Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kasık ağrısı her ay olan kadar var bende de daha ayrımını yapamıyorum ki adet mi geliyo gebelik mi?

Kızlarrr!!!! '! Dayanamadım kan tahlili verdim nolur bi el atın ellerim titriyor heyecandan!! 1.14 çıkmış ve benim 23. Günüm!!! Sizce yükselir mi bu????? 16. Gün 0.0 dı. Ümitlenmeli miyim sizce???

Kızlarrr!!!! '! Dayanamadım kan tahlili verdim nolur bi el atın ellerim titriyor heyecandan!! 1.14 çıkmış ve benim 23. Günüm!!! Sizce yükselir mi bu????? 16. Gün 0.0 dı. Ümitlenmeli miyim sizce???
Yukselir cnm yhaaa zaten böyle bi değer çıkmalıydı ki cok sevindimmmm bende kan tahlili yaptirmak istiyorum esim uyuzluk yapio

Yukselir cnm yhaaa zaten böyle bi değer çıkmalıydı ki cok sevindimmmm bende kan tahlili yaptirmak istiyorum esim uyuzluk yapio
Ben eşime hiç söylemedim hatta benden başka kimse bilmiyor şu anda üzülürsem tek üzüleyim bari her ay eşimi de üzüyorum dedim ve söylemedim. Dayqnabilirsen bi iki gün daha dayanıp versen böylece muallakta kalmamış olursun benim gibi. Kesin sonuç çıkar. İnş hamileyiz dir bu ay hayırlı sağlıklı bebeklere

Ben hamile olabilirim kasikta degisik bi batma var ama gebelik testleri negatif cikio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…