Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hayırlısı olsun canım. ilişki hangi günlerde oldu? birde belirtilerin nelerdi?
Teşekür ederim canım Ovulasyonda çift çizgiyi şubat 20 de gördüm. Bu tarihe kadar adetimin bitiminden 4 gün sonra gün aşırı ilişki olmuştu. En son 19 şubat ve 21 şubatta ilişki oldu bir daha da olmadı. Martın 3 ünde boğaz ağrısıyla doktora gittim. O esnada kan testi yapıldı ama sonuç negatifti. Mart 7 adet olmam gerekiyordu olmadım. Ayın 16 sında evde hamilelik testi vardı ınu yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür:) son bir haftadır adet olacakmışım gibi karın ağrısı var. Göğüslerim hassaslaştı. Son birkaç günde kasıklarımda kramp var. Şimdilik belirtiler bu canım allah isteyen herkese nasip etsin , hamile olan kardeşlerimde sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah Ne çok yazdım kusura bakmayın)

Canim cok sikma canini.bak adrt duzenini etkiliyo yoksa.insallah hayirlisiyla olacak.Napalim beklemekten badka caremiz yokki

Kızlar bugün 17.gunum ve testi az önce yaptım catladi mi yarınmi yoksa

Eklentiler

• 20150318_120128.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 139
arkadaş merhaba,aranıza yeni katıldım! bende sizler gibi hamile kalma çalışmaları yapıyorum! 13 aylık evliyim! düzenli olarak 30günde bir adet oluyorum.Geçen aydan beri ovülasyon testi kullanıyorum. geçen ay çift çizgiyi görmedim tam koyulaşmaya başlamışken silikleşmişti!' Bu ay adetimden 1 hafta sonra başladım testlere,silik çizgi çıktı hep,dün hafif koyulaşmıştı fakat bugün tekrar silik çıktı.sizce yumurtlamam ile ilgili bir sıkıntım olabilir mi? Yoksa testlere biraz daha devam edip sonrasında mı dr gitmeliyim?

Adetime 9 gun kaldi...tahmini 12 13 martta yumurtlardim..bu sefer test yapmadim o gun...ancak 15 inde test yaptigimda koyu 2 cizgiyi yakaladim...bugun de ovulasyon testim bu sekilde...acaba umut edebilir miyim...yoksa bu ay da mi tutturamadimm
Ovulasyon testinde 2. Cizgi adete en yakin kac gun kala cikiyor? Bu test bana normal zamanda normal donemimde yaptiklarimdan koyu gibi geldi...ya da bana oyle geldiii

Allah hepimize tez zamanda melegimizi versin...

Eklentiler

• 20150318_194828.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 107
Benimde adetime 6 gun kaldi benimkide ayni koyulukta cikiyor ama benmki 9 gundur hep boyle hic koyu cizgi gormedim hic adet belirtimde yok goguslermin normalde on gun onceden hassalasmasi gerekirdi ama hassaslasmadi bende anlamadim sizde var mi boyle bi durum?

Goguslerimde sertlik var biraz..ama cok az..bır de ara ara kasıklarımda bir yerde birsey acıyo gibi..ve belli belirsiz..ama gecen iki ayda da aynı belirtileri yasadıgımdan konduramıyorum..
Allah hepimize göstersin inşallah...,

Aminnnn inss benimde kasigimda batma tarzında biseyler oluyo cok merak ediyorum gunlrr gecmio bekleyip gorcez artik

Aminnnn inss benimde kasigimda batma tarzında biseyler oluyo cok merak ediyorum gunlrr gecmio bekleyip gorcez artik
Acaba doktora gideyim hem genel kontrol yaptırayım hem muayene olayım hem beki doktor test ister yaptırırım falan diye gıdeyım dıyorum ama sonra eger bısey yoksa kendimi uzerim diye gitmek istemiyorum..
Cok zormus gercekten...allah kimseye aratmasınnnn

