Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim dolore . Nasilsin iyisindir insallah. Merak etdim seni evulasyon gunun gelmis olmasi gerekiyo dimi. Yakaladinmi cift cizgiyi

Canımmm :)) yakalamadım daha ama gittikçe koyulaşıyo 15-16sı gibi bekliyorum. Sende özletme kendini bizi bırakma :) S sssn de gelmiyo terk etti bizi :) gbbc ve ben kaldık

Benim de 6 haftalık ken kimyasal gebelik oldugu anlaşıldı ben de kaybettim Bebeğimi bugün adetim bitti ama hala beta sifirlanmadi

oh masallah apacik hamilesiniz tebrikler
ovulasyon testiyle mi takip yapmistiniz? benimde 31 gun suruyor adetlerim.
sizin ovulasyon kacinci gununuzde oldu?
evet telefonuma kurmuştum zaten adetlerim düzenliyd oldum olası ...yumurtlama takvime göre denedik oldu :)Allah isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum

evet telefonuma kurmuştum zaten adetlerim düzenliyd oldum olası ...yumurtlama takvime göre denedik oldu :)Allah isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlere :) . Ne zamandır istiyodunuz neler yaptınız? yumurta takibi yaptıysanız kaçıncı denemede tuttu bize de destek olmak istermisiniz

Canımmm :)) yakalamadım daha ama gittikçe koyulaşıyo 15-16sı gibi bekliyorum. Sende özletme kendini bizi bırakma :) S sssn de gelmiyo terk etti bizi :) gbbc ve ben kaldık
Canim benim insallah koyu cizgi cikarda. Bu ay bebisinin guzel haberlerini alirsin . Birakmam canim ben takip ediyorim seni ozellikle. Bu aralar halsizlik var d3vamli uyuma derrindeyim ben . Aklkma geldikce dua ediyorum. Rabbim isteyen hickimsenin kucagni bos birakmasin. Kendinr iyj bak arkadasim.

Bebegim ben buralardayim arada geliyorum.ozellikle sizin haberlerinizi almaya calisiyorum.merak ediyorum sizi.ama buraya cok takilincada bebek meselesi cikmiyo aklimdan benimde bu ara yumurtlamam olmasi lazim.gun asiri iliski deniyoruz bu hafta.bi yandan testlere de devam tabi.bakalim ne olacak

Vala ozele gidiorm bn prsbe gel progetan ve folice devm dedi bn yine emin olamiorm ya ignedn degldir demi:))
Canim insallah her s3y guzel olur.biseyi senle paylasmak istiyorum. Adet gunun 1 gun gectikden sonra beta h 100 olmasi gerekyo assada olursa supheli gebelik. her kadinda gecetli bisey tabiki dollenme cok gec yani adete yakin olmamissa. Eger betan 100 den assadaysa kandi 2 gunde bir takip etdirirsen iyi olur . Benim adet gunumde betam 632 cikmisti. Surekli doktoruna danis kendine dikkat et canim. Insallah hayirli haberlerini veririsin.

Seni çok iyi anlıyorum canımm. Kesinlikle doğru diyosun. Buraya girdikçe kafamıza daha çok takılıyo. Bende sırf girmiyim diye kısa yol yapmıştım siteyi sildim. Ama dayanamadım bugün yine ekledim. Senle leylininannesiyle bağlantıyı koparmak istemiyroum :)

Canım benimmm sende kendine yiğenimize çook iyi bak. Seni çok seviyoruz :)

Zatn adet gunum 14uydu gecen ayda 28 gun cekti 12.snde yaptirdm tahlili yani 3 gun fln kala yaptirmis oluyorm. Yokmudur yani simdi doktor ignenin etkisi kalmaz dedi

Normalde 3 hafta 5 gun onceki adete gore hesaplayinca ama dollenme gec olduyss norml gibi sank. Pzt yine yaptircm bakalm kac cikack. Hala inanmiorm ama var gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…