- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.741
arkadaşlar hormon testlerine zaman yapılıyor. adetin kaçıncı günü ?
sağ ol canım, benim bi hormpn testi yaptırmam şart oldu.Canim adetin 2 yada 3. Gunuu
sağ ol canım, benim bi hormpn testi yaptırmam şart oldu.
yok cnm cıkmadı yarın cıkacakCiktii mi canim sonuclarinnn
yok cnm cıkmadı yarın cıkacak
hayırlısı olur ınsallah cnm bugunku ovu testıme bı baksanaHadi canim hayirlisi olsun bekliyorum sonuclarini
Canim adetin gecti mi acaba senin.gebelik testim negatif cikti demissin.bende dun yaptim test negatof cikti.batim bugun.acaba idrarda cikmadimi diye bi umit bekliyorumhayırlısı olur ınsallah cnm bugunku ovu testıme bı baksana
canim hep boyle benim adet aralığım 35 gun hep gec yumurtluyorum Dr normal demistihep böyle geç mi oluyor canım yumurtlaman ? benimde bu ay böyle çok geç halada olmadı çatlama. ney bunun sebebi böyle biliyor musun ?
Yok henuz gecmedi ayin runde bekliyorum kendisiniCanim adetin gecti mi acaba senin.gebelik testim negatif cikti demissin.bende dun yaptim test negatof cikti.batim bugun.acaba idrarda cikmadimi diye bi umit bekliyorum
Canim 21 martta pozitif oldu o gunden 30 marta kadar hayalet cikti 30 31 bugun boyle 3 gundur koyu yeniden yumurtluyor olabilir miyim acaba umutlanmak da istemiyorum yaa insallah sen hamile olursun yarin da gec gelicem isten 5 te gelicem saglik ocagi kacta kapaniyor kiMasallah canim baya koyu cikmis insallah hamilesinnnnbana umut olucaksin eger oyelysennnn insallah benimde hep boyle koyu
Canim 21 martta pozitif oldu o gunden 30 marta kadar hayalet cikti 30 31 bugun boyle 3 gundur koyu yeniden yumurtluyor olabilir miyim acaba umutlanmak da istemiyorum yaa insallah sen hamile olursun yarin da gec gelicem isten 5 te gelicem saglik ocagi kacta kapaniyor ki
Belirti yasiyorum kasiklarimda batma var sagli sollu ama bunlar hem adetimde hem de hamileliklerimde oldu yani ayirdedemiyorum 34.5 cikti dusuk degil mi bu bide 23 martta kontrole gittim rahim kalinlasmis gebelik olursa tutunmasi icin cok iyi dedi 9 mm idiCanim bata bu kadar az kalmisken yumurtlamak garip olur .. İnsallah hamilelikle alakalidir baska belirtin var mi ? Kacta kapaniyor bilmiyorum ki hic . Birde atsesini olc bakalim kac ?
Canım 5 te kapanıyor ama telden hemşirenin nosu falan varsa arayıp sorabilirsin. SöylüyorlarCanim 21 martta pozitif oldu o gunden 30 marta kadar hayalet cikti 30 31 bugun boyle 3 gundur koyu yeniden yumurtluyor olabilir miyim acaba umutlanmak da istemiyorum yaa insallah sen hamile olursun yarin da gec gelicem isten 5 te gelicem saglik ocagi kacta kapaniyor ki
Hemsirenin yok da saglik ocaginin teli var yarin sabah arayip ogrencem negatifimiCanım 5 te kapanıyor ama telden hemşirenin nosu falan varsa arayıp sorabilirsin. Söylüyorlar
Sor canım inşallah alırsın güzel haberi hayırlısıyla inan kendim kadar çok istiyorum hayırlı sağlıklı bir gebelik haberini.Hemsirenin yok da saglik ocaginin teli var yarin sabah arayip ogrencem negatifimi
Belirti yasiyorum kasiklarimda batma var sagli sollu ama bunlar hem adetimde hem de hamileliklerimde oldu yani ayirdedemiyorum 34.5 cikti dusuk degil mi bu bide 23 martta kontrole gittim rahim kalinlasmis gebelik olursa tutunmasi icin cok iyi dedi 9 mm idi
Ben de seninkini bekliyorum kuzum benim karşılıklı insallah vardir bebis yoksa da zaten adet olunca daha yuksek doz gonal f vuruncam olucak hayirlisiylaSor canım inşallah alırsın güzel haberi hayırlısıyla inan kendim kadar çok istiyorum hayırlı sağlıklı bir gebelik haberini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?