- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.601
Sağol canım acaba mesaiden sonra bakıyo mudur? Ben pazartesi arayıp sorayım bi fakulteyi iş çıkışı hemen çıksam 5.5 a yetişirim Trabzona ama bakarlar mı o saatte acaba özel falan? İşten izin almak istemiyorum daha fazlaOrda suleyman g u v e n var cnm kendisi de karisi da cok iyi
Ozeli vardir canim mutlaka olmassa bizim gibi calisanlar nasil gidecek onlar cok iyi onun karisi varya emine seda ismi evvelAllah onun tedavisiyle benim kuzenimin esinin cocugu oldu kizin yumurtaliklari bic gelismemis cocuk halinde kalmis istanbulda senin cocugun olmaz diyip gondermisler oyle yaniSağol canım acaba mesaiden sonra bakıyo mudur? Ben pazartesi arayıp sorayım bi fakulteyi iş çıkışı hemen çıksam 5.5 a yetişirim Trabzona ama bakarlar mı o saatte acaba özel falan? İşten izin almak istemiyorum daha fazla
Canım bence inşallah yumurtlayacaksın test sudan etkileniyor ya malum ilk idrarda idrarın çok suluydu demekki. İkinci dünden daha koyu. Nerdeyse eşit yani. Sen bugünü boş bırakma ne olur ne olmaz
Tamam yapalim bari insallah yumurtadir bu bayirlisi bakalimCanım bence inşallah yumurtlayacaksın test sudan etkileniyor ya malum ilk idrarda idrarın çok suluydu demekki. İkinci dünden daha koyu. Nerdeyse eşit yani. Sen bugünü boş bırakma ne olur ne olmaz
Canım bunları okudukça sevinçten gözlerim doluyor maşallah akrabana da. Az önce de haberlerde dinledim yumurtaya mitokondri nakli yaparak 45 yaşındaki kadınların bile bebek sahibi olabileceğini falan söylediler. Tıp çok gelişti inşallah bizde anne olucaz Rabbim o zamana kadar sabır versin hepimizeOzeli vardir canim mutlaka olmassa bizim gibi calisanlar nasil gidecek onlar cok iyi onun karisi varya emine seda ismi evvelAllah onun tedavisiyle benim kuzenimin esinin cocugu oldu kizin yumurtaliklari bic gelismemis cocuk halinde kalmis istanbulda senin cocugun olmaz diyip gondermisler oyle yani
Ewet canim ama biz hamile kalabiliyoruz onlar hic kalamiyor bizi de olacak da bebisler nazli insallah yakinda bizim de olacak ama dr cok onemli bak gonalflere 200 lira para verdim muayene olabilmek icin iki gun okula gitmedim 150 lira param kesildi 350 masraf bosa gitti yum gelismedi bakalim pazartesi ne olcakCanım bunları okudukça sevinçten gözlerim doluyor maşallah akrabana da. Az önce de haberlerde dinledim yumurtaya mitokondri nakli yaparak 45 yaşındaki kadınların bile bebek sahibi olabileceğini falan söylediler. Tıp çok gelişti inşallah bizde anne olucaz Rabbim o zamana kadar sabır versin hepimize
Giden para neyse de milletin ağzını dinlemekten sıkıldım açıklama yapmak istemiyorum kimseye doktora gidicem diye. Bu ay inşallah olur. Olmazsa Trabzon yolu görünüyor bizeEwet canim ama biz hamile kalabiliyoruz onlar hic kalamiyor bizi de olacak da bebisler nazli insallah yakinda bizim de olacak ama dr cok onemli bak gonalflere 200 lira para verdim muayene olabilmek icin iki gun okula gitmedim 150 lira param kesildi 350 masraf bosa gitti yum gelismedi bakalim pazartesi ne olcak
