- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.441
Canim dolore . Nasilsin iyisindir insallah. Merak etdim seni evulasyon gunun gelmis olmasi gerekiyo dimi. Yakaladinmi cift cizgiyi
Benim de 6 haftalık ken kimyasal gebelik oldugu anlaşıldı ben de kaybettim Bebeğimi bugün adetim bitti ama hala beta sifirlanmadiSelam kızlar beni hatırladınız mı ? Bir kaç arkadaşımı görüyorum eskilerden.Gebelik sevincimi ilk sizlerle paylaşmıştım ama bu sevinç maalesef kısa sürdü. 5 buçuk haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Yani anlayacağınız yine umut peşindeyim....
Benim de 6 haftalık ken kimyasal gebelik oldugu anlaşıldı ben de kaybettim Bebeğimi bugün adetim bitti ama hala beta sifirlanmadi
evet telefonuma kurmuştum zaten adetlerim düzenliyd oldum olası ...yumurtlama takvime göre denedik oldu :)Allah isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorumoh masallah apacik hamilesiniz tebrikler
ovulasyon testiyle mi takip yapmistiniz? benimde 31 gun suruyor adetlerim.
sizin ovulasyon kacinci gununuzde oldu?
evet telefonuma kurmuştum zaten adetlerim düzenliyd oldum olası ...yumurtlama takvime göre denedik oldu :)Allah isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum
Ne yaptın canım hayırlı haber var mıanladmm:) hayırlıı olsn Rabbm sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsın. vala bende yarını beklıyorum bakalım hayırlıı
Simdi aldm sonucu. 70.77 :) doktorum igenenin etksii kalmaz buyuk ihtiml hamilesn dediiiii sizcede oylrmidirNe yaptın canım hayırlı haber var mı
Çok güzel canım değerin maşallah hayırlı olsun :))))) darısı başımaa kaç haftalıkmışSimdi aldm sonucu. 70.77 :) doktorum igenenin etksii kalmaz buyuk ihtiml hamilesn dediiiii sizcede oylrmidir
Canim benim insallah koyu cizgi cikarda. Bu ay bebisinin guzel haberlerini alirsin . Birakmam canim ben takip ediyorim seni ozellikle. Bu aralar halsizlik var d3vamli uyuma derrindeyim ben
Bebegim ben buralardayim arada geliyorum.ozellikle sizin haberlerinizi almaya calisiyorum.merak ediyorum sizi.ama buraya cok takilincada bebek meselesi cikmiyo aklimdan
Canim insallah her s3y guzel olur.biseyi senle paylasmak istiyorum. Adet gunun 1 gun gectikden sonra beta h 100 olmasi gerekyo assada olursa supheli gebelik. her kadinda gecetli bisey tabiki dollenme cok gec yani adete yakin olmamissa. Eger betan 100 den assadaysa kandi 2 gunde bir takip etdirirsen iyi olur . Benim adet gunumde betam 632 cikmisti. Surekli doktoruna danis kendine dikkat et canim. Insallah hayirli haberlerini veririsin.Vala ozele gidiorm bn prsbe gel progetan ve folice devm dedi bn yine emin olamiorm ya ignedn degldir demi:))
Bebegim ben buralardayim arada geliyorum.ozellikle sizin haberlerinizi almaya calisiyorum.merak ediyorum sizi.ama buraya cok takilincada bebek meselesi cikmiyo aklimdanbenimde bu ara yumurtlamam olmasi lazim.gun asiri iliski deniyoruz bu hafta.bi yandan testlere de devam tabi.bakalim ne olacak
Canim benim insallah koyu cizgi cikarda. Bu ay bebisinin guzel haberlerini alirsin . Birakmam canim ben takip ediyorim seni ozellikle. Bu aralar halsizlik var d3vamli uyuma derrindeyim ben. Aklkma geldikce dua ediyorum. Rabbim isteyen hickimsenin kucagni bos birakmasin. Kendinr iyj bak arkadasim.
Tebrikler canım, sağlıkla al kucağınaSimdi aldm sonucu. 70.77 :) doktorum igenenin etksii kalmaz buyuk ihtiml hamilesn dediiiii sizcede oylrmidir
3 gun varsa adetine normal tabiki ben yalnis anlamasim . Baskasiyla karistirdim heralde kusura bakma canimZatn adet gunum 14uydu gecen ayda 28 gun cekti 12.snde yaptirdm tahlili yani 3 gun fln kala yaptirmis oluyorm. Yokmudur yani simdi doktor ignenin etkisi kalmaz dedi
Valla igneden olsaydi simdiye kadar 10 kere adet olduydun sekerim :)Vala ozele gidiorm bn prsbe gel progetan ve folice devm dedi bn yine emin olamiorm ya ignedn degldir demi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?