- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.661
ben diyorummmm kesin çatladıııı sen merak etmeee. Rabbim döllenmesini de nasip eder inşssaaalllaahhBu iste cumartesi gunuki bence bu yumos catladi o gun ya da pazar gunu o aralar kasik agrim da olmustu
İnşallah çatladı o canım. Benim kiler hala silik silik. Dün çizgi nerdeyse görünmüyodu bu arada ben galiba şeker hastasıyım. Aşırı bi susama ağız kuruluğu sık idrara çıkma... Hepsi var. Annem babam abim hepsi şeker hastası. Bugün sağlık ocağında parmaktan ölçtürdüm 116 çıktı hiç bu kadar olmazdı 70-80 olurdu hep. Kafayı yicem ya!!Bu iste cumartesi gunuki bence bu yumos catladi o gun ya da pazar gunu o aralar kasik agrim da olmustu
Kotu dusunme cnm stres yapioruz hep denk gelmistir o genel 70 80 geliyosa odur sekerin cnmİnşallah çatladı o canım. Benim kiler hala silik silik. Dün çizgi nerdeyse görünmüyodu bu arada ben galiba şeker hastasıyım. Aşırı bi susama ağız kuruluğu sık idrara çıkma... Hepsi var. Annem babam abim hepsi şeker hastası. Bugün sağlık ocağında parmaktan ölçtürdüm 116 çıktı hiç bu kadar olmazdı 70-80 olurdu hep. Kafayı yicem ya!!Bi de şeker ilacı kullanıyorum pcos için ona rağmen böyle. Evlendim çürüğe çıktım resmen x
Aminnnmnben diyorummmm kesin çatladıııı sen merak etmeee. Rabbim döllenmesini de nasip eder inşssaaalllaahh
Yarin catlayacak bugun yarin sonraki gun iyi degerlendirKızlar 34. Gun yakaladim ikinci koyu cizgiyi cok sasirdim umudumu kesmistim artik onbes gundur silik cikiyodu bugun tam koyu simdi yumurtam catladi mi bugun
Canım bugün doktora gittim 17 mm folikul varmış 2-3 güne çatlar iyi değerlendir dedi ama testler hep silik anlamadım valla.. Allahım inşallah nasip eder hayırlı sağlıklı bir gebelik bu ay. Dua edin tutsun inşallah YaaYarin catlayacak bugun yarin sonraki gun iyi degerlendir
Insallahhh cnm yhaa testlere cok guvenmemek de lazim bi arkinda hep silik cikti ama hamile benimki de bi gun koyu cikti ama yumurta yoktu gittigimde insallah eneklerimiz bosa cikmaz canimCanım bugün doktora gittim 17 mm folikul varmış 2-3 güne çatlar iyi değerlendir dedi ama testler hep silik anlamadım valla.. Allahım inşallah nasip eder hayırlı sağlıklı bir gebelik bu ay. Dua edin tutsun inşallah Yaa
bugünde devam :)Kızlar dün koyu cizgiyi yakalayıp aksami çalışma yaptık. Bu da bugünün sizce bu gun çalışma olsun mu yoksa yarın mi. Yardım edin lütfen
Dimi yaa. Sperm kalitesi falan deniyor da. Belli ki çatlamış yumurta. Gonderdigimiz spermle k alıcaz. Kalan sağlar bizimdir. Bugün de olsun bakalim inşallahbugünde devam :)
24-36 saat arasında yumurta çatlayacak. Bugün ve yarını değerlendirin derimKızlar merhaba ben yumurta takibi yaptırdım 22mm oldu ve dün ovitrelle iğnesi vurdurdum. Dünkü ovulasyon testlerinde silik gibiydi 2. Çizgi. Bu sabahki şöyle; nasıl değerlendirirsinz acaba??
Tesekkür ederim canım. Bu akşam deneyebilirz geç saatte peki yarın için saat söyleyebilirmisiniz? Çizgi ne kadar süre böyle çift kalacak. Silikleşmeye başlayınca mı oluyor yumurtlama. Tekrardan çook tesekkrler tatlım24-36 saat arasında yumurta çatlayacak. Bugün ve yarını değerlendirin derim
Canım bazen 2 gün çizgi koyu kalabiliyor ya da ertesi gün hemen silikleşiyor. Bugünü değerlendirin, yarın yine koyu çıkarsa 1 gün ara verebilirsiniz. Yarın silikleşirse bugün çalışma olursa içerde zaten sperm olacakTesekkür ederim canım. Bu akşam deneyebilirz geç saatte peki yarın için saat söyleyebilirmisiniz? Çizgi ne kadar süre böyle çift kalacak. Silikleşmeye başlayınca mı oluyor yumurtlama. Tekrardan çook tesekkrler tatlım
canım iğnenin etkisidir. yani ovu testi yapma iğneden sonra. ancak 10. günden sonra etkisi geçiyor iğnenin.Kızlar merhaba ben yumurta takibi yaptırdım 22mm oldu ve dün ovitrelle iğnesi vurdurdum. Dünkü ovulasyon testlerinde silik gibiydi 2. Çizgi. Bu sabahki şöyle; nasıl değerlendirirsinz acaba??
canım doktorun sana ilişki saatlerini söylemedi mi? benim doktorum iğneden sonra 24. ve 36. saat ilişki demişti. sonrada gün aşırı demişti. ama sperm sorunun yoksa 3 gün üst üste yapabilirsin.Tesekkür ederim canım. Bu akşam deneyebilirz geç saatte peki yarın için saat söyleyebilirmisiniz? Çizgi ne kadar süre böyle çift kalacak. Silikleşmeye başlayınca mı oluyor yumurtlama. Tekrardan çook tesekkrler tatlım
Doktor hergün birlikte olun dedi iğnenin vurulduğu gün dahil. Ama sperm sorunmuz var. 7,6milyon/ml toplamda 26milyon. İleri hızlı sperm 2,1milyon/ml yani çok iyi değil sperm sonucu. Aşılama yapalm dedi ama ben bu ay doğal yoldan deneyelm dedim. Olmassa gelecek ay aşılama yapıcaz. Bir tek ilk gün ağrı hissettim iğne vurulduktan sonra. Şimdi hiç bişey yok. Bakalım.. Sağol canım bnmcanım doktorun sana ilişki saatlerini söylemedi mi? benim doktorum iğneden sonra 24. ve 36. saat ilişki demişti. sonrada gün aşırı demişti. ama sperm sorunun yoksa 3 gün üst üste yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?