selam canımm. bence koyulaşma var. yarın öğlen ve akşam sıvı tüketimine dikkat ederek tekrar yap. pazartesi çatlar gibi gözüküyor. hadi hayırlısı olsunKuzumm baksana biraz once minnacik bi damla idrarla yaptim digerinden bi saat falan sonra bu testlerin dogrulugundan emin miyiz laboquick bu en iyisi buymus Eki Görüntüle 1463950
Vallaaa hadi insallahhb muayeneye aksam gidebiliyorum belki yetisiriz yumurta olmasa bu boyle koyulasmazdi di miselam canımm. bence koyulaşma var. yarın öğlen ve akşam sıvı tüketimine dikkat ederek tekrar yap. pazartesi çatlar gibi gözüküyor. hadi hayırlısı olsun
Canim bunu hemen cekmistim bi tane daha koydum on dakka sonra cektigim o biraz daha koyu sanki ona da bi bak istersenselam canımm. bence koyulaşma var. yarın öğlen ve akşam sıvı tüketimine dikkat ederek tekrar yap. pazartesi çatlar gibi gözüküyor. hadi hayırlısı olsun
Bu gune kadar harcadiklarimi saysam on bini bulmustur rahat bi yup bebek parasi onlari saymioz da 1. Kattaki teyze bile her gordugunde bebek var mi diye soruyo yaza diyorum simdi dusunmuyorum diyorum falanGiden para neyse de milletin ağzını dinlemekten sıkıldım açıklama yapmak istemiyorum kimseye doktora gidicem diye. Bu ay inşallah olur. Olmazsa Trabzon yolu görünüyor bize
Evet canım ya kv kp babam yengem iş yerindekiler falan. Bi de kime ne söylediğimi unutuyorum Bu gune kadar harcadiklarimi saysam on bini bulmustur rahat bi yup bebek parasi onlari saymioz da 1. Kattaki teyze bile her gordugunde bebek var mi diye soruyo yaza diyorum simdi dusunmuyorum diyorum falan
Kuzumm hadi insallah nerelerdesin geldin gene kayboldun bebik nasilAbla yarın 4 saatlik idrarla yaparsan eşit görürsün :)
Canim olacak bizim de yakindir inan ben inaniyorumEvet canım ya kv kp babam yengem iş yerindekiler falan. Bi de kime ne söylediğimi unutuyorum c eşimin arkadaşlarının hanımlarına önce korunuyoruz demişim bi sonraki buluşmada unuttum öyle dediğimi tekrar konu açılınca düşünüyoruz dedim aaa korunmuyo muydun falan oldu sonra anlattım hormonal bozukluk var korunmuyoruz ama yumurtlayamadığımdan özetle korunuyoruz dedim diye.
Geçen de babam aradı rüyasında tlf dan güzel bir haber alıyormuş bi durum mu var yoksa dedi ama malesef yok cevabımh
Kuzumm hadi insallah nerelerdesin geldin gene kayboldun bebik nasil
Canim bunu hemen cekmistim bi tane daha koydum on dakka sonra cektigim o biraz daha koyu sanki ona da bi bak istersen
Bu gece ve pazartesi calisma yapariz heceslendim vallaabaktım baktım tatlımm. bence gayet iyi yarın dahada koyu çıkar pazartesi çatlar. zaten test silikleşmeye başlar anlarsın. hem ağrında olur ondanda kesin anlarsın. sen çalışmalar tam gaz devam ettt :)
Allah razi olsun canim cok sagoll dualarini eksik etme kuzum 5 aylik oldun yaa masallah sana size hareketleri hissetmissindir artikYok abla kaybolmuyorum buradayim artık :)
çok şükür iyiyiz abla seni gordum bir yazayim dedim bu arada ovulasyon test ile hamile kaldığım için biliyorum 10 dk dolumca foto çekin sonra atın çöpe sonra kafa karışıklığı yapar.
Ilk 10 dk önemli senin yarın net çıkacak bak görürsün :)
Inşallah bu ay olur abla isteyen herkeze Rabbim nasip eder aklimdasin hep duamdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?