- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.961
Artmis iste kuzu dur sen bekle daha cok kucuk bi deger gibi gelebilir ama henuz zaten pozitif sinirinda bile degil sen bir hafta bekle sonrasında ver kani cnm o zaman guzel bi sonuc cikar bi de ayni yerde mi olcturdunAdre ya 2 gün önce kanda 1.14 çıkmıştı ya benim bugün verdim 1.4 çıktı ne demek bu?
Yok aynı yerde değil ilki özelde ikincisi devlette tamam bekleyeyim zaten 3 gün sonra yeni bat oluyor ama yumurta görüneli daha 1 hf oldu. Sanki adet olacak gibiyim 3-4 gündür ve kasılma var küçük küçük bi netleşse artık pffArtmis iste kuzu dur sen bekle daha cok kucuk bi deger gibi gelebilir ama henuz zaten pozitif sinirinda bile degil sen bir hafta bekle sonrasında ver kani cnm o zaman guzel bi sonuc cikar bi de ayni yerde mi olcturdun
Ayni yerde olcturmen lazim cnm olmaz oyle farkli labaratuvarlarda farkli sonuc cikar bu ili deger bi anlam ifade etmiyor birlikte kuzum bekle sen ilk olcturdugun yerde olcturYok aynı yerde değil ilki özelde ikincisi devlette tamam bekleyeyim zaten 3 gün sonra yeni bat oluyor ama yumurta görüneli daha 1 hf oldu. Sanki adet olacak gibiyim 3-4 gündür ve kasılma var küçük küçük bi netleşse artık pff
Hafta sonu memleketteydim orda özelde ölçtürdüm cnm bugün tekrar buraya dönünce ölçtürdüm aynı yerde ölçtürme imkanım yoktu tamam 1 hafta daha bekliyorum ama ümit var mı yok mu acep :SAyni yerde olcturmen lazim cnm olmaz oyle farkli labaratuvarlarda farkli sonuc cikar bu ili deger bi anlam ifade etmiyor birlikte kuzum bekle sen ilk olcturdugun yerde olctur
Ikisininde ayni koyulukta olmasi gerek on dk dan sonra dikkate almayin yazio silikse koyulasir benim on bes gun silik cikti sonra koyu cizgiyi yakaladimslm lutfen bırı bana yardım etsın kafayı yıyecegım benım adetımın ilk gununden sayarsak 14 gunum ve test yapıyoyorum hemen negatif cıkıyor ve pozıtıf kısım hep sılık ama testen bır saat sonra koyulasıyor bıraz ama ıkısı aynı koyulukta degıl
Umit devam ediyor cnm ayni olcum olmayinca sonuc farkli oluyo kıyaslama yapamassinHafta sonu memleketteydim orda özelde ölçtürdüm cnm bugün tekrar buraya dönünce ölçtürdüm aynı yerde ölçtürme imkanım yoktu tamam 1 hafta daha bekliyorum ama ümit var mı yok mu acep :S
bilemedim ya ben dün hiç yaptırmayacaktım eşim tutturdu bu defa hadi gidelim hadi gidelim. daha 2 gün oldu bekleyelim biraz dedim ama dinlemedi ve yine hüsran.. idrarda pozitif çıkana kadar bekleyeceğim bu sefer. sanki erkenden öğrensem ne olacak. 1 hafta hiçbirşey yapmıyorum. boşuna 2 günde bir moral bozukluğu gözyaşı... ümidimi yitirdim iyice ama en azından bu ay yumurtladığımı görmüş oldum. bikaç aya yumurta ile sperm de birbirini sevip kavuşur belki napalım.... nasip kısmet..Umit devam ediyor cnm ayni olcum olmayinca sonuc farkli oluyo kıyaslama yapamassin
E sen niye agliyosun tatlim birak rahat ol rahat rahat gecir bir haftani hep hamileyim diye dusun bir hafta sonra degilsen beraber uzuluruz kuzum seni ne sevincinde ne üzüntünde yalniz bikