- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.881
Ben hamile olabilirim kasikta degisik bi batma var ama gebelik testleri negatif cikio
Bugun yaptigimi gosteriyim silik de degil koyu da degil anlamadimcanım ovu testlerini yapmaya devam ediyormusun? benim 2 gündür çoookkkk silik çıkıyorrr
tamam bekliyorum tatlım. benim perşembe silikleşmeye başladı. dün ve bugün çookk silik.Bugun yaptigimi gosteriyim silik de degil koyu da degil anlamadim
Bugun yaptigimi gosteriyim silik de degil koyu da degil anlamadim
Benim de benim de :) yerleşiyor olsun miniklerimiz nolurrBen hamile olabilirim kasikta degisik bi batma var ama gebelik testleri negatif cikio
Canim yaa benimki negatif ovu testleriyle oyalanioz iste adetimi bekliyorum
Sende var cnm biseyler tutunabilirse hamilesin kuzum benim olsa çıkardı yaaaBenim de benim de :) yerleşiyor olsun miniklerimiz nolurr
Amin canım çok tşk inşallah yükselir sağlıklı hayırlı bir gebeliğin başlangıcı olur inş. sağlıkla kucağına al sende yavrunu inş
Canim yaa benimki negatif ovu testleriyle oyalanioz iste adetimi bekliyorum
Amin canım çok tşk inşallah yükselir sağlıklı hayırlı bir gebeliğin başlangıcı olur inş. sağlıkla kucağına al sende yavrunu inş
Xperiaz hamis Allahin izniyle yesim de olacak insallah daha yumurtlamadi o ama bende yok yhaaa kuzum bidahaki aya insallah
bugünkü benim bundan biraz daha silik
Iste benimki niye koyulasti da heveslendirdi beni yaasbugünkü benim bundan biraz daha silik
Xperiaz hamis Allahin izniyle yesim de olacak insallah daha yumurtlamadi o ama bende yok yhaaa kuzum bidahaki aya insallah
Ay ben surprizlere inanmiyorum kuzum 4 yilda bir kere bile supriz olmadi bu ay mi olacak umutsuzluk degil de bosa niye umitleniyim ki yeni ayda iğnelerime basliycam adam gibi yumurta geliscek asil ordan umitliyim benUmutsuzluğa kapilma abla hiç belli olmaz orası bir bakmissin sürpriz yumurtan gelmiş :)
bende kalamiycam die yirtiniyordum agliyordum hiç ummadigim anda bir baktım gelmiş
Belkı sürpriz yapar
bilmiyorum ki canımmmm. inşaalllaahhh bebiştendir. benim bata daha 7-8 gün var. yine koyulaşır mı acaba?Iste benimki niye koyulasti da heveslendirdi beni yaas
Ama idrar testi benim de negatif çok açık negatif hem de. Kandaki de negatif aslında. 1.14 negatif anlamında. ay sen ekmek almaya diye çıkıp bi kan verip gelsen mi yaaa :)Sende var cnm biseyler tutunabilirse hamilesin kuzum benim olsa çıkardı yaaa
Koyulasirsa insallah bebisten olurbilmiyorum ki canımmmm. inşaalllaahhh bebiştendir. benim bata daha 7-8 gün var. yine koyulaşır mı acaba?
inşallaahh canım. ama hevesim kaçıyor artık yavaş yavaş. 2 gündür silikleşti diye. yumurtlamadan sonra 4 gün falan koyuydu.Koyulasirsa insallah bebisten olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?