- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.841
canım sağdaki daha koyu. git gide koyulaşıyor mu?Canimm su ikisini bi incele bu kiz testle kafayi bozdu diyeceksin ama deme nolur Eki Görüntüle 1478757
canım mesela 4 'te su içmeyi bırakıyorsun ya 1 saat sonra wc'ye git. ondan sonra en az 3 saat bekle.Bugün de baya koyu çıkmış bence günaşırı devam et çalışmaya. Ya benim yumurtam olduğu halde bu kadar koyu hiç çıkmadı ben nerde yanlış yapıyorum acaba testi uygularken günde ne kadar su içiyorsun canım ben 2.5 lt falan içiyorum. 4 te bırakıyorum içmeyi 7 ye kadar 7 deki idrarla yapıyorum.
Gebelikte koyulaşıyomuş canım ya yarın bir fırsat bulup tahlil verme imkanın var mı? Bu sefer bhcg diye iyice belirtirsin.Ewet bugunun ikisi de valla artik yapmiycam
canm saat 12de 3te ve 5te yapmak daha iyiymiş ovulasyon testini yapmadan 4 saat önce de sıvı alımını azaltman lazım.ve hergün yaklaşık aynı saatlerde yaparsan daha iyi kıyaslama şansın olur benceBugün de baya koyu çıkmış bence günaşırı devam et çalışmaya. Ya benim yumurtam olduğu halde bu kadar koyu hiç çıkmadı ben nerde yanlış yapıyorum acaba testi uygularken günde ne kadar su içiyorsun canım ben 2.5 lt falan içiyorum. 4 te bırakıyorum içmeyi 7 ye kadar 7 deki idrarla yapıyorum.
Ozele giderim de cnm esim artik cok kizio gidioz gidiozz negatif kendim gitdem de kizioGebelikte koyulaşıyomuş canım ya yarın bir fırsat bulup tahlil verme imkanın var mı? Bu sefer bhcg diye iyice belirtirsin.
Canim ben bugunku testleri ayni dedigin gibi yaptim koyu olan ikinci idrarda cikti zatencanım mesela 4 'te su içmeyi bırakıyorsun ya 1 saat sonra wc'ye git. ondan sonra en az 3 saat bekle.
aynen canım sadece sıvı alımını kesmek önemli değil. sıvı alımını kestikten 1 saat sonra wc'ye gidip ondan sonra 3-4 saat beklemek gerekli. yoksa çok değişken sonuçlar alınabilir.Canim ben bugunku testleri ayni dedigin gibi yaptim koyu olan ikinci idrarda cikti zaten
Canım. Sabah 1 bardak çay iciyorum sadece saat 2 ye kadar hicbirsey içmiyorum normaldede cok su içmeyen biriyim malesefffff neguzel keske senin gibi iciyor olsam ama gercekten sıvı alımı etkiliyor 2 defa denedim aksama dogru tekrar yaptım koyu cikti onceleri hep silikti su 4 gundur koyu cikiyor bu aksam da değerlendireyim ins allahım kimsenin cabalarını umutlarını boş bırakmasın hayırlısını versinBugün de baya koyu çıkmış bence günaşırı devam et çalışmaya. Ya benim yumurtam olduğu halde bu kadar koyu hiç çıkmadı ben nerde yanlış yapıyorum acaba testi uygularken günde ne kadar su içiyorsun canım ben 2.5 lt falan içiyorum. 4 te bırakıyorum içmeyi 7 ye kadar 7 deki idrarla yapıyorum.
