Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim adetin gecti mi acaba senin.gebelik testim negatif cikti demissin.bende dun yaptim test negatof cikti.batim bugun.acaba idrarda cikmadimi diye bi umit bekliyorum
Yok henuz gecmedi ayin runde bekliyorum kendisini

Masallah canim baya koyu cikmis insallah hamilesinnnn bana umut olucaksin eger oyelysennnn insallah benimde hep boyle koyu
Canim 21 martta pozitif oldu o gunden 30 marta kadar hayalet cikti 30 31 bugun boyle 3 gundur koyu yeniden yumurtluyor olabilir miyim acaba umutlanmak da istemiyorum yaa insallah sen hamile olursun yarin da gec gelicem isten 5 te gelicem saglik ocagi kacta kapaniyor ki

Canim bata bu kadar az kalmisken yumurtlamak garip olur .. İnsallah hamilelikle alakalidir baska belirtin var mi ? Kacta kapaniyor bilmiyorum ki hic . Birde atsesini olc bakalim kac ?

Canim bata bu kadar az kalmisken yumurtlamak garip olur .. İnsallah hamilelikle alakalidir baska belirtin var mi ? Kacta kapaniyor bilmiyorum ki hic . Birde atsesini olc bakalim kac ?
Belirti yasiyorum kasiklarimda batma var sagli sollu ama bunlar hem adetimde hem de hamileliklerimde oldu yani ayirdedemiyorum 34.5 cikti dusuk degil mi bu bide 23 martta kontrole gittim rahim kalinlasmis gebelik olursa tutunmasi icin cok iyi dedi 9 mm idi

Canım 5 te kapanıyor ama telden hemşirenin nosu falan varsa arayıp sorabilirsin. Söylüyorlar

E canim masallah rahim kalinlasmasi hamilelik basi gibi yorumlaniyor . Cok dusuk cikmis atesin yarin sabah uyanir uyanmaz yataktan cikmadan olc bakalim . Yuksek olmasi lazim . Simdi usudun mu yahu .. Goguslerinde bi farklilik var mi ?

Sor canım inşallah alırsın güzel haberi hayırlısıyla inan kendim kadar çok istiyorum hayırlı sağlıklı bir gebelik haberini.
Ben de seninkini bekliyorum kuzum benim karşılıklı insallah vardir bebis yoksa da zaten adet olunca daha yuksek doz gonal f vuruncam olucak hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…