- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.901
Oyle yakin olsa gidecem de arabayi alsam nereye diyecek yurusem iki saat anca gelirim olmaz amaan bi de simdi gidip 30 lira negatif teste veremem ya pozitif olsa gozume gelmez de negatif olucagi icinAma idrar testi benim de negatif çok açık negatif hem de. Kandaki de negatif aslında. 1.14 negatif anlamında. ay sen ekmek almaya diye çıkıp bi kan verip gelsen mi yaaa :)
Demek anca dustu cnm bekle zaman gecmez ama sana dha var benim adete 2 gun var yumurtadan hesabediyorum 14 gun koydum pazartesi oluyo hadi bakalim pazartesi olursa bos gunumde dra gideriminşallaahh canım. ama hevesim kaçıyor artık yavaş yavaş. 2 gündür silikleşti diye. yumurtlamadan sonra 4 gün falan koyuydu.
Ben testten anlamıyorum ama 2 gün boş kalmasın 25 i değerlendir benceKızlar tüm testlerimi çektim 35 gunde bir oluyor adetim. 20. Gun pozitifi gordum yildizlilar iliski gunleri kızlar 24. Gunu degerlendiremedik 25. Gun bugun iliski olsun degilmi siliklesincede olsun diyorlar ne yapayim
Dimi ne olur ne olmaz bugunude değerlendireyim sagol canimBen testten anlamıyorum ama 2 gün boş kalmasın 25 i değerlendir bence
inşallaahhh canımm.Demek anca dustu cnm bekle zaman gecmez ama sana dha var benim adete 2 gun var yumurtadan hesabediyorum 14 gun koydum pazartesi oluyo hadi bakalim pazartesi olursa bos gunumde dra giderim
canım 1 hafta günaşırı ilişkiye devam etKızlar tüm testlerimi çektim 35 gunde bir oluyor adetim. 20. Gun pozitifi gordum yildizlilar iliski gunleri kızlar 24. Gunu degerlendiremedik 25. Gun bugun iliski olsun degilmi siliklesincede olsun diyorlar ne yapayim
inşaaalllaaahhhhhTamam kızlar biraz daha sabır o zaman.. bir haftaya kadar hepimizin durumu netleşicek güzel haberler vericez burda
Tamam canım cok sagolcanım 1 hafta günaşırı ilişkiye devam et
Yaa kızlar bişey sorcam çift çizgiyi görünce mi ilişki olacak yoksa sonra ki gün mü?
Canim su test bozuk dimi boyle olmamasi gerekir sabahki gebelik testiminşaaalllaaahhhhh
eed abla bozuk renk dagılmış baya
Ewet bende bozuk oldugunu dusundum cogu bozuk cikti zaten yaa sinir oldumeed abla bozuk renk dagılmış baya
Ewet bende bozuk oldugunu dusundum cogu bozuk cikti zaten yaa sinir oldum
Allahım bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın canım kız mı erkek mi? .. Peki hangi marka ovülasyon testi ile yaptın?Ben o gün ve ertesi gün yaptım :)
Allahım bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın canım kız mı erkek mi? .. Peki hangi marka ovülasyon testi ile yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?