Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Vala cnm kac bilmiorm. Ama bi tane buyuk bide kucuk var dedi doktor gerisi Allaha ve size kalmis dedi. Prsbe gene gitcz. Norml demi deger cnm ya kafama takilo:)) progestan degerimde 60.00 cikti doktor cok cok ii dedi

Vala cnm kac bilmiorm. Ama bi tane buyuk bide kucuk var dedi doktor gerisi Allaha ve size kalmis dedi. Prsbe gene gitcz. Norml demi deger cnm ya kafama takilo:)) progestan degerimde 60.00 cikti doktor cok cok ii dedi
Evet canim deger hergun ikiye katlanir dr kac mm oldugunu soylememis miydi sen bi de ovulasyon testi yspmis miydin

Bn klomen kullandm sonunda 2 tane var dedi yumurtan igne vurdu .bn kendi capimda bi iki test yaptim evde ama ona gore uygulamadm doktor igneden sonraki iki aksam dedi ama 4 gun bos gecmedk artik hangisinde olduysa.

İkinizede çok geçmiş olsun ( en azından hamile kalabildiğinizi biliyosunuz çok şükür. Ben uğraşıyom hala
Orası öyle canım ama çok üzüldüm ilk gebeligimdi Ama böyle olduysa mutlaka vardır bir hayır başta olması daha iyi Kalp atışlarını duysam onu hissetsem daha zor olurdu kendimi toparlamaya çalışıyorum Bitkisel desteğe başladım bir taraftan da
Bu arada senin kaçıncı ayındı canım hormon tahlili falan yaptirdin mi
arkadaşlar diğer topiğe geçmiş istersen sen de gel oraya

Sende durumlar ne cnm kendi derdime dustm kusura bakma. Ama bn cok panik stresti biriyim. Valahala tereddutlerim var bi daha tahlil yapip sonuc almadn inanamiorm
Canim stres yapma ya hamilesin bak iste hamileyim diye dusun ve bunun keyfini cikar yat dinlen kendini yorma cook mutlu olmalisin artik :)

Bende sirf sizin icin geliyorum artik buraya canim.arada bebek haberleri alincada keyfim yerine geliyo :) leylininannesi hamilr kalinca coook sevindim.insallah bizde yakinda alicaz bu haberi tatlim.hep pozitif olalim tamam mi

Sende durumlar ne cnm kendi derdime dustm kusura bakma. Ama bn cok panik stresti biriyim. Valahala tereddutlerim var bi daha tahlil yapip sonuc almadn inanamiorm
Bende polikistik over var canim yaklasik 1,5 yildir deniyoruz 4 kere bu klomen tedavisini gordum sonuncuda bi femara kullandim 2 yumurtam vardi biri gelisti ama 14 mm de durdugu icin asilama iptal edildi bende biraktim tedaviyi canim ayin 18nde adet gunum dua et bana kirmizilari gormiyim bende bu sabah test yaptim ama negatif cikti

Anladlm cnm. Ins tez zamanda ugraslarinizin sonucunu alirsiniz hepiniz dualarim sizlerle ins. Rabbim herkese hayirlisi neyse onu versin. Ben Raabbime birakiorum hersyi en guzlini en dogrusunu zmnini seklini o bilir. Eminim sizlerinde nasibinde bigun vardir hayirli pozitif haberler ins

Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var şubat 5 adetimin ilk günü 21 şubat ovulasyonda çift çizgiyi gördüm bir gün öncesi ve bir gün sonrası ilişki oldu. Bir daha da olmadı. Mart 3 kan testi negatif ama hala adet olmadım. Normalde adet döngüm 30. Gündür ama geçen ay 35 gün olmuştu. Gögüslerim çok şişkin ve ağrıyor. Hapşurunca bile kasıklarıma kramp giriyor. Kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mı? Böyle bişe yaşayan var mı?

Olabilir bir kaç gün daha bekle bakalim söylediklerin gebelik belirtisi ama adette olabilirsin 3 marttan beri tahlil yaptirmadın mi gebelik testi yapsaydin bugün kaçıncı günün

Kızlar ovulasyon testi kafayı yedirdi bana 11. günden beri ovulasyon testi yapıyorum 14. gün pik yaptı 15. gün silindi ben zaten 15. gün yumurtlama bekliyordum( 15. gün ilişki oldu 14. gün olmadı ) ama her ay sancım olur tek kasığımda bu ay olmadı bugün yani 17. gün tekrar test yaptım yine koyu çıktı bir ayda 2 kez yumurtlama oluyor mu doktor bir çok yumurtan var demişti ama ben sadece biri olgunlaşır diye biliyordum adet bitiminde doktora gitmiştim yardım lütfennn :)

Eklentiler

• 20150315_183838.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 89
Bu da bugünkü testim

Eklentiler

• 20150315_184101.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 134
Olabilir bir kaç gün daha bekle bakalim söylediklerin gebelik belirtisi ama adette olabilirsin 3 marttan beri tahlil yaptirmadın mi gebelik testi yapsaydin bugün kaçıncı günün
Yok test yapmadım nasılsa hamile değilim diye ama bugün 8 gün geçmiş oluyor günümden yarın sabah yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…