- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.641
dün 4. gündü biraz erken başladım ben bir de adetlerim çok düzensiz 60 gn 37 gün 45 gün pcos dan ötürüKac gundur silik cikio sizinki?
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. inşaallah çatlamıştır.Ewet cnm bu aksam 4 gibi muayene olucam en koyu cumartesi cikti sonra siliklesti insallah olmustur ovulasyon rabbim hepimizin yuzune gulsun
Canim az once wcye gittim yumurta akintim vardi ayni yumurta aki gibiydi insallah yumurtlamisimdirhadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. inşaallah çatlamıştır.
bence kesin oldu bu iş kesin çatlayadı yada çatlayacakCanim az once wcye gittim yumurta akintim vardi ayni yumurta aki gibiydi insallah yumurtlamisimdir
Ayy hadi insallah bugun henuz yapmadim ama kontrolum var ya yumurtayi gorucez ya da folikul sivisini ya da soylemeye dilim de varmiyor ama yaa da hicbirsey goremeyecegizbence kesin oldu bu iş kesin çatlayadı yada çatlayacakbugün yaptın mı ovu testi?
yok yok sen içini ferah tut iyi haberle geleceksin buraya eminimAyy hadi insallah bugun henuz yapmadim ama kontrolum var ya yumurtayi gorucez ya da folikul sivisini ya da soylemeye dilim de varmiyor ama yaa da hicbirsey goremeyecegiz
Benimde polikistik overm var adetlerim 33 34 gun sürüyor 16 gun basladim bende bugun on bes gun oldu hala silik cizgi var test mi bozuk acaba die esime yaptik test ondada silik ciktii anlamadikk nie bole oluyo[/QUOTE]E="xpreiaZ, post: 40101806, member: 564629"]dün 4. gündü biraz erken başladım ben bir de adetlerim çok düzensiz 60 gn 37 gün 45 gün pcos dan ötürü
inşallah yumurtlamışsındır canım yaa doktordan sonra haberini bekliyorum ben de inşallah güzel haberlerle gelirsin.Canim az once wcye gittim yumurta akintim vardi ayni yumurta aki gibiydi insallah yumurtlamisimdir
ah bu pcos mu diyim ne diyim... Allahım bu ay güzel haberler nasip etsin hepimize... ben 10 aydır yumurtlamıyorum canım tahminimce. silik çıkmasının nedeni o. bu ay çok ilaç kullanıyorum. enerjimin son damlalarını harcıyor gibi hissediyorum. elimden gelen ne varsa yapıyorum. zayıflama tedavi yakı hacdan gelen hurma dua... Rabbim hayırlısını nasip etsin. inşallah bu ay sağlıklı ve hayırlı bir gebeliğin başlangıcı olur... gebelik olup düşmesi de psikolojimi daha bir altüst ediyor çünkü.Benimde polikistik overm var adetlerim 33 34 gun sürüyor 16 gun basladim bende bugun on bes gun oldu hala silik cizgi var test mi bozuk acaba die esime yaptik test ondada silik ciktii anlamadikk nie bole oluyo
Yok doktor hic bisey vermedi 6 aydir istiorz bebek daha cok erken 1 sene gecmesi gerek dedi ultrasonla bakti olur diye dusunuyorum acele etme dedi bu ay da ilk kez ovulasyon testi kullandimm 15 gundur silik adetime bi iki gun kaldi hic adet belirtimde yok anlamiorum surekli kafami mesgul edioo Sen kac aydir ovulasyon testi kullaniosun hep silik mi cikiyo[/QUOTE]ah bu pcos mu diyim ne diyim... Allahım bu ay güzel haberler nasip etsin hepimize... ben 10 aydır yumurtlamıyorum canım tahminimce. silik çıkmasının nedeni o. bu ay çok ilaç kullanıyorum. enerjimin son damlalarını harcıyor gibi hissediyorum. elimden gelen ne varsa yapıyorum. zayıflama tedavi yakı hacdan gelen hurma dua... Rabbim hayırlısını nasip etsin. inşallah bu ay sağlıklı ve hayırlı bir gebeliğin başlangıcı olur... gebelik olup düşmesi de psikolojimi daha bir altüst ediyor çünkü.
