Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ohhh çok güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.. Bende o markayı kullanıyorum bu ikinci ayım olacak hayırlısı bakalım...

Inşallah canım benim ben ilk kullandığım ay kaldım :) sanırım vesile oldu diyebilirim 12.ayimizda oldu 1 sene bekledik hatta okadar umitsizdim ki.
Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin.

Canim idrarimi cok damlattin? Dagilmis baya
Cubuktakini doktum hep sabah yine yaptim duz bi cizgi cikti yarisi bozuk cikti o yuzden yumurtladigima da inanmiyorum artik kesin bozuktur onlar da cunku ayni idrarla yapiyorum deneme amacli birinde koyu cikiyo birinde silik yum takibi en iyisi

Gunaydinn bugunku ovu testi pozitif hey Allahim biri du testleri gelip benden alsin

evet adre ben en baştan farkettim gerçekten çok anlamsız testler. günü gününe uymuyo ben de benimki bozuk sandım hatta ama herkes aynını kullanıyo. dağılıp kalıyor test. zaten koyu çizgi hiç göremedim biliyorsunuz. Allahtan dra gitmişim yumurtayı görmek denk geldi.

Benim cok dalgali sanirim bi gun az bigun cok salgilaniyo ve bence bi anlami da yok ovuya bakarsak ya yumurtluyorum ya hamileyim ama hamilelik negatif cikiyo bugun 32. Gunum adet olmaliyim artik cok sıkıldım bu bekleyislerden adet olunca bir ay daha igne tedavisi olucam sonrasinda artik ne olursa olsun yaa tukendim iyice

arkadaşlar yazılanlara baktım testten hemen hemen herkes memnun sanırım hangi markalar daha iyi bilgi verir misiniz? bende başlayım inşallah herkesin allah emeklerini yağlı çıkarsın

Tatlim testin baya koyuuuuu. Bi kan testi mi yaptirsan?
Ewet tatlim carsambaya kadar adet olmassam yaptiracagim ama 32. Gun gebelik testi niye negatif gec dollenme falan mi oldu acaba ay bi an once sonuc alsam pozitif negatif arada olmak zor

arkadaşlar yazılanlara baktım testten hemen hemen herkes memnun sanırım hangi markalar daha iyi bilgi verir misiniz? bende başlayım inşallah herkesin allah emeklerini yağlı çıkarsın
canım çoğunluk laboquick ovulasyon testi ni kullanıyor ben de dahil menunum ben gitti gidiyorda uygun var yanına biraz da gebelik testi alırsın rahat rahat yaparsın testlerini

ben memnun kaldım kullandığım ay da gebe kaldım ama kimyasalla sonuçlandı dün yeniden adet oldum geçen hafta sipariş vermiştim bu ay yeniden denemek istiyorum inşallah bu ay sağlıklı olur
İnş canımm.. Ben geçen ay yaptım acemilik tam beceremedim ama bu ay tutar inş.. Senin koyu çıktığını gün mü ilişki oldu yoksa sonrasında ki gün mü??

İnş canımm.. Ben geçen ay yaptım acemilik tam beceremedim ama bu ay tutar inş.. Senin koyu çıktığını gün mü ilişki oldu yoksa sonrasında ki gün mü??
koyu çizgi günü ve ertesi günü
ondan önce eşinle 3 güne bir ilişkide bulunun ki erkeklerde spermin en hareketli olduğu dönem 3 güne birdir Hatta sperm tahlili yapacakları zaman 3 günlük perhiz verirler Çift çizgiyi yakaladığın gün ve ertesi günde yaparsan inşallah olur
tabii eşinde de de sorun yoksa
ilişki sırasında belinin altına yastık koy ve ilişkiden hemen sonra eşin ayaklarından tutsun havaya kaldırsın ve başlığa koysun yarım saat 45 dakika öylece kal hatta 50 tane falan bisiklet çevirme hareketi yap spermin geri kaçmaması için sonra belinin altında yastıkla yat 1 saat falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…