- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.781
inşaallaahhh tatlım inşaallaahhh. sen yarın sağlık ocağını mutlaka ara ve hayırlı haberi verEtmez miyimmmmm nasil mutlu olurum yaa ay insallah hamileyimdir yaaa insallahhh nolur olsunnnn hepimiz olalim hepimiz insallah
Onceden korkardim negatifi gorcem diye korkmuyorum artik sonuc herneyse bizim icin hayirli olan olsu uoksa da fazla umutlanmadan ogrenmis oluruzinşaallaahhh tatlım inşaallaahhh. sen yarın sağlık ocağını mutlaka ara ve hayırlı haberi ver
çok doğru canım. her zaman hayırlısı için dua etmeliyiz. bebiş olsun diye şartlanmamak lazım. sonuçta Rabbim bizim için hayırlı vakti verir inşaallahhOnceden korkardim negatifi gorcem diye korkmuyorum artik sonuc herneyse bizim icin hayirli olan olsu uoksa da fazla umutlanmadan ogrenmis oluruz
Coooook isterim idolun olmayi ama ben ruya gormedim hic yaa ayaklarim donuyo buz gibi
Tamam sabah kalkinca olceyim insallah cikar kac olmasi gerekio ki termometreyi aldim ama hic olcmedim takip etmedim
Canim 35.5 benim atesim geneldeCanim yumurtlamadan sonra arasi lazim . Normal vucut isini biliyormusun ? Benim mesela 35.6 falan 1 derece yuksek suanda ..
Bende bendeeeHadi bakalim bi yarin olsunnnnbebis haberi duymaaak istiyorummmm
Insallahhhçok doğru canım. her zaman hayırlısı için dua etmeliyiz. bebiş olsun diye şartlanmamak lazım. sonuçta Rabbim bizim için hayırlı vakti verir inşaallahh
Bende bendeee
pko yok ama kürtaj sonrası adetlerim düzelmedi. galiba yumurtlama problemi de yaşıyorum.Yaptir canim en azindan kafanda soru isareti kalmaz bende yaptirdim pko olup olmadigina bakiyor . Net kesin cevap cikiyor . Allahtan bende cikmadi bisey
kaç cıkarsa umutlanıyım cnmCanim atesin benim gibi normalde dusuk . Sabah uyaninca ilk isin atesini olcmek olsun . Yaz buraya
pko yok ama kürtaj sonrası adetlerim düzelmedi. galiba yumurtlama problemi de yaşıyorum.
kaç cıkarsa umutlanıyım cnm
Olctum 35.3 yattigimda da ayniydi gebelik testi de yaptim yine negatif cizgi falan yok bebis yok galiba bu belirtiler adet belirtisi cnm dru aradim gelmemis daha zaten heyecanli da degilim negatifim sanirim adet olunca hemen tedaviye basliycam benBen simdi olctum canim 36.7 sen olctun mu
Olctum 35.3 yattigimda da ayniydi gebelik testi de yaptim yine negatif cizgi falan yok bebis yok galiba bu belirtiler adet belirtisi cnm dru aradim gelmemis daha zaten heyecanli da degilim negatifim sanirim adet olunca hemen tedaviye basliycam ben
canım gelmemiş mi doktor hala? sonucu alınca yaz bize heyecanla bekliyorum. hayırlısı olsun hakkında ve hakkımızda. bugün senin kaçıncı günündü canım27 miydi?Olctum 35.3 yattigimda da ayniydi gebelik testi de yaptim yine negatif cizgi falan yok bebis yok galiba bu belirtiler adet belirtisi cnm dru aradim gelmemis daha zaten heyecanli da degilim negatifim sanirim adet olunca hemen tedaviye basliycam ben
Yaaa inanamiyorum ya b hcg yerine hormon testi yapmislar tekrar kan verebilirmisiniz dedi dr bana yaaa sekerimin normal tiroidin normal oldugunu ogrendim sagolsunlarcanım gelmemiş mi doktor hala? sonucu alınca yaz bize heyecanla bekliyorum. hayırlısı olsun hakkında ve hakkımızda. bugün senin kaçıncı günündü canım27 miydi?
Bakalim bari adetimi bekliyim gebelik testi yerine hormon testi bakmislarDur canim hemen moralini bozma .. Hayirlisiyla bi ciksin sonuclar .. Hadi biraz pozitif ol
Yaaa inanamiyorum ya b hcg yerine hormon testi yapmislar tekrar kan verebilirmisiniz dedi dr bana yaaa sekerimin normal tiroidin normal oldugunu ogrendim sagolsunlar
Ay tovbeler olsunnn .. Allah allah yaaa nasil bi yanlisliktir buuu.. Dur bakalim herseyde vardir bi hayirBakalim bari adetimi bekliyim gebelik testi yerine hormon testi bakmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?