sen pco için glifor falan kullanıyor musun canım? doktorum bana sadece glifor verdi önce bununla yumurtlayıp gebe kalan bir sürü insan var kullan 3-4 ay olmazsa gelirsin dedi. ama sonra prl yüksek olunca onun ilacına da başladım.
kafaya taktıkça hormonların önüne geçilmiyor. tepetaklak gidiyor.
günaydın adre, nasılsın? dün gittin mi doktora? yumoşların ne durumdaymış?Ayy hadi insallah bugun henuz yapmadim ama kontrolum var ya yumurtayi gorucez ya da folikul sivisini ya da soylemeye dilim de varmiyor ama yaa da hicbirsey goremeyecegiz
cevap için teşekkür ederim :) bu konuad kafam karıştı biraz bende oluruna bıraktım yalnız sana tek birşey sorayım bu idrar örneğini sabah idrarından almak sonucu değiştirir mi? yani sabah verdiğim idrarla pozitif çıkması bir anlam ifade eder mi bu konuda bilgin var mı? ben pozitifi sabah idrarımla ve mensim bittikten 4 gün sonra gördüm bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim bi dahada pozitif olmadı şuan mensten sonra 9. güm yani adet başlangıcından sonra 15. gün... hayırlısı bakalım biz çalışmalara devam ediyoruz Allah nasip ederse inşallah birşeyler olurSevgili meyran kusura bakma dün giremedim nete sürekli uyku halindeyim cevaplamakta geç kaldım biraz ama neyseki cevap veren arkadaşlar olmuş:) benim nacizene tavsiyem adet bitiminden 3-4 gün sonra gün aşırı ilişki çift çizgiyi gördükten bir gün sonra da ilişki olursa allah izniyle olur ben öyle yaptım kendi tecrübemin dışında da bişeyler yazmak istemiyorum canım korkuyorum yanlış bilgi vermektenbenim çift öizgiyi gördükten sonra tek bi ilişki oldu. Testinin fotoğrafını buraya yüklersen tecrübeli arkadaşlar yorumlarını yaparlar. İnşallah bu ay yüzün güler canım:) haberlerini bekliyorum
OVU TESTLERINE DEVAM EDIYORUM HEP SILIK PAZARTESI MUAYENE OLDUM YUMURTA YOKTU AMA RAHIM KALINLIGIM 9MM IMIS BUNUN ANLAMI EGER GEBELIK OLMUSSA TUTUNMASI ICIN GAYET UYGUN BI KALINLIKMIS SEVINDIM ASLINDA BEBEK YOKSA DA ADET OLUCAM ANLAMINA GELIR BU ADET BILE OLAMIOM BAZEN DE NEYSE SORDUM DEDIM OVU TESTI KULLANDIM POZİTİF OLDU BIR GUN DR TEST YANLIŞTIR DIYEMEM BIR HAFTA BAKILMAMIS BU ARADA YUM GELİŞİP ÇATLAMIS OLABILIR DEDIbence kesin oldu bu iş kesin çatlayadı yada çatlayacakbugün yaptın mı ovu testi?
Canim benim ben pek iyi dilim miyd3 bulanmalar bas donmeler derken Ben ben dilim bu aralar. Ama bebis icin deger bu acilir. Sen nasilsin canim iyisidir insallahLeyli nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyo bizede dua et olurmu canım
hayırlısı olsun canımm. ama bence çatladı o yumoşş :)OVU TESTLERINE DEVAM EDIYORUM HEP SILIK PAZARTESI MUAYENE OLDUM YUMURTA YOKTU AMA RAHIM KALINLIGIM 9MM IMIS BUNUN ANLAMI EGER GEBELIK OLMUSSA TUTUNMASI ICIN GAYET UYGUN BI KALINLIKMIS SEVINDIM ASLINDA BEBEK YOKSA DA ADET OLUCAM ANLAMINA GELIR BU ADET BILE OLAMIOM BAZEN DE NEYSE SORDUM DEDIM OVU TESTI KULLANDIM POZİTİF OLDU BIR GUN DR TEST YANLIŞTIR DIYEMEM BIR HAFTA BAKILMAMIS BU ARADA YUM GELİŞİP ÇATLAMIS OLABILIR DEDI
Bence de catladi ah bide dollenirse varyaaa cok mutlu olucamhayırlısı olsun canımm. ama bence çatladı o yumoşş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?