- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.501
14-15 gün sonra canımKızlaaaar birsey sormak istiyorum cift cizgiyi gördukten kac gün sonra regli olunuyor tam 14 gün mü
Tesekkur ederim ya ben 5 inde cift cizgiyi gordum bugun saat 12 yi gecti dun yani sabah kahverengi leke geldi hastalandim dedim ama devami yok sadece peceye sildigimde kahverengi oluyo 10 gün oluyo cift cizgiyi goreli acaba yerlesme kanaması falanmi yoksa sabah sökülürmü kafam çok karıstı14-15 gün sonra canım
Olabilir canım bekle bakalım yarını. Yarında olmazsan test yap. Ben de 4 ünde çift çizgiyi gördüm, bekliyorum bakalım. Gebelik testi negatif, hastalanmadım da.Tesekkur ederim ya ben 5 inde cift cizgiyi gordum bugun saat 12 yi gecti dun yani sabah kahverengi leke geldi hastalandim dedim ama devami yok sadece peceye sildigimde kahverengi oluyo 10 gün oluyo cift cizgiyi goreli acaba yerlesme kanaması falanmi yoksa sabah sökülürmü kafam çok karıstı
Ayy inşallah cift cizgiyi görürsün testte ya ben dün hastaneye gittim tahlil yaptırayım diye haftasonu kan testi yapmıyorlarmıs idrar yaptilar oda negatif cikti biraz sabirsizim sanırımOlabilir canım bekle bakalım yarını. Yarında olmazsan test yap. Ben de 4 ünde çift çizgiyi gördüm, bekliyorum bakalım. Gebelik testi negatif, hastalanmadım da.
Fotoğraını yükleyebilirmisinCizgili ovulasyon testi aldim.yumurtlama gunumden uzagim ama sirf merskimdan yaptim....'c' koyu, 't' silik cikti. Sanirim yumurtlamada 't'nin koyu olmasi baz aliniyormus.ama 't' de oyle cok cok silik degildi.belirgindi.bu durumda ne oluyo anlamadim...yumurtlama tarihinden o kadaaar uzagimki.bence bu testin guvenilirligi tartisilir kizlar bilemiyorum kafam karisti..
Sağlıkla gelsin canım bebişin, hayırlı olsunKızlar hanileyim kesin değerim 2972 çıktı allah hepinizden razı olsun ovulasyon testi hakkında hiçbir şey bilmiyordum sayenizde oldu herşey allah hepinize nasip etsin inşallah
Canim masallah degerinde cok guzel cikmis. Saglikla kucagna almakta nasip etsin insallah.Kızlar hanileyim kesin değerim 2972 çıktı allah hepinizden razı olsun ovulasyon testi hakkında hiçbir şey bilmiyordum sayenizde oldu herşey allah hepinize nasip etsin inşallah
Canim renglin 10 guni basladinmi. erkend3n baslaman gerek. Yumurtan olusup olusmadigniysa anlayamazsin anca ultrasonla alttan bakinca doktor bile bilir.arkadaslar aranıza yeni katıldım yardımınıza ihtiyacım var 8 gündür ovulasyon testim silik çıkıyor bugün reglimden itibaren 26. günüm normalde 33 günde bi regl oluyorum acaba yumurtlamamış olabilrmiyim?
Merhaba kızlar normalde 30 günde bi adet olurum ovulasyon testi kullanıyorum bende dün adetimin 24. günüydü iki çizgide çok koyu çıktı bu sabah tekrar yaptım ve ikinci çizginin siliklestigini gördüm sanırım bu ay geç yumurtluyorum dün ilişki olmadi bugün ilişki olursa geç kalmış olurmuyum. . Ben ilk gebeliği mi eylül ayında adetime Bi kaç gün kala ovulasyon testi ile ogrenmistim. . Yine hamile olabilirim diye düşündüm ve çift çizgiyi degerlendirmedim ama yumurtluyomusum
Çok teşekkür ederim darısı isteyen arkadaşlarımızın başına inşallahCanim masallah degerinde cok guzel cikmis. Saglikla kucagna almakta nasip etsin insallah.
hayırlısı olsun canım. ilişki hangi günlerde oldu? birde belirtilerin nelerdi?Kızlar hanileyim kesin değerim 2972 çıktı allah hepinizden razı olsun ovulasyon testi hakkında hiçbir şey bilmiyordum sayenizde oldu herşey allah hepinize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?