Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ama idrar testi benim de negatif çok açık negatif hem de. Kandaki de negatif aslında. 1.14 negatif anlamında. ay sen ekmek almaya diye çıkıp bi kan verip gelsen mi yaaa :)
Oyle yakin olsa gidecem de arabayi alsam nereye diyecek yurusem iki saat anca gelirim olmaz amaan bi de simdi gidip 30 lira negatif teste veremem ya pozitif olsa gozume gelmez de negatif olucagi icin

inşallaahh canım. ama hevesim kaçıyor artık yavaş yavaş. 2 gündür silikleşti diye. yumurtlamadan sonra 4 gün falan koyuydu.
Demek anca dustu cnm bekle zaman gecmez ama sana dha var benim adete 2 gun var yumurtadan hesabediyorum 14 gun koydum pazartesi oluyo hadi bakalim pazartesi olursa bos gunumde dra giderim

Kızlar tüm testlerimi çektim 35 gunde bir oluyor adetim. 20. Gun pozitifi gordum yildizlilar iliski gunleri kızlar 24. Gunu degerlendiremedik 25. Gun bugun iliski olsun degilmi siliklesincede olsun diyorlar ne yapayim

Eklentiler

• image.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 81
Tamam kızlar biraz daha sabır o zaman.. bir haftaya kadar hepimizin durumu netleşicek güzel haberler vericez burda

Kızlar tüm testlerimi çektim 35 gunde bir oluyor adetim. 20. Gun pozitifi gordum yildizlilar iliski gunleri kızlar 24. Gunu degerlendiremedik 25. Gun bugun iliski olsun degilmi siliklesincede olsun diyorlar ne yapayim
Ben testten anlamıyorum ama 2 gün boş kalmasın 25 i değerlendir bence

canım 1 hafta günaşırı ilişkiye devam et

Ewet bende bozuk oldugunu dusundum cogu bozuk cikti zaten yaa sinir oldum​

Ne marka ki o?
Toplu mu aldın abla ben gittigidiyordan 10 adet strip laboquick test almıştım hayalet gibi çıkmıştı hatirlarsan git gide koyulasmisti hatta.
tavsiye ederim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…