Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bende çok bilgi sahibi değilim bu konuda ama benimki hemen koyulaştı işte bilemiyorum :S bilen birileri birşeyler söylese keşke çok memnun olacağım... senin testin pozitif değil gibi yaptığım araştırmalara göre ama geçen ayda öyle oldu diyorsun o zaman kaçırma bence...

Kızlar ovülasyon testim bugün biraz daha koyu çıktı sizce Yarını mı beklemeliyim yoksa bugün çalışmalı mıyız?Eki Görüntüle 1461033

Arkadaşım bu test pozitif değil. Ben nerdeyse adet olana kadar hep böyle görüyorum. Çünkü vüducunda sadece yumurtlama döneminde LH bulunmuyor her daim azda olsa mevcut ve bundan dolayı silikte olsa çıkıyo. Son iki aylık adet tarihlerin adet olma düzenin nedir hemen hesaplayalım aşağı yukarı

bende biliyorum pozitif olmadığını ama geçen ayda böyle koyulaşmaya başlamıştı ki tam koyu olmadan silikleşmeye başladı! son üç aylık adet tarihlerim 4 ocak,4 şubat ve 5 mart adetlerim gayet düzenli

Evet canım haklısın bu ovulasyon testleri kafayı yedirtir insana gerçekten bende önümüzdeki ay 10 günden sonra gün aşırı ilişki yapıcam canım

dlrsordn canım diğer topiğe gelsene sende

Öncelikle burda derdimiz birbirimize yardımcı olmak. bilmiyoda olabilirsin ben çoğu şeyi burda öğrendim t çizgisi nedir onu bile bilmezdim. Yanlış anladıysan affola. Adet gününden tam 14 gün önce yumurtan çatlamış oluyor o gün senin için önemli. Adetlerin düzenli 30-31 gün arası oluyosun anlaşılan. O zaman 15 16 17. günler senin için kritik günler gibi gözüküyor.

tabii ki yanlış anlamadım! Bebek çalışmalarına yeni başladık,ben de tam bilmiyorum ne zamandır diye yardımlarınıza ihtiyacım olduğu için yazıyorum! Yani benim 19-20-21 mart tarihlerinde mi yumurtam çatlıycak sizce?

19-23 Mart arası kritik tarih :) gün aşırı devam edin kesinlikle. testin varsa bu tarihlerde bi sabah bi akşam yap bence.

19-23 Mart arası kritik tarih :) gün aşırı devam edin kesinlikle. testin varsa bu tarihlerde bi sabah bi akşam yap bence.
Çok teşekkür ederim! İnanın sorulara cvp alınca bile rahatlıyor insan!Evet var testim! Dayanamayıp yapıyorum diye fazla fazla almıştım! Akşam tekrar yapayım bakalım daha koyu çıkacak mı!

Çok teşekkür ederim! İnanın sorulara cvp alınca bile rahatlıyor insan!Evet var testim! Dayanamayıp yapıyorum diye fazla fazla almıştım! Akşam tekrar yapayım bakalım daha koyu çıkacak mı!

Yumurtan oluşcağı zaman belirtilerde oluyor genelde beyaz uzayan şeffaf akıntı kasıklarda ağrı ve göğüste dolgunluk. Bunlarıda takip et mutlaka :) . Güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar konuyu nereye acacagımı bilemedim buraya yazıyorum kusuruma bakmayın ne zamandır cocuk istiyoruz bu ay ovü testi kullandım gerci onada tam güvenmediğim için adet bittikten sonra iki günde bir ilişkiye girdik adetime 6-7 gün kaldı ve bügün bir damla kan gelmiş acık pembe renginde adet mi oldum ben simdi anlamadım moralim çok bozuk

Son düzenleme:
Yerleşme kanamasi olabilir inşallah kanamanın devamı gelmezse ihtimal var demektir Yemene içmene hareketlerine dikkat et sütünü iç yumurtanı ye folik asitini al adetine bir gün kala ya da o gün de gebelik testini yap İnşallah çift çizgiyi görürsün

inş canım tesekkür ederim umutlandım valla ne diyeceğimi bilemedim dua edin nolur inş yerleşme kanamsıdır yarabbimmm

Sevgili meyran kusura bakma dün giremedim nete sürekli uyku halindeyim cevaplamakta geç kaldım biraz ama neyseki cevap veren arkadaşlar olmuş:) benim nacizene tavsiyem adet bitiminden 3-4 gün sonra gün aşırı ilişki çift çizgiyi gördükten bir gün sonra da ilişki olursa allah izniyle olur ben öyle yaptım kendi tecrübemin dışında da bişeyler yazmak istemiyorum canım korkuyorum yanlış bilgi vermekten benim çift öizgiyi gördükten sonra tek bi ilişki oldu. Testinin fotoğrafını buraya yüklersen tecrübeli arkadaşlar yorumlarını yaparlar. İnşallah bu ay yüzün güler canım:) haberlerini bekliyorum

keşke ovulasyon testleri de gebelik testi gibi olsa ya çizgi çıktıysa pozitif yoksa negatif böyle koyuluğun derecesini yorumlamak ne zor arkadaş! bu ay da başladım 3. ay olacak denediğim ikisi eşit derece olan bi testim hiç olmadı geçen iki ay. bi de damlanın miktarı saati susuz geçen süre herşey etkiliyo bu testi! fal baksak daha net cevap alıcaz yahu!

kızlar merhaba bene 7 aydır çocuk deniyorum arada yazıyorum buraya. 5 aydır ovulasyon testi yapıyorum geçen aykı reglimden sonra doktora gittik eşimle benim adetin üçüncü günü hormonlarıma bakıldı bişi çıkmadı doktor diğer regl dönemine kadar eşinin spermiyogramını ve adetin 21. günü çekilen progesteronunu göreyim dedi yaptırdık benim progesteron 8,61 çıktı eşimin sperm testinde sayı ve hareketlilik çok iyi ancak normal morfolojili sperm oranı %5 alt sınır %4 müş zaten... progesteron ve morfolojı sorunu olanlar varsa paylaşırsa sevinirim ne yaptılar ne içtiler bi paylaşsınlar lütfenn bu testlerden sonra yine regli oldum ve reglinin 8. günü rahim filmini çektirdim o normal çıktı sanırım okudugum kadarıyla şimdi pazartesi doktora gidicez bu sonuçlarla bakalım doktor ne yorum yapıcak ovulasyona başladım yine hep aynı döngü valla Allahtan hayırlısı hepimiz için

bu arada progesteron düşük çıkınca bal polen arı sütü propolis karışımı yaptırdım balcıdan bide hayıt otu çayı içiyorum hergün bu ay tekrar yaptırıcam adetin 21. günü bakalım yükselicekmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…