

Eklentiler

• IMAG0279.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 124
anladmm:) hayırlıı olsn Rabbm sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsın. vala bende yarını beklıyorum bakalım hayırlıı

Tebrik ederim. Rabbim saglikla sihhatla kucagniza almayi nasip etsin.

Canim benim cok uzuldum gecmis olsun.

oh masallah apacik hamilesiniz tebrikler
ovulasyon testiyle mi takip yapmistiniz? benimde 31 gun suruyor adetlerim.
sizin ovulasyon kacinci gununuzde oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…