- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.561
Inşallah yükselir canımbu arada progesteron düşük çıkınca bal polen arı sütü propolis karışımı yaptırdım balcıdan bide hayıt otu çayı içiyorum hergün bu ay tekrar yaptırıcam adetin 21. günü bakalım yükselicekmi?
Tavsiyem çift çizgiyi yakaladigin zaman ve bir gün sonrayi mutlaka değerlendir
Tavsiyem çift çizgiyi yakaladigin zaman ve bir gün sonrayi mutlaka değerlendir
Bugünki testim bu inşallah yarın daha da koyulaşır ama ben tedbiri elden bırakmayıp Çalışmalara tam gaz devam edeceğim
kızlar adre nin testi ben de merakla bekliyorum bi bakıp da yazar mısınız. ovulasyon testinin yanına bi de resim koysalar keşke bakıp kıyaslayabilsek de pozitifi anlasak.
Benim geçen ay hiç bu kadar koyu olmadı bu koyuluk pozitif midirx
selam canım. adet döngün kaç günde bir ve bu testi yaptığında kaçıncı günündeydin? bir gün önce de yapmış mıydın? yarın veya en geç öbür gün aynı koyulukta çift çizgiyi yakalarsın.kızlr testı yorumlar mısınızılk defa yapıyorum
canım dongum 33 35 arası bugun 16. gunum ovu testını ılk defa yapıyorum ınsallah oyle olur yakalarız cızgıyıselam canım. adet döngün kaç günde bir ve bu testi yaptığında kaçıncı günündeydin? bir gün önce de yapmış mıydın? yarın veya en geç öbür gün aynı koyulukta çift çizgiyi yakalarsın.
canım seninle döngümüz aynı. benimde 16. gün koyulaşmaya başlıyor. 18. ve 19. gün çift çizgi çıktı geçen ay 20. gün silikleşmeye başladı. yani 19. veya 20. gün çatladı. seninde muhtemelen 18. günü çatlar tatlım.canım dongum 33 35 arası bugun 16. gunum ovu testını ılk defa yapıyorum ınsallah oyle olur yakalarız cızgıyı
hadı ınsallahhhh bu ay gelır bebıs sen ne durumdasın pekıcanım seninle döngümüz aynı. benimde 16. gün koyulaşmaya başlıyor. 18. ve 19. gün çift çizgi çıktı geçen ay 20. gün silikleşmeye başladı. yani 19. veya 20. gün çatladı. seninde muhtemelen 18. günü çatlar tatlım.
geçen ay bende ilk defa ovu testi kullandım. ama adet oldum. haftaya yeniden ovu dönemim. pazartesi testlere başlıcam 15. günümde.hadı ınsallahhhh bu ay gelır bebıs sen ne durumdasın pekı
anladım cnm benı hıc sorma agustos ayında basladım klomene yum gelısmedı eylul ve ekımde gelıstı ekımde gelısen yumurta kımyasal gebeıkle sonuclandı 3 ay ara verdım tekrar klomen kullandım cevap vermedı bu ay gonal f 75 ml nın yarısını kullandım doz cok dusuk geldı olmadı bakalım ovu takıbıyle belkı yum gelısır de yakalarız dıye dusunuyorumgeçen ay bende ilk defa ovu testi kullandım. ama adet oldum. haftaya yeniden ovu dönemim. pazartesi testlere başlıcam 15. günümde.
ama ben 1,5 yıldır bebiş istiyorum. 3 ay klomen+çatlatma iğnesi ile yumurta takibi yaptırdım. sonra 2 defa aşılama yaptırdım. şimdi 6 aydır beklemedeyim vucudum dinlendin diye. geçen ayda ovu testi yaptım bu ayda yapıcam yine olmazsa tüp bebek yaptırcam.
anladım cnm benı hıc sorma agustos ayında basladım klomene yum gelısmedı eylul ve ekımde gelıstı ekımde gelısen yumurta kımyasal gebeıkle sonuclandı 3 ay ara verdım tekrar klomen kullandım cevap vermedı bu ay gonal f 75 ml nın yarısını kullandım doz cok dusuk geldı olmadı bakalım ovu takıbıyle belkı yum gelısır de yakalarız dıye dusunuyorum
dozum dusuk geldı takıp ıyı degıldı ayrıca ılk gıttıgım dr ıgneyı ben takıp edemem dedı klomen verdı olur dedı dınledım bı nevı oyaladı benı yanı belkı gelısıyordur cnm ama en dusuk dozun yarısını vurdur dedı sımdıkı dr olmaz doz senın kılon ıcın cok dusuk uygun degıl dedı onumuzdekı ay arttıracakcanım klomene cevap vermiyorsa tekrar yine kullandın ki? direk iğneye geçseydin. birde iğne ile yumurtanın büyümemesi mümkün değil. dr yumoş gelişmesine göre iğne dozunu ayarlıyor çünkü
canım örneğin 3-4 gün vurulup kontrole gidersin eğer makul bir büyüme görülmedi ise doz seviyesi arttırılır. 2 gün sonra tekrar gidersin ve büyümeya bakılır. büyümeye göre ya aynı dozda devam edersin yada arttırılır. yani 2 güne bir kontrole gitmen lazım. ve iğne yumurta istenilen büyüklüğe gelene kadar devam ettirilir. klomen gibi değildir. klomende 5 gün çersin sonra yumurtanın büyümesini beklersin. büyür yada büyümez müdahale edemezsin. ama iğnede garanti büyütülür. bence senin doktorunda iş yokmuş.dozum dusuk geldı takıp ıyı degıldı ayrıca ılk gıttıgım dr ıgneyı ben takıp edemem dedı klomen verdı olur dedı dınledım bı nevı oyaladı benı yanı belkı gelısıyordur cnm ama en dusuk dozun yarısını vurdur dedı sımdıkı dr olmaz doz senın kılon ıcın cok dusuk uygun degıl dedı onumuzdekı ay arttıracak
ben gdıom da dr bu ayı dırek ıptal ettı dedım dozu arttıralım 8. gun yumurtalıklar hıc cevap vermemıs bosuna hormon yuklemeyelım dedı bıdakı ay 150 den başlıycak bakalım naapıolar anlamadım bılmedıklerı kesın de ıstecanım örneğin 3-4 gün vurulup kontrole gidersin eğer makul bir büyüme görülmedi ise doz seviyesi arttırılır. 2 gün sonra tekrar gidersin ve büyümeya bakılır. büyümeye göre ya aynı dozda devam edersin yada arttırılır. yani 2 güne bir kontrole gitmen lazım. ve iğne yumurta istenilen büyüklüğe gelene kadar devam ettirilir. klomen gibi değildir. klomende 5 gün çersin sonra yumurtanın büyümesini beklersin. büyür yada büyümez müdahale edemezsin. ama iğnede garanti büyütülür. bence senin doktorunda iş yokmuş.
hayırlısı olsun canımm. ama yumoşlar büyüyor demekki ovu testin koyulaşıyor. sen çalışmalarını ihmal etme. ama bişey daha söylicem ilk başlar için 150 doz çok fazla. birden yumurtaların aşırı uyarılırsa ohss sendromu olursun. bence 75'ten başlayıp kontrollü bir şekilde dozun arttırılması gerekiyor. zaten 37,5'luk doz çooookkkkk az gelişmesi beklenemez.ben gdıom da dr bu ayı dırek ıptal ettı dedım dozu arttıralım 8. gun yumurtalıklar hıc cevap vermemıs bosuna hormon yuklemeyelım dedı bıdakı ay 150 den başlıycak bakalım naapıolar anlamadım bılmedıklerı kesın de ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?