- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.761
Bidaha olctum 35.1 ciktiCanim bata bu kadar az kalmisken yumurtlamak garip olur .. İnsallah hamilelikle alakalidir baska belirtin var mi ? Kacta kapaniyor bilmiyorum ki hic . Birde atsesini olc bakalim kac ?
Bidaha olctum 35.1 cikti
Var agrilar var atesim hep dusuk benim normal insan gibi 36 37 degil zaten usuyorum da bilmiyorum hamilelik belirtilerimde usume de var ama benim yarin sonucu alinca anliycaz ne oldugunu bakalimE canim masallah rahim kalinlasmasi hamilelik basi gibi yorumlaniyor . Cok dusuk cikmis atesin yarin sabah uyanir uyanmaz yataktan cikmadan olc bakalim . Yuksek olmasi lazim . Simdi usudun mu yahu .. Goguslerinde bi farklilik var mi ?
Ooo seninki iyiymis masallahhh hava sicak da degil ama ben tisortle geziyorum usudum herhalde boynumdan olceyim bideAllah allah benim 36.8 cikiyor hisediyorum ates fiskiriyor ama usuyorum garip
Olacak inşallah kavuşucaz çok yakında yavrularımızaBen de seninkini bekliyorum kuzum benim karşılıklı insallah vardir bebis yoksa da zaten adet olunca daha yuksek doz gonal f vuruncam olucak hayirlisiyla
Ewettt hic uzgun stresli degilim kuzum insallah hayirli zamanda geleceklerOlacak inşallah kavuşucaz çok yakında yavrularımıza
Ooo seninki iyiymis masallahhh hava sicak da degil ama ben tisortle geziyorum usudum herhalde boynumdan olceyim bide
Canim usumede belirti oluyor ozellikle ayaklarin usumesin.. Ayy evet bi yarin olsun eger pozitif cikarsaaa idolumsunnnVar agrilar var atesim hep dusuk benim normal insan gibi 36 37 degil zaten usuyorum da bilmiyorum hamilelik belirtilerimde usume de var ama benim yarin sonucu alinca anliycaz ne oldugunu bakalim
Coooook isterim idolun olmayi ama ben ruya gormedim hic yaa ayaklarim donuyo buz gibiCanim usumede belirti oluyor ozellikle ayaklarin usumesin.. Ayy evet bi yarin olsun eger pozitif cikarsaaa idolumsunnn
Canım ya ben de bu ay o kadar ümitliyim ki! Çok olumlu hissediyorum çok yaklaştım sanki. Yumurtayı gördük onun da etkisi var sanırım. Bu arada sen taşınma işini söyleyince gebe kalanlar hep ya tatil ya taşınma sırasında kalıyormuş ben de mi taşınsam dedim ya bikaç gün sonra ilçeye tayinim çıktı haftaya taşınıyoruzEwettt hic uzgun stresli degilim kuzum insallah hayirli zamanda gelecekler
Tamam sabah kalkinca olceyim insallah cikar kac olmasi gerekio ki termometreyi aldim ama hic olcmedim takip etmedimTshirtle gezersen tabiiii yaniien iyisi sabah olc en neti oyle oluyor canim ..
Ooooo superrr ben de cumertesi taşındım iste hadi insallah ikimizde de tutar daha mi oiyi oldu nasilCanım ya ben de bu ay o kadar ümitliyim ki! Çok olumlu hissediyorum çok yaklaştım sanki. Yumurtayı gördük onun da etkisi var sanırım. Bu arada sen taşınma işini söyleyince gebe kalanlar hep ya tatil ya taşınma sırasında kalıyormuş ben de mi taşınsam dedim ya bikaç gün sonra ilçeye tayinim çıktı haftaya taşınıyoruzx
selam canımmm. ovu testlerin koyulaşmış yine
ayyy inşaalllaah hamilesindir canımmmhcg negatıf cıktı çizgi yok ama yıne de kan verdım bakalım 4 de cıkacak sonuc
Insallahhh bebis geliyor cnmmm senin de benim de geliyor belki de belli olmaz az once baktim baha koyu nerdeyse esit yani hadi bakalim insallah guzel haberdirselam canımmm. ovu testlerin koyulaşmış yine
inşaallaahhh bebiş geliyordurbenimde ovudan sonra bugün 4. günüm. ilk hafif silikleşti ama şimdi yine belirgin. adete daha 10 gün var.
Bat 5 nisan insallah hamileyimdirrrr yaasayyy inşaalllaah hamilesindir canımmm
merakla bekliyorum tatlımm. ben sana o yumoş çatladı demiştim. hatta şimdi sıpoşlarla buluşmuş bile diyebilirimBat 5 nisan insallah hamileyimdirrrr yaas
Etmez miyimmmmm nasil mutlu olurum yaa ay insallah hamileyimdir yaaa insallahhh nolur olsunnnn hepimiz olalim hepimiz insallahmerakla bekliyorum tatlımm. ben sana o yumoş çatladı demiştim. hatta şimdi sıpoşlarla buluşmuş bile diyebilirimayyy inşşaalllaahhh sonucu öğrenince mutlaka haber et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?