- 6 Şubat 2013
- 169
- 115
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.541
bende çok bilgi sahibi değilim bu konuda ama benimki hemen koyulaştı işte bilemiyorum :S bilen birileri birşeyler söylese keşke çok memnun olacağım... senin testin pozitif değil gibi yaptığım araştırmalara göre ama geçen ayda öyle oldu diyorsun o zaman kaçırma bence...geçen ayda böyle olmuştu biraz koyulaştı yarın daha koyu olur dedim çalışmadım ama ertesi gün yaptığım test daha silik çıktı. çalıştık ama tutmadı geçen ay! o yüzden bu ay tedirginim acaba geçer mi yine diye!
Kızlar ovülasyon testim bugün biraz daha koyu çıktı sizce Yarını mı beklemeliyim yoksa bugün çalışmalı mıyız?Eki Görüntüle 1461033
bende biliyorum pozitif olmadığını ama geçen ayda böyle koyulaşmaya başlamıştı ki tam koyu olmadan silikleşmeye başladı! son üç aylık adet tarihlerim 4 ocak,4 şubat ve 5 mart adetlerim gayet düzenliArkadaşım bu test pozitif değil. Ben nerdeyse adet olana kadar hep böyle görüyorum. Çünkü vüducunda sadece yumurtlama döneminde LH bulunmuyor her daim azda olsa mevcut ve bundan dolayı silikte olsa çıkıyo. Son iki aylık adet tarihlerin adet olma düzenin nedir hemen hesaplayalım aşağı yukarı
Evet canım haklısın bu ovulasyon testleri kafayı yedirtir insana gerçekten bende önümüzdeki ay 10 günden sonra gün aşırı ilişki yapıcam canımÇok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum. Niye bilmiyorum bu konuda karamsarlaşıyorum. Doktorlada konuştum test vs yaptırsakmı sorun varmı diye daha çok erken bunları konuşmak için dedi. Sadece yumurtlama dönemlerinde gün aşırı ilişki olsun ilk 1 yılda herşey normal olsa bile hamile kalma olasığın %60 dedi. Bekliyoruz sabırla. Rabbim isyan ettirmesin bu sebepten inşallah.. Benimde ilk defa başıma stresten böyle bişey geldi. Ovulasyon testi yapmıcam bundan sonra. Strese giriyorum. adetin 10. gününden 24. gününe kadar gün aşırı ilişkiye dikkat edicem o kadar. Gerisi de nasip artık
Arkadaşım bu test pozitif değil. Ben nerdeyse adet olana kadar hep böyle görüyorum. Çünkü vüducunda sadece yumurtlama döneminde LH bulunmuyor her daim azda olsa mevcut ve bundan dolayı silikte olsa çıkıyo. Son iki aylık adet tarihlerin adet olma düzenin nedir hemen hesaplayalım aşağı yukarı
bende biliyorum pozitif olmadığını ama geçen ayda böyle koyulaşmaya başlamıştı ki tam koyu olmadan silikleşmeye başladı! son üç aylık adet tarihlerim 4 ocak,4 şubat ve 5 mart adetlerim gayet düzenli
tabii ki yanlış anlamadım! Bebek çalışmalarına yeni başladık,ben de tam bilmiyorum ne zamandır diye yardımlarınıza ihtiyacım olduğu için yazıyorum! Yani benim 19-20-21 mart tarihlerinde mi yumurtam çatlıycak sizce?Öncelikle burda derdimiz birbirimize yardımcı olmak. bilmiyoda olabilirsin ben çoğu şeyi burda öğrendim t çizgisi nedir onu bile bilmezdim. Yanlış anladıysan affola. Adet gününden tam 14 gün önce yumurtan çatlamış oluyor o gün senin için önemli. Adetlerin düzenli 30-31 gün arası oluyosun anlaşılan. O zaman 15 16 17. günler senin için kritik günler gibi gözüküyor.
Çok teşekkür ederim! İnanın sorulara cvp alınca bile rahatlıyor insan!Evet var testim! Dayanamayıp yapıyorum diye fazla fazla almıştım! Akşam tekrar yapayım bakalım daha koyu çıkacak mı!19-23 Mart arası kritik tarih :) gün aşırı devam edin kesinlikle. testin varsa bu tarihlerde bi sabah bi akşam yap bence.
Çok teşekkür ederim! İnanın sorulara cvp alınca bile rahatlıyor insan!Evet var testim! Dayanamayıp yapıyorum diye fazla fazla almıştım! Akşam tekrar yapayım bakalım daha koyu çıkacak mı!
Tavsiyem çift çizgiyi yakaladigin zaman ve bir gün sonrayi mutlaka değerlendirÇok teşekkür ederim! İnanın sorulara cvp alınca bile rahatlıyor insan!Evet var testim! Dayanamayıp yapıyorum diye fazla fazla almıştım! Akşam tekrar yapayım bakalım daha koyu çıkacak mı!
Yerleşme kanamasi olabilir inşallah kanamanın devamı gelmezse ihtimal var demektir Yemene içmene hareketlerine dikkat et sütünü iç yumurtanı ye folik asitini al adetine bir gün kala ya da o gün de gebelik testini yap İnşallah çift çizgiyi görürsünkızlar konuyu nereye acacagımı bilemedim buraya yazıyorum kusuruma bakmayın ne zamandır cocuk istiyoruz bu ay ovü testi kullandım gerci onada tam güvenmediğim için adet bittikten sonra iki günde bir ilişkiye girdik adetime 6-7 gün kaldı ve bügün bir damla kan gelmiş acık pembe renginde adet mi oldum ben simdi anlamadım moralim çok bozuk
Sevgili meyran kusura bakma dün giremedim nete sürekli uyku halindeyim cevaplamakta geç kaldım biraz ama neyseki cevap veren arkadaşlar olmuş:) benim nacizene tavsiyem adet bitiminden 3-4 gün sonra gün aşırı ilişki çift çizgiyi gördükten bir gün sonra da ilişki olursa allah izniyle olur ben öyle yaptım kendi tecrübemin dışında da bişeyler yazmak istemiyorum canım korkuyorum yanlış bilgi vermektenmerhabalar, hamileliğiniz hayırlı olsun :) inşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.. ben size birşey sormak istiyorum, ilk defa geçen ay denedik bizde gebelik olmadı. bu ayda ovulasyon testi aldım o şekilde devam ediyoruz yeni başladık daha, reglim bittikten sonra iki ya da üç gün test yaptım bugünde sabah yaptım ama sabah idrarıyla yapılması tavsiye edilmiyor yeni farkettim, benimki dün iş çıkışı denediğimde hafif koyu çıkmıştı bu sabah yaptığımdada %90 koyu çıktı bu durumda ilişki bu akşam mı olsa daha iyi olur yarın mı? kafam karıştı ama son ilişkimizde iki gün önceydi sanki bu akşam olsa iyi olur değil mi? diğer arkadaşlarada sormuş olayım. stres yapmayayım diyorum ama acaba ne kadar becerebiliyorum :) bu arada bugün 10. gün bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?