- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.581
Ewet iste dr da ayni dedigini soyledi oyle yapcak bu ay su an belki spontan bir yumurta gelisir diye pazartesi cagirdi beni kimyager misin cnmhayırlısı olsun canımm. ama yumoşlar büyüyor demekki ovu testin koyulaşıyor. sen çalışmalarını ihmal etme. ama bişey daha söylicem ilk başlar için 150 doz çok fazla. birden yumurtaların aşırı uyarılırsa ohss sendromu olursun. bence 75'ten başlayıp kontrollü bir şekilde dozun arttırılması gerekiyor. zaten 37,5'luk doz çooookkkkk az gelişmesi beklenemez.
hayırlısı oldun canım. ama eğer yarın gidebiliyorsan yarında bi kontrole git istersen. pazartesine kadar çatlayabilir. ama gidemezsende çalışmalarını sakın aksatma canımEwet iste dr da ayni dedigini soyledi oyle yapcak bu ay su an belki spontan bir yumurta gelisir diye pazartesi cagirdi beni kimyager misin cnm
Fakulteye ozel muayeneye gidiyorum cnm cumartesi bakmio hafta ici mesai saatinden sonra bakio bende severim kimyayihayırlısı oldun canım. ama eğer yarın gidebiliyorsan yarında bi kontrole git istersen. pazartesine kadar çatlayabilir. ama gidemezsende çalışmalarını sakın aksatma canım
evet kimyagerim canım
O zaman sen h.sonu iyi calis yumos catladiginda askrrler bekliyor olsun :)Fakulteye ozel muayeneye gidiyorum cnm cumartesi bakmio hafta ici mesai saatinden sonra bakio bende severim kimyayi
Ewet insallah gelisir de pek de bi beklentim yoktu ama yarinki ovu testi de koyilasirsa heveslenecemO zaman sen h.sonu iyi calis yumos catladiginda askrrler bekliyor olsun :)
Yap canim yap. Hadi insaallahhh Rabbim nasip etsinnEwet insallah gelisir de pek de bi beklentim yoktu ama yarinki ovu testi de koyilasirsa heveslenecem
canım selam bugün yaptın mı ovu testi?Ay insallah son 7 aydir cocuktan baska bisey dusunemez olduk
Bugun yaptim ama iki saatlik idrarla bol bol da su icmistim daha az koyu cikti koyim mi resminicanım selam bugün yaptın mı ovu testi?
Bugün kü açık çıkmış canım ama sonradan tekrar koyulaşıyomuş yani tam yumurtlama zamanına kadar dalgalı yükseliyomuş lh inş yumurtlarız bu ay yaBilemedim zaten anlamiyom fazla belkide catliycak bugun kasik agrim da var
Ben yumurtlamam kuzum pazartesi kesin belli olcak zatenBugün kü açık çıkmış canım ama sonradan tekrar koyulaşıyomuş yani tam yumurtlama zamanına kadar dalgalı yükseliyomuş lh inş yumurtlarız bu ay yaa
Canım Trabzon a gidiyorsun demi doktorun kim şu anda memnun musun bi de en geç kaça kadar bakıyorlar ben de bu ay olmazsa tam teşekküllü bi yere mi gitsem diyorum da gümüşhanedeyim ben. Trabzon 1-1.5 saat en uygun orası oluyor burayaBen yumurtlamam kuzum pazartesi kesin belli olcak zaten
Bencede daha önceleri daha siliktiyse bunda umut olabilir yarın aynı saatte tekrarla bakalım koyulaşacakmıAdetime 9 gun kaldi...tahmini 12 13 martta yumurtlardim..bu sefer test yapmadim o gun...ancak 15 inde test yaptigimda koyu 2 cizgiyi yakaladim...bugun de ovulasyon testim bu sekilde...acaba umut edebilir miyim...yoksa bu ay da mi tutturamadimm
Ovulasyon testinde 2. Cizgi adete en yakin kac gun kala cikiyor? Bu test bana normal zamanda normal donemimde yaptiklarimdan koyu gibi geldi...ya da bana oyle geldiii
Allah hepimize tez zamanda melegimizi versin...
Kuzumm baksana biraz once minnacik bi damla idrarla yaptim digerinden bi saat falan sonra bu testlerin dogrulugundan emin miyiz laboquick bu en iyisi buymusBugün kü açık çıkmış canım ama sonradan tekrar koyulaşıyomuş yani tam yumurtlama zamanına kadar dalgalı yükseliyomuş lh inş yumurtlarız bu ay yaa
Yok cnm trabzona hamile kalirsam gidecegim simdi tokattayimCanım Trabzon a gidiyorsun demi doktorun kim şu anda memnun musun bi de en geç kaça kadar bakıyorlar ben de bu ay olmazsa tam teşekküllü bi yere mi gitsem diyorum da gümüşhanedeyim ben. Trabzon 1-1.5 saat en uygun orası oluyor buraya
Canım ya bu çok koyu yani nerdeyse eşit çıkmış. Benim ki de aynı test ama testler çok anlamsız herşeyden etkileniyor sinir oluyorum. Gebelik testi gibi olsaydı keşke net olsaydı yani.Kuzumm baksana biraz once minnacik bi damla idrarla yaptim digerinden bi saat falan sonra bu testlerin dogrulugundan emin miyiz laboquick bu en iyisi buymus Eki Görüntüle 1463950
Bak canim simdi cektim ayni testi durdukca koyulasmis bu ben yaptiktan hemen sonra cekmistim simdiki 10 dakika sonraCanım ya bu çok koyu yani nerdeyse eşit çıkmış. Benim ki de aynı test ama testler çok anlamsız herşeyden etkileniyor sinir oluyorum. Gebelik testi gibi olsaydı keşke net olsaydı yani.
Bence değerlendir bugün sen zaten pazartesi de doktora gideceksin daha belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?