Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Arkadaşlar merhaba benim adetim 30 günde bir oluyor 2 aydır.. şimdi adetimin 14.günümü başlıcam teste?çift çıkarsa akşamı ve ertesi günü akşamı mı birlikte olucam? ben hiç birşey anlamadım yardımcı olurmusunuz lütfen hangi marka öneriyorsunuz ben daha önce hiç kullanmadım .
Adet sürem 30 günde bir (2 aydır düzenli soğan suyuyla düzene girdi)

Mart 26 adet başlangıç- 30 mart bitiş..kaçıncı günü test yapıcam lütfen bilen birisi cevap yazssın ovulasyon testi alıcam önerdiğinizden..

Cok haklisin cnm bende su testleri rafa kaldirip adetimi bekliycem 5 nisan adet gunum artik bakalim ne zaman gelecek

canim ben predictor aldim . 14. Gun basla . 4 saat su sivi icme . Sabah idrarinla yapma gun icinde yada aksam yap . Cift cizgiyi gordugunde ertesi gun yine yap hep birliktelik olsun bu gunlerde siliklesene kadar yapmaya devam et. Ates takibini yap .

Canim iyi olur . Birde yumurta takibi iste doktordan garanti olsun
bende onu düşünüyorum canım ama daha bebiş gelmeden o kadar çok para döktüm ki dr. lara 2 kürtaj, hsg, kontroller vs. yumurta takibine yine gidecek bir sürü para. Allah başka dert vermesin tabi, insanlar tüp bebek için bir sürü para döküyor. ama artık bana da fazla gelmeye başladı ücretler.

Yaaa inanamiyorum ya b hcg yerine hormon testi yapmislar tekrar kan verebilirmisiniz dedi dr bana yaaa sekerimin normal tiroidin normal oldugunu ogrendim sagolsunlar
Aaaaaa bu nasil is boyle yaaa. Dalgami geciyorlarrr. Neyse vatdir bundada bi hayir

Haklisin canim cok haklisin hemde .. İnsallah hiicbirine gerek kalmadan hamile kalirsim canim benim

Kızlar 14. gün pozitif diye çalışma oldu, bugün daha koyu testim. Eşimde bu aralar rahatsız tansiyon problemi var. Bugün olmasa yarın çalışma olsa nasıl olur sizce ?

Eklentiler

• 11134465_10153182296679719_656720005_n.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 88
  • 11106206_10153182296524719_1172692745_n.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 79
offf çok kötüyüm ya bile bile neden yaptım ki testi valla bağıra bağıra ağlasım var!! yatıp saatlerce hatta günlerce uyuyasım var 1 hafta daha umutla geçerdi belki yapmasam. her ay bu hüsran... tam 11 ay oldu. Allahım sen sabır ver, dayanma gücü ver..

Merhaba Hanım

Sizlere sorum olacak bana yardımcı olursanız seviniri.
Bende bugün aldım ovulasyon testi ve benim adetimin bugün son günü ne zaman başlayacağım benim adet düzensizliği problemim var pco hastasıyım açıkçası bunun için ne zaman adet olacağım belli olmuyor ve beklemediğim günler adet görüyorum olamadığım zamanda progestan 100mg ilaç kullanıyorum 5 gün 2 şer tane yutuyorum 6. veya 7. günü adet oluyorum.

Açıkcası benim gibi durum yaşayan ve bana yardımcı olursanız sevinirim.Okuduğum ve anladığım kadarı ile kararsız kaldım kızlar ilk defa kullanıcam birde? Şimdiden teşekkür ederim.

Kuzuuium dur hele bak dogumumun ustunden bi bucuk sene gecti hic korunmadim bi kere bile bak sadece kasimda bi kimyasalim oldu o kadar
Uuui

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…