- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.481
Orası öyle canım ama çok üzüldüm ilk gebeligimdi Ama böyle olduysa mutlaka vardır bir hayır başta olması daha iyi Kalp atışlarını duysam onu hissetsem daha zor olurdu kendimi toparlamaya çalışıyorum Bitkisel desteğe başladım bir taraftan da
Bu arada senin kaçıncı ayındı canım hormon tahlili falan yaptirdin mi
arkadaşlar diğer topiğe geçmiş istersen sen de gel oraya
Çok teşekür ederim inşallah öyledir doktora gittim kan verdim yarın çıkacak sonuç meraktan çatlayacağımGalibası mı var canım baya hamilesin =) Tebrikler, sağlıkla al kucağına
Kızlar ovulasyon testi kafayı yedirdi bana 11. günden beri ovulasyon testi yapıyorum 14. gün pik yaptı 15. gün silindi ben zaten 15. gün yumurtlama bekliyordum( 15. gün ilişki oldu 14. gün olmadı ) ama her ay sancım olur tek kasığımda bu ay olmadıbugün yani 17. gün tekrar test yaptım yine koyu çıktı bir ayda 2 kez yumurtlama oluyor mu doktor bir çok yumurtan var demişti ama ben sadece biri olgunlaşır diye biliyordum adet bitiminde doktora gitmiştim yardım lütfennn :)
bilmiyorum canım bir doktora git istersen ona danış kanaman çok az ise kahverengimsi ise belki yerleşme kanamasıdır tabii ama onun için önceden çalışma yapman lazım ihtimal varsa olabilir canımCanım benim bu 3. ayım olcak ama sadece bi kez yakalayabildim ovulasyon testinde. Geçen ay geç kaldım yapmaya. Bu ayda şimdi kanamam oldu 18.günümde anlamadım gitti(
tebrikler canım Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinŞimdi test yaptım galiba hamileyim kızlar
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. ama aklıma takıldı kan testinde negatif çıktıktan 8 gün sonra idrarda pozitif oldu doğru mu anladım?Şimdi test yaptım galiba hamileyim kızlar
bilmiyorum canım bir doktora git istersen ona danış kanaman çok az ise kahverengimsi ise belki yerleşme kanamasıdır tabii ama onun için önceden çalışma yapman lazım ihtimal varsa olabilir canım
ama mutlaka doktora görün derim
Çok sağol canım bugünkü test çok koyu çıktı sıvı alımına dikkat ediyorum aslında testin direktifleri doğrultusunda hareket ediyorum . Bebeğin olacağı varsa olur gerçekten bu ay bizde de tembellik var gün aşırı olmasada en az 2 gün arayla devam ediyoruz ama bugün yarın ve öteki gün çalışmak lazım galiba ben incir filan yedim bu ay baya 3 günde bal tarçın çörek otu yedim :S Sanırım saat gibi işleyen düzenimi bozdum saatini bile bilirdim adetimin 2 yıldır takip ediyorum hep 28 günde bir gelirdi neyse hayırlısı artık bu aydan çok umudum yoktu çift çizgiyi görünce yine bir umut belirdi :) herkese sağlıklı bebişler nasip etsin Allah'ım :) Sevgiler ...bence teste cok takilma,gunasiri iliskiye devam et ta ki adet gunune kadar.
testi eger sivi alimindan sonra yaptiysanda sonuc etkilenebilir.
strese girmeden esinle birliktelige devam et,Allah sonu hayirla doguma varan hamilelik nasip etsin herkese.
benim arkadasim koca ay icinde 3 kere iliskiyle hamile kaldi,yani bebegin gelecegi varsa gercekten geliyor.
