Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Onceden korkardim negatifi gorcem diye korkmuyorum artik sonuc herneyse bizim icin hayirli olan olsu uoksa da fazla umutlanmadan ogrenmis oluruz
çok doğru canım. her zaman hayırlısı için dua etmeliyiz. bebiş olsun diye şartlanmamak lazım. sonuçta Rabbim bizim için hayırlı vakti verir inşaallahh

Ben simdi olctum canim 36.7 sen olctun mu
Olctum 35.3 yattigimda da ayniydi gebelik testi de yaptim yine negatif cizgi falan yok bebis yok galiba bu belirtiler adet belirtisi cnm dru aradim gelmemis daha zaten heyecanli da degilim negatifim sanirim adet olunca hemen tedaviye basliycam ben

Olctum 35.3 yattigimda da ayniydi gebelik testi de yaptim yine negatif cizgi falan yok bebis yok galiba bu belirtiler adet belirtisi cnm dru aradim gelmemis daha zaten heyecanli da degilim negatifim sanirim adet olunca hemen tedaviye basliycam ben

Dur canim hemen moralini bozma .. Hayirlisiyla bi ciksin sonuclar .. Hadi biraz pozitif ol

canım gelmemiş mi doktor hala? sonucu alınca yaz bize heyecanla bekliyorum. hayırlısı olsun hakkında ve hakkımızda. bugün senin kaçıncı günündü canım27 miydi?

canım gelmemiş mi doktor hala? sonucu alınca yaz bize heyecanla bekliyorum. hayırlısı olsun hakkında ve hakkımızda. bugün senin kaçıncı günündü canım27 miydi?
Yaaa inanamiyorum ya b hcg yerine hormon testi yapmislar tekrar kan verebilirmisiniz dedi dr bana yaaa sekerimin normal tiroidin normal oldugunu ogrendim sagolsunlar

Yaaa inanamiyorum ya b hcg yerine hormon testi yapmislar tekrar kan verebilirmisiniz dedi dr bana yaaa sekerimin normal tiroidin normal oldugunu ogrendim sagolsunlar
güldüm canım ya töbe töbe.. neyse insanlık hali .. peki verebilecek misin bugün test tekrar?
dün gece yatarken sabah idrarda gebelik testi yapıcam kesin diye yattım ama sabah hiç canım çekmedi yapmadan çıktım evden.sata göre tam 21. günümdeyim. bi de doktor yumurtamı görüp çatlar yakında dediği daha 1 hafta önceydi. dün coraspirin başladım kendime ama erken öğrensem nolcakki dedim elden gelen bi coraspin zaten. bekleyeyim en iyisi. adet olursam 1 gün üzülürüm şimdi negatifi görürsem 1 hafta boyunca hep üzülücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…