Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım mesela 4 'te su içmeyi bırakıyorsun ya 1 saat sonra wc'ye git. ondan sonra en az 3 saat bekle.

canm saat 12de 3te ve 5te yapmak daha iyiymiş ovulasyon testini yapmadan 4 saat önce de sıvı alımını azaltman lazım.ve hergün yaklaşık aynı saatlerde yaparsan daha iyi kıyaslama şansın olur bence

Canim ben bugunku testleri ayni dedigin gibi yaptim koyu olan ikinci idrarda cikti zaten
aynen canım sadece sıvı alımını kesmek önemli değil. sıvı alımını kestikten 1 saat sonra wc'ye gidip ondan sonra 3-4 saat beklemek gerekli. yoksa çok değişken sonuçlar alınabilir.

Canım. Sabah 1 bardak çay iciyorum sadece saat 2 ye kadar hicbirsey içmiyorum normaldede cok su içmeyen biriyim malesefffff neguzel keske senin gibi iciyor olsam ama gercekten sıvı alımı etkiliyor 2 defa denedim aksama dogru tekrar yaptım koyu cikti onceleri hep silikti su 4 gundur koyu cikiyor bu aksam da değerlendireyim ins allahım kimsenin cabalarını umutlarını boş bırakmasın hayırlısını versin

aynen canım sadece sıvı alımını kesmek önemli değil. sıvı alımını kestikten 1 saat sonra wc'ye gidip ondan sonra 3-4 saat beklemek gerekli. yoksa çok değişken sonuçlar alınabilir.
Demek ondan boyle peki koyu olani dogru kabul edersek pozitife yakin bisey oluyo sanirim

Biraz forum karistirdim da lh pozitif hcg negatif ama hamilelik oluyomus bilemiyorum yaaa keske bugun o test dogru yapilmis olsaydi yaa
canım lh ile beta-hcg yapısal olarak birbirine çok benzermiş. onun için lh testleri hamileliği öğrenmekte kullanılabiliyormuş. keşke canım yaaa en azından belirsizlikten kurtulurdun tabi bendeeeeee inşaallaahhh seninde bebiştendir tatlım. daha 3 günün var değil mi? sen yine ovuya devam et bakalım koyulaşma olacak mı?

Tamam cnm ben devam edeyim ewet 5inde bekliorum adeti bakalim ay insallah hepimiz hamileyizdir yaaa

inşaalllaahhh canım benim inşaalllaaahhh. bana da umut olursun bende yarın tekrar yapacağım
Insallah umudunu kirmam ama biz yum takibinde hic yum gormedik ovu testinde cikti gerci iyi de bi takip yapilmadi bi bakildi bidaha 8 gun sonra bakildi dr da bu arada buyuyup catlamis olabilir dedi o gun 9mm rahim kalinlasmasi vardi ideal dedi cok iyi dedii ayy bilemiyorum ki ovu pozitif cikti ister istemez hamileyim diye hevesleniyorum gerci hani artik negatif diye cok da uzulmuyorum ama yine de uzuluo insan

Sen hamile olacaksin insallah cnm kacinci gunun bugun

canım benim bugün 26. günüm. 20. gün çatladı yumoş. ben 33-34 günde bir oluyorum. daha 8-9 günüm var

Benim 23. Günüm dün akşam sakinleşip hesap yaptım. Perşembe yumoş göründü 2-3 güne çatlar dedi 3 gün desem pazar oluyo o gün döllense rahme ulaşması 3-4 günmüş ona da 4 desem perşembe yani dün rahme ulaşmış demektir 2-3 güne de rahme tutunuyormuş 3 gün desem bu pazar daha ancak tutunmuş olacak. Ben çok erken üzüldüm sanırım ama 2. Gebelik te demek erken yumurtlamışım 3. Hf da bhcg 90 dı

Ewet cnm cok erken uzuldun sen olsun umut devam ediyor sanirim uzuntuye en yakin benim cunku bugün 30. Gunum 5inde olmam lazim hadi bakalim en az bana kaldi gebelikler negatif cikior hala su cay icmiycem eve gidince ovuyu yapicam ne cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…