yerleşme kanaması olabilir canım test yaparsan çıkmayabilir erken dönem olduğu için yarın doktorun yine de beta istesin bak bakalım hormon tahlilleri de ister duruma göre hareket edersin hakkında hayırlısı olsun Kendini yorma Hırpalama Eğer varsa bebiş düşmesini tetiklersin İçini rahat tut bakalım yarına haber verYarına randevuı alabildim. bugün iş arkadaşım izinli alamadım izin malesef. Kanamam azaldı. İlk geldiğinde pembemsi kırmızıydı şimdi kahveye dönmüş. Çalışma yaptık ama yumurtlama gününde oldumu bilmiyorum testlerde 14.günden başlamıştım. Off yarın gidiyim bakalım ne çıkıcak
yerleşme kanaması olabilir canım test yaparsan çıkmayabilir erken dönem olduğu için yarın doktorun yine de beta istesin bak bakalım hormon tahlilleri de ister duruma göre hareket edersin hakkında hayırlısı olsun Kendini yorma Hırpalama Eğer varsa bebiş düşmesini tetiklersin İçini rahat tut bakalım yarına haber ver
Çok sağol canım bugünkü test çok koyu çıktı sıvı alımına dikkat ediyorum aslında testin direktifleri doğrultusunda hareket ediyorum . Bebeğin olacağı varsa olur gerçekten bu ay bizde de tembellik var gün aşırı olmasada en az 2 gün arayla devam ediyoruz ama bugün yarın ve öteki gün çalışmak lazım galiba ben incir filan yedim bu ay baya 3 günde bal tarçın çörek otu yedim :S Sanırım saat gibi işleyen düzenimi bozdum saatini bile bilirdim adetimin 2 yıldır takip ediyorum hep 28 günde bir gelirdi neyse hayırlısı artık bu aydan çok umudum yoktu çift çizgiyi görünce yine bir umut belirdi :) herkese sağlıklı bebişler nasip etsin Allah'ım :) Sevgiler ...
ne demek canım senden de Allah razı olsun herkes bu sitede birbirine yardımcı olmaya çalışıyor Açıkçası birbirimizin dilinden anlıyoruz Bazen en yakınlarımız bile bizi anlamıyor burada destek buluyoruzÖncelikle ilgilendiğin için çok sağol Allah razı olsun. Hiç test yapmadım açıkcası. Ama yerleşme kanaması olcağını sanmam yarım ped kadar geldi çünkü. bir de yerleşme kanaması galiba döllenmeden 14 gün sonra falan geliyomuş benim adetim 4 martta bitti hemende olmaz of. kötü bişey olmasında başka bişry istemiyorum şimdi.
Bende anlamadım canım çok sağol cevap verdiğin için bakalım bu haftadan sonra ortaya çıkar dediğin gibi :) yarın tekrar test yaparım silikleşti mi diye anlaşılır o zaman18. gununde bu kadar koyu cikmis..hmm...ya erken yumurtladin coktan yumurta dollendi bile ki bu kadar koyu cikmaya devam ediyor.ya da gec yumurtladin bu gunlere kadar kaydi yumurtlaman..
sen isi sansa birakma dedigin gibi bugunleri degerlendir bakalim.
umutlandirmak istemem ama benim bildigim incir erken yumurtlamaya sebep oluyor
dur bakalim su haftayi da degerlendir sonra zaten cikar meydana
Canim benim gecmis olsun. Canim kanama adet olut gibimi geliyo. Endiselenme arkadasim kotu bisey yokfur insallah.Kızlar bişey sorcam size çok korkuyorum. ben normalde 26 şubatta adet oldum bitti ve bugün tekrar adet oldum 18.günüm normalde. neden olabilir ellerim buz gibi stresten. Hayatımda hiç böyle bişey yaşamadım. Akıntım geliyo sandım baktım kan geliyo.(
Canim benim gecmis olsun. Canim kanama adet olut gibimi geliyo. Endiselenme arkadasim kotu bisey yokfur insallah.
Canim tebrikler hamilesin testin koyuluguda normal geldi bana. Yarinda kan ver canim degerine gore doktorun bakar. Rabbim saglikla sihhatla kucagna almayi nasip etsin.Şimdi test yaptım galiba hamileyim kızlar
Canim benimmm tekrar gecmis olsun. Uzulme tatlim doktora gidince anlasilir insallah neden oldugu. Dilerim her sey yolundadir canim. Hem yumurtlaman olusmusmu nolmus onuda anlarsin alttan ultrasonla. Canim kendine iyi bak haber ver canim bize. Guzel haberlerini bekliyorusCanımmm çok sağol. açık kırmızı geliyor azaldı baya ama. sol kasığımda batmalar oluyo adet oluyorum heralde tekrar
Canim benimmm tekrar gecmis olsun. Uzulme tatlim doktora gidince anlasilir insallah neden oldugu. Dilerim her sey yolundadir canim. Hem yumurtlaman olusmusmu nolmus onuda anlarsin alttan ultrasonla. Canim kendine iyi bak haber ver canim bize. Guzel haberlerini bekliyorus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?