TE="pakizehanim, post: 40028340, member: 452844"]Acaba doktora gideyim hem genel kontrol yaptırayım hem muayene olayım hem beki doktor test ister yaptırırım falandıyorum ama sonra eger bısey yoksa kendimi uzerim diye gitmek istemiyorum..
Cok zormus gercekten...allah kimseye aratmasınnnn[/QUOTE]
amin ya bende bi ay cok umutlsnmstm on gun gecmisti gunum idrar testinde cikmadi doktora gttim kan testi yaptrdim negatif cikti cok uzulduk hayrlisi olsun hakkimizda ins
Aminnn aminnn ben doktorada gttim cok takma kafana dedi ama takamamak imkansz gibi bsey 9 gun varmis daha adetine biraz daha sabredilm ben bu ay meryem sureside okuyorum hakkimizda hayrlisi ins rabbim herkesn gonlune gore verir

Canim kotu bisey yokmus cok sukur. Kendine iyi bak.

Kızlar hanileyim kesin değerim 2972 çıktı allah hepinizden razı olsun ovulasyon testi hakkında hiçbir şey bilmiyordum sayenizde oldu herşey allah hepinize nasip etsin inşallah
merhabalar, hamileliğiniz hayırlı olsun :) inşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.. ben size birşey sormak istiyorum, ilk defa geçen ay denedik bizde gebelik olmadı. bu ayda ovulasyon testi aldım o şekilde devam ediyoruz yeni başladık daha, reglim bittikten sonra iki ya da üç gün test yaptım bugünde sabah yaptım ama sabah idrarıyla yapılması tavsiye edilmiyor yeni farkettim, benimki dün iş çıkışı denediğimde hafif koyu çıkmıştı bu sabah yaptığımdada %90 koyu çıktı bu durumda ilişki bu akşam mı olsa daha iyi olur yarın mı? kafam karıştı ama son ilişkimizde iki gün önceydi sanki bu akşam olsa iyi olur değil mi? diğer arkadaşlarada sormuş olayım. stres yapmayayım diyorum ama acaba ne kadar becerebiliyorum :) bu arada bugün 10. gün bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim

Kızlar ovülasyon testim bugün biraz daha koyu çıktı sizce Yarını mı beklemeliyim yoksa bugün çalışmalı mıyız?

Canım nasılsın bende geçen ay 2 defa olmuştum strese bağlı oluyo öyle

Kızlar ovülasyon testim bugün biraz daha koyu çıktı sizce Yarını mı beklemeliyim yoksa bugün çalışmalı mıyız?Eki Görüntüle 1461033
bende sizin durumunuzdayım ama silik olanı dikkate almamıştım ben; dün sabah benimde silik görünüyordu sonra beş gibi yaptım daha belirgindi ama tam değildi, bu sabah yaptım %90 belirgin çıktı... bende kararsız kaldım tecrübesi olanlar paylaşsa keşke birde ben bilmiyordum sabah idrarı ile yaptım... sanırım test markamızda aynı, hayırlısı olsun bakalım ikimiz içinde :)

geçen ayda böyle olmuştu biraz koyulaştı yarın daha koyu olur dedim çalışmadım ama ertesi gün yaptığım test daha silik çıktı. çalıştık ama tutmadı geçen ay! o yüzden bu ay tedirginim acaba geçer mi yine diye!

Canım nasılsın bende geçen ay 2 defa olmuştum strese bağlı oluyo öyle

Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum. Niye bilmiyorum bu konuda karamsarlaşıyorum. Doktorlada konuştum test vs yaptırsakmı sorun varmı diye daha çok erken bunları konuşmak için dedi. Sadece yumurtlama dönemlerinde gün aşırı ilişki olsun ilk 1 yılda herşey normal olsa bile hamile kalma olasığın %60 dedi. Bekliyoruz sabırla. Rabbim isyan ettirmesin bu sebepten inşallah.. Benimde ilk defa başıma stresten böyle bişey geldi. Ovulasyon testi yapmıcam bundan sonra. Strese giriyorum. adetin 10. gününden 24. gününe kadar gün aşırı ilişkiye dikkat edicem o kadar. Gerisi de nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…