- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.861
inşaalllaahhh hayırlı haberlerini alırız canım. idrar testi yaptın mı bugün?Benim 2 gun var
kasık ağrısı her ay olan kadar var bende de daha ayrımını yapamıyorum ki adet mi geliyo gebelik mi?inşaalllaahhh hayırlı haberlerini alırız canım. idrar testi yaptın mı bugün?
bende akşam 6 gibi yapıyorum ovu testlerimi. bakalım bugün nasıl çıkacak? bugün sanki karın ve kasık ağrım var gibi
Benim 2 gun var
bilmiyorum ki canım yaaa daha adete de çok varkasık ağrısı her ay olan kadar var bende de daha ayrımını yapamıyorum ki adet mi geliyo gebelik mi?
Kuzuum ne haberi salaklar gebelik testi yapayapacagina hormon testi yapmislarAbla haber vermedin bana merakta kaldım doğrusu
Kuzuum ne haberi salaklar gebelik testi yapayapacagina hormon testi yapmislar
Ayni koyu cnm iki gun var adeteAllah allah :/ kan da boşa gitti desene.
yumurtlama testın nasıl gidio koyulasmaya varmı :)
:) hmm hadi bakalımAyni koyu cnm iki gun var adete
Birazdan yapacagim tekrar:) hmm hadi bakalım
36.1 ateşim kayda deger bır yukselme sankı 35 35.5 oluyordu
Bakalim pazartesi yi bekleyelim adet gelmesse:) bence regl günü bir idrar testi deneyebilirsn abla
Bakalim pazartesi yi bekleyelim adet gelmesse
Sence dollenmis zaten tutunsun diye dua ettin insallah bebis gelsin bu ay cnmInşallah abla bu ay saglikla tutunsun melegin
Sence dollenmis zaten tutunsun diye dua ettin insallah bebis gelsin bu ay cnm
Yukselir cnm yhaaa zaten böyle bi değer çıkmalıydı ki cok sevindimmmm bende kan tahlili yaptirmak istiyorum esim uyuzluk yapioKızlarrr!!!! '! Dayanamadım kan tahlili verdim nolur bi el atın ellerim titriyor heyecandan!! 1.14 çıkmış ve benim 23. Günüm!!! Sizce yükselir mi bu????? 16. Gün 0.0 dı. Ümitlenmeli miyim sizce???
Ben eşime hiç söylemedim hatta benden başka kimse bilmiyor şu anda üzülürsem tek üzüleyim bari her ay eşimi de üzüyorum dedim ve söylemedim. Dayqnabilirsen bi iki gün daha dayanıp versen böylece muallakta kalmamış olursun benim gibi. Kesin sonuç çıkar. İnş hamileyiz dir bu ay hayırlı sağlıklı bebeklereYukselir cnm yhaaa zaten böyle bi değer çıkmalıydı ki cok sevindimmmm bende kan tahlili yaptirmak istiyorum esim uyuzluk yapio
Ben hamile olabilirim kasikta degisik bi batma var ama gebelik testleri negatif cikioBen eşime hiç söylemedim hatta benden başka kimse bilmiyor şu anda üzülürsem tek üzüleyim bari her ay eşimi de üzüyorum dedim ve söylemedim. Dayqnabilirsen bi iki gün daha dayanıp versen böylece muallakta kalmamış olursun benim gibi. Kesin sonuç çıkar. İnş hamileyiz dir bu ay hayırlı sağlıklı bebeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?