Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Aminnnn cnm uzulmucez onemsemiycez gelecek o bebisler trabzona gitsene kuzum yaaa orda dr yoktur
Allah çok büyük her işinde bir hayır vardır canım. ama elimde değil milletten kaçıyorum şu an işte gözlerim doluyo burnum sızlıyo elimde değil. şu an çok güçsüzüm kuzum adet olana kadar toparlayayım kendimi adetin 2. günü ya erzincan ya trabzon gitmemiz lazım artık. ya yumurta da görünmüştü oyssa ilişki de oldu. nasıl oluyor da birleşmiyor bu ikisi anlayamıyorum. sağlıksızmış birinden biri demekki...

Haklisin canim cok haklisin hemde .. İnsallah hiicbirine gerek kalmadan hamile kalirsim canim benim
amin canım inşallah. bakalım 20. gün bugün oldu çatlama çok mutlu oldum. galiba yavaş yavaş düzene giriyor :)
Kızlar 14. gün pozitif diye çalışma oldu, bugün daha koyu testim. Eşimde bu aralar rahatsız tansiyon problemi var. Bugün olmasa yarın çalışma olsa nasıl olur sizce ?
bana sanki 14. gün daha koyu gibi geldi canım ama sen bilirsin yine. inşallah tutar :)
Allah gerçekten hepimize yardım etsin canım.seni çok iyi anlıyorum
bilmiyorum arkadaşım pco yok bende. ama soğan suyu içiyor onlar duymuşsundur zaten. sen yinede yap test belki olur çatlama

Canım T çizgisi 15 te daha koyu. Umarım tutar hepimizin ki =)

napalım cnm bı sekılde bı sey engel oluyor demekkı ben dra gıdıyorum dr yumurtluyorsun dıyor bana ama bır bucuk senedır tedavılere ragmen bır keere bıle korunmamaıza ragmen neden olmuyor anlamıyorum cnm trabzona gıt derım sana ınsallah bebıs ordan gelır demekkı var bı hayır cnm

Kizlar bendede hormon bozuklugu vardi lakin ilk defa ovulasyon testi kullanarak hamile kaldim gecen hafta 5 haftalik bebegimi kaybettim.insallah bu ay yine basliyacagim .

Kızlar 20. 21. Gun iliski oldu 22. Gun boş geçtik bugun ki testim çok hafif siliklesmis genede koyu ama 21 ve 22. Gun kasiklarimda agri batma oldu bugünü de değerlendirelim degilmi ins kacirmamisimdir Yaa

Eklentiler

• image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 70
canım benimde böyle çıkıyor. bugün yapmadım daha
Ya simdi bu koyu da degil silik de degil anlami ne bilemedim ki 30 marta kadar hayalet cizgi cikti 4 gundur boyle gebelik testi negatif gerzek ler gebelik testi yerine hormon testi yapmislar en azindan var yok bilirdim ona gore heves heyecan yapmazdim gebelik testine guvenemio insan dha erken diosun adete 3 gun var

inşaalllaahhh daha da koyulaşır canım da bebiştendir

zaten sağlık ocağı işini hiç anlamadım. nasıl böyle bişey yaparlar? özel hastaneye gidip kan versen. iki saate çıkar.

inşaalllaahhh daha da koyulaşır canım da bebiştendir

zaten sağlık ocağı işini hiç anlamadım. nasıl böyle bişey yaparlar? özel hastaneye gidip kan versen. iki saate çıkar.
Orda beni taniyolar burda bi tane var artik gidip gebelik testi verince tip tip bakiolar bana

Kızlar 20. 21. Gun iliski oldu 22. Gun boş geçtik bugun ki testim çok hafif siliklesmis genede koyu ama 21 ve 22. Gun kasiklarimda agri batma oldu bugünü de değerlendirelim degilmi ins kacirmamisimdir Yaa
Bugün de baya koyu çıkmış bence günaşırı devam et çalışmaya. Ya benim yumurtam olduğu halde bu kadar koyu hiç çıkmadı ben nerde yanlış yapıyorum acaba testi uygularken günde ne kadar su içiyorsun canım ben 2.5 lt falan içiyorum. 4 te bırakıyorum içmeyi 7 ye kadar 7 deki idrarla yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…