- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.941
Ben de coraspin e başladım 2-3 gündür ama gebelik yine negatif idrarda. Geçen verdiğim kan testi boşuna ümitlendirdi beni olsa bata 3 gün var çıkmaz mıydı idrarda? Bu ay da gol değil sanırım ama gelmedik adetten ümit kesilmez :) bekleyelim bakalımYarin ve sali gunu cok gec geliyorum carsamba gunu dersim yok erkenden gidip tahlil verebilirim hayirlisi bakalim zaten aspirin ve progestana basladim bebek varsa zaten dr da bunlari verecek bana
Ewet tatlim carsambaya kadar adet olmassam yaptiracagim ama 32. Gun gebelik testi niye negatif gec dollenme falan mi oldu acaba ay bi an once sonuc alsam pozitif negatif arada olmak zor
canım merhaba bırsey sormak istiyorum sana benım adetım 1 gun gecıktı ben son 3 gundur lh da bakıyorum ama ıkıncı çizgi senın paylaştığın gıobı sılık gebelik için aynı koyulukta olması gerekıyo dıyolar senın bu kaçıncı gunun testıydıAbla bak benim hem gebelik hem lh buldum eskilerden bak bnm lh sen dede silik mis :)
canım merhaba bırsey sormak istiyorum sana benım adetım 1 gun gecıktı ben son 3 gundur lh da bakıyorum ama ıkıncı çizgi senın paylaştığın gıobı sılık gebelik için aynı koyulukta olması gerekıyo dıyolar senın bu kaçıncı gunun testıydı
demekkı benım kı kuru kuru gecıkme bırsey çıkmayacak anlaşılanBu benim 2 gün kala idi
regl günü aynı eşitlikte çıktı canım sonra regl 1 gün geçince T çizgisi kopkoyu c silik ti
demekkı benım kı kuru kuru gecıkme bırsey çıkmayacak anlaşılan
silik çıkması da garip değil mi anlamadım gitti kasık ağrılarım var akıntım devam ediyo ama ovulasyon t cızgısı koyulaşmadıBelli olmaz canım hiç.
bekle bakalım belki regl olmazsın
silik çıkması da garip değil mi anlamadım gitti kasık ağrılarım var akıntım devam ediyo ama ovulasyon t cızgısı koyulaşmadı
adete 1 gun kala denedim negatif tabıkı benım dğer gebelıgımde de adetım bır gun gectıkten sonra sılık cıkmıstı ıdrar testıbenim bile hcg test silikken lhim baya silik düşün.
ama regl zamanı eşit ti çizgiler sonradan t kopkoyu oldu.
Zaman alıyor sanırım onun koyulasmasi..
sen idrar testi denedin mi
adete 1 gun kala denedim negatif tabıkı benım dğer gebelıgımde de adetım bır gun gectıkten sonra sılık cıkmıstı ıdrar testı
ay inşallah gec dollnemedır benım önceki gebeliğimde gec dollnemydı ınsallah bu da oyledır ama dediğim gibi hamile olmasam ıkıncı çızgının hıc olmamamsı gerekır demiGeç döllenme olabilir canım
Kuzu benim gebelik testlerimden biri boyle cikti cuma gunu lh testlerim daha koyu ne oluyo anlamadim ama su an lh koyu gebelik negatif cikio bekliycem carsamba gununu bakalim insallah hamileyimdirAbla bak benim hem gebelik hem lh buldum eskilerden bak bnm lh sen dede silik mis :)
Aynen cnm benim lh pozitif oldu yine oglen sonrasi tekrar yaptim bugun koydugumdan daha koyuBen de coraspin e başladım 2-3 gündür ama gebelik yine negatif idrarda. Geçen verdiğim kan testi boşuna ümitlendirdi beni olsa bata 3 gün var çıkmaz mıydı idrarda? Bu ay da gol değil sanırım ama gelmedik adetten ümit kesilmez :) bekleyelim bakalım
Kuzu benim gebelik testlerimden biri boyle cikti cuma gunu lh testlerim daha koyu ne oluyo anlamadim ama su an lh koyu gebelik negatif cikio bekliycem carsamba gununu bakalim insallah hamileyimdir
Carsamba gunu belli olur cnm sanirim adet de olmam ben yani gebelik yoksa da benim yumurtlamadigim ay adet olmuyomInşallah abla bende benim testlerimi merak ettim buldum paylaşmak istedim banada haber ver merak icindeyim :)
Carsamba gunu belli olur cnm sanirim adet de olmam ben yani gebelik yoksa da benim yumurtlamadigim ay adet olmuyom
Ewet 21 martta pozitif cikti ama pko luyum ya ben bir ayda iki defa yumurtluyabilirimAma yumurtladın sen :)
ovülasyon pozitif çıkmıştı dimi
Adre ya 2 gün önce kanda 1.14 çıkmıştı ya benim bugün verdim 1.4 çıktı ne demek bu?Ewet 21 martta pozitif cikti ama pko luyum ya ben bir ayda iki defa yumurtluyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?