Demek ondan boyle peki koyu olani dogru kabul edersek pozitife yakin bisey oluyo sanirimaynen canım sadece sıvı alımını kesmek önemli değil. sıvı alımını kestikten 1 saat sonra wc'ye gidip ondan sonra 3-4 saat beklemek gerekli. yoksa çok değişken sonuçlar alınabilir.
aynen öyle canım. seninki neredeyse eşit.Demek ondan boyle peki koyu olani dogru kabul edersek pozitife yakin bisey oluyo sanirim
Biraz forum karistirdim da lh pozitif hcg negatif ama hamilelik oluyomus bilemiyorum yaaa keske bugun o test dogru yapilmis olsaydi yaaA
aynen öyle canım. seninki neredeyse eşit.
canım lh ile beta-hcg yapısal olarak birbirine çok benzermiş. onun için lh testleri hamileliği öğrenmekte kullanılabiliyormuş. keşke canım yaaa en azından belirsizlikten kurtulurdunBiraz forum karistirdim da lh pozitif hcg negatif ama hamilelik oluyomus bilemiyorum yaaa keske bugun o test dogru yapilmis olsaydi yaa
Tamam cnm ben devam edeyim ewet 5inde bekliorum adeti bakalim ay insallah hepimiz hamileyizdir yaaacanım lh ile beta-hcg yapısal olarak birbirine çok benzermiş. onun için lh testleri hamileliği öğrenmekte kullanılabiliyormuş. keşke canım yaaa en azından belirsizlikten kurtulurduntabi bendeeeeee inşaallaahhh seninde bebiştendir tatlım. daha 3 günün var değil mi? sen yine ovuya devam et bakalım koyulaşma olacak mı?
inşaalllaahhh canım benim inşaalllaaahhh. bana da umut olursunTamam cnm ben devam edeyim ewet 5inde bekliorum adeti bakalim ay insallah hepimiz hamileyizdir yaaa
Insallah umudunu kirmam ama biz yum takibinde hic yum gormedik ovu testinde cikti gerci iyi de bi takip yapilmadi bi bakildi bidaha 8 gun sonra bakildi dr da bu arada buyuyup catlamis olabilir dedi o gun 9mm rahim kalinlasmasi vardi ideal dedi cok iyi dedii ayy bilemiyorum ki ovu pozitif cikti ister istemez hamileyim diye hevesleniyorum gerci hani artik negatif diye cok da uzulmuyorum ama yine de uzuluo insaninşaalllaahhh canım benim inşaalllaaahhh. bana da umut olursunbende yarın tekrar yapacağım
canım benim bugün 26. günüm. 20. gün çatladı yumoş. ben 33-34 günde bir oluyorum. daha 8-9 günüm varInsallah umudunu kirmam ama biz yum takibinde hic yum gormedik ovu testinde cikti gerci iyi de bi takip yapilmadi bi bakildi bidaha 8 gun sonra bakildi dr da bu arada buyuyup catlamis olabilir dedi o gun 9mm rahim kalinlasmasi vardi ideal dedi cok iyi dedii ayy bilemiyorum ki ovu pozitif cikti ister istemez hamileyim diye hevesleniyorum gerci hani artik negatif diye cok da uzulmuyorum ama yine de uzuluo insan
Sen hamile olacaksin insallah cnm kacinci gunun bugun
Ewet cnm cok erken uzuldun sen olsun umut devam ediyor sanirim uzuntuye en yakin benim cunku bugün 30. Gunum 5inde olmam lazim hadi bakalim en az bana kaldi gebelikler negatif cikior hala su cay icmiycem eve gidince ovuyu yapicam ne cikacakBenim 23. Günüm dün akşam sakinleşip hesap yaptım. Perşembe yumoş göründü 2-3 güne çatlar dedi 3 gün desem pazar oluyo o gün döllense rahme ulaşması 3-4 günmüş ona da 4 desem perşembe yani dün rahme ulaşmış demektir 2-3 güne de rahme tutunuyormuş 3 gün desem bu pazar daha ancak tutunmuş olacak. Ben çok erken üzüldüm sanırım ama 2. Gebelik te demek erken yumurtlamışım 3. Hf da bhcg 90 dı
Benim 2 gun varcanım benim bugün 26. günüm. 20. gün çatladı yumoş. ben 33-34 günde bir oluyorum. daha 8-9 günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?