Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ewet iste dr da ayni dedigini soyledi oyle yapcak bu ay su an belki spontan bir yumurta gelisir diye pazartesi cagirdi beni kimyager misin cnm

Ewet iste dr da ayni dedigini soyledi oyle yapcak bu ay su an belki spontan bir yumurta gelisir diye pazartesi cagirdi beni kimyager misin cnm
hayırlısı oldun canım. ama eğer yarın gidebiliyorsan yarında bi kontrole git istersen. pazartesine kadar çatlayabilir. ama gidemezsende çalışmalarını sakın aksatma canım

evet kimyagerim canım

hayırlısı oldun canım. ama eğer yarın gidebiliyorsan yarında bi kontrole git istersen. pazartesine kadar çatlayabilir. ama gidemezsende çalışmalarını sakın aksatma canım

evet kimyagerim canım
Fakulteye ozel muayeneye gidiyorum cnm cumartesi bakmio hafta ici mesai saatinden sonra bakio bende severim kimyayi

Bilemedim zaten anlamiyom fazla belkide catliycak bugun kasik agrim da var

Bilemedim zaten anlamiyom fazla belkide catliycak bugun kasik agrim da var
Bugün kü açık çıkmış canım ama sonradan tekrar koyulaşıyomuş yani tam yumurtlama zamanına kadar dalgalı yükseliyomuş lh inş yumurtlarız bu ay ya a

Bugün kü açık çıkmış canım ama sonradan tekrar koyulaşıyomuş yani tam yumurtlama zamanına kadar dalgalı yükseliyomuş lh inş yumurtlarız bu ay ya a
Ben yumurtlamam kuzum pazartesi kesin belli olcak zaten​

Ben yumurtlamam kuzum pazartesi kesin belli olcak zaten​
Canım Trabzon a gidiyorsun demi doktorun kim şu anda memnun musun bi de en geç kaça kadar bakıyorlar ben de bu ay olmazsa tam teşekküllü bi yere mi gitsem diyorum da gümüşhanedeyim ben. Trabzon 1-1.5 saat en uygun orası oluyor buraya

Bencede daha önceleri daha siliktiyse bunda umut olabilir yarın aynı saatte tekrarla bakalım koyulaşacakmı

Kuzumm baksana biraz once minnacik bi damla idrarla yaptim digerinden bi saat falan sonra bu testlerin dogrulugundan emin miyiz laboquick bu en iyisi buymus

Yok cnm trabzona hamile kalirsam gidecegim simdi tokattayim

Kuzumm baksana biraz once minnacik bi damla idrarla yaptim digerinden bi saat falan sonra bu testlerin dogrulugundan emin miyiz laboquick bu en iyisi buymus Eki Görüntüle 1463950
Canım ya bu çok koyu yani nerdeyse eşit çıkmış. Benim ki de aynı test ama testler çok anlamsız herşeyden etkileniyor sinir oluyorum. Gebelik testi gibi olsaydı keşke net olsaydı yani.
Bence değerlendir bugün sen zaten pazartesi de doktora gideceksin daha belli olur

Bak canim simdi cektim ayni testi durdukca koyulasmis bu ben yaptiktan hemen sonra cekmistim simdiki 10 dakika sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…