- 17 Mart 2015
- 168
- 102
- 13
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.801
Cok haklisin cnm bende su testleri rafa kaldirip adetimi bekliycem 5 nisan adet gunum artik bakalim ne zaman gelecekgüldüm canım ya töbe töbe.. neyse insanlık hali .. peki verebilecek misin bugün test tekrar?
dün gece yatarken sabah idrarda gebelik testi yapıcam kesin diye yattım ama sabah hiç canım çekmedi yapmadan çıktım evden.sata göre tam 21. günümdeyim. bi de doktor yumurtamı görüp çatlar yakında dediği daha 1 hafta önceydi. dün coraspirin başladım kendime ama erken öğrensem nolcakki dedim elden gelen bi coraspin zaten. bekleyeyim en iyisi. adet olursam 1 gün üzülürüm şimdi negatifi görürsem 1 hafta boyunca hep üzülücem.
Arkadaşlar merhaba benim adetim 30 günde bir oluyor 2 aydır.. şimdi adetimin 14.günümü başlıcam teste?çift çıkarsa akşamı ve ertesi günü akşamı mı birlikte olucam? ben hiç birşey anlamadım yardımcı olurmusunuz lütfenhangi marka öneriyorsunuz ben daha önce hiç kullanmadım .
Adet sürem 30 günde bir (2 aydır düzenli soğan suyuyla düzene girdi)
Mart 26 adet başlangıç- 30 mart bitiş..kaçıncı günü test yapıcam lütfen bilen birisi cevap yazssın ovulasyon testi alıcam önerdiğinizden..
Ewet cnm vardir bir hayir ama sabah da test yaptim negatifti hayalet bile yoktu olsa cikardi yaaAy tovbeler olsunnn .. Allah allah yaaa nasil bi yanlisliktir buuu.. Dur bakalim herseyde vardir bi hayir
bende onu düşünüyorum canım ama daha bebiş gelmeden o kadar çok para döktüm ki dr. lara 2 kürtaj, hsg, kontroller vs. yumurta takibine yine gidecek bir sürü para. Allah başka dert vermesin tabi, insanlar tüp bebek için bir sürü para döküyor. ama artık bana da fazla gelmeye başladı ücretler.Canim iyi olur . Birde yumurta takibi iste doktordan garanti olsun
Ben dayanamadim yaptım test ve çok belirgin açık açık negatif..Ewet cnm vardir bir hayir ama sabah da test yaptim negatifti hayalet bile yoktu olsa cikardi yaa
Amaaannn biktikBen dayanamadim yaptım test ve çok belirgin açık açık negatif..
Aaaaaa bu nasil is boyle yaaa. Dalgami geciyorlarrr. Neyse vatdir bundada bi hayirYaaa inanamiyorum ya b hcg yerine hormon testi yapmislar tekrar kan verebilirmisiniz dedi dr bana yaaa sekerimin normal tiroidin normal oldugunu ogrendim sagolsunlar
Off of...Bende adet oldum kizlar
Ewet cnm vardir bir hayir ama sabah da test yaptim negatifti hayalet bile yoktu olsa cikardi yaa
bende onu düşünüyorum canım ama daha bebiş gelmeden o kadar çok para döktüm ki dr. lara 2 kürtaj, hsg, kontroller vs. yumurta takibine yine gidecek bir sürü para. Allah başka dert vermesin tabi, insanlar tüp bebek için bir sürü para döküyor. ama artık bana da fazla gelmeye başladı ücretler.
Benim desağ ol canım, benim bi hormpn testi yaptırmam şart oldu.
Yok adetimi bekliyim ben zaten adet olunca ignelere baslayacagimNeden boyle dusunuyosun canim belki gec dollenmistir .. Bat gecsin bakalim insallah bi daha yap
Uuuiofff çok kötüyüm ya bile bile neden yaptım ki testi valla bağıra bağıra ağlasım var!! yatıp saatlerce hatta günlerce uyuyasım var1 hafta daha umutla geçerdi belki yapmasam. her ay bu hüsran... tam 11 ay oldu. Allahım sen sabır ver, dayanma gücü ver..
Aminnnn cnm uzulmucez onemsemiycez gelecek o bebisler trabzona gitsene kuzum yaaa orda dr yokturAllahım sen sabır ver hepimizex
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?