Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bu ay olacak o bebekler bu göbişlere gelecek! İnşallah!!
Ewet bu ay sen umitllisin cokkk insallah pozitif enerjin bebis getirir ben su 3 ay icinde hamile olmak istiyorum cnm rabbim duyar sesimi insallah cevap verir bu arada evi de topluyorum bugun tasinacagimiz eve gittik temizlik malzemelerini goturecektik carsamba kadin gelicekti temizlemeys ucundan bi basladik esimle mutfak dolabini sildik bi camlar kaldi onlar da kar yagiodu silmedik ewimizi cok sevdik zevkle temizledik simdi iki poset yaptim buyuk yarin sinava gitcez sonra da evimize gitcez yine

Canım yeni evine güzel haberlerinle gidersin inşallah netten ha bire bebek fikrini akıldan çıkarma yı aratıp duruyorum Taşınma sırasında hamile kalan tatilde hamile kalan falan Taşınsak mı acaba diye düşündüm tatilimiz ta ağustos ta inşallah o zamana kadar gelir bebek

kizlar ben persembe gunu de yazmıştım pembe akinti geldi diye cuma gunu ve bugun de kahverengi akinti olarak devam ediyor ama sadece peceteye geliyor anlamadim ne bu yerlesme kanamasi olabilir mi ve daha ne kadar surer tahmini suan doktora gidemiyorum ozel nedenlerden dolayi ama surekli aklimo kurcaliyor

Allah razi olsun canim cok sagoll dualarini eksik etme kuzum 5 aylik oldun yaa masallah sana size hareketleri hissetmissindir artik
hissetmemmi abla kıpır kıpır hele hele tekmeleri
inşallah sizlerde yaşarsınız.. olduk vallahşükürler olsun .. arada yazışalım soğutmayalım aramızı :)

Canım bilemedim ben benim gebelikte olmuştu ama 1 gün olmuştu o da çok hafifti yani bi gördüm adet olucam sandım daha da devamı olmadı. İlk fırsatta bi doktora görün inşallah gebesindir gebelik testi alamaz mısın peki

Arkadaşlar dün ve bugün yaptığım resimlere bakar mısınız? Sizce dün yumurtlamış olabilir miyim?

Eklentiler

• image.webp
    98,7 KB · Görüntüleme: 110
hissetmemmi abla kıpır kıpır hele hele tekmeleri
inşallah sizlerde yaşarsınız.. olduk vallahşükürler olsun .. arada yazışalım soğutmayalım aramızı :)
ben yasadım onları da bılıyosun sonumuzu neyse ben fazla gıremıyorum tasınma surecındeyım

ben ıkı hamılelıgımı de tasınma sırasında ögrendım var bu tasınmada bı keramet

kızlar meraba herkese. benim ovülasyonum perşembe gün oldu, testte cift cizgiyi gördüm o gün. cuma ve ctesi tekrar test yaptım baya silikti çizgi. bugun yaptığım testteyse yine belirginleşmiş. normalde yavaş yavaş silikleşip gitmesi gerekmiyo mu bu çizginin. bi de dün kasığım(sol taraf) ağrıdı. böyle olması normal mi sizce? bu arada çarşamba ve perşembe ilişki oldu. acaba döllenme olduğu için mi çizgi tekrar belirginleşti ki diyorum...

Merhaba kizlar 3 gundur yaptigim testlerim sanirim ovulasyon gerceklesmedi yapmaya devam edeyim mi

Canim bence ovulasyonun gerceklesmis gibi. yaniltmis olmiyim ama. cunku gun gectikce siliklesen bi cizgi var sanki.
ewet sılıklesıyor dunku testte kızlar hep bos gecme dedı bos gecmedık zaten ama sankı tam tamına esıt degıl test cızgısı bıraz daha soluk duruyo ılk defa ovu testı kullanıyorum bende ınsallah gerceklesmıstır bu ay gelır bebegımız

Insallah cnm bu ay guzel haberleri paylasrz hepimix. ben de bu ay ilk kez ovulasyon tedti yaptim. benim de birebir ayni olmadi hic.en koyu oldugu gun yumurtladgmi varsayarsak biz de iliski yasadik o gun ve ertesi gun. simfi udtunden 3 gun gecmesine ragmen daha siliklesmedi cizgi. anlamafim neden oyle?

insAllah ovulasyondur senınkı de ben de bılmıyorum kı benım de en koyu dun cıktı bugun sılıklestı oncekı gun de koyu ıdı bakalım Allah kerımdır ingilizce öğretmenisiniz sanırım

slm kızlar ovu. testi yapıyorum ve bugün 18. gün hala tek çizgi sizce test bozuk olabilir mi yoksa bu ay yumurtlamadım mı sizde de oluyor mu?

pfff benim hala çıt yok aynı devam ediyor silik silik.... en ufak bi koyulaşma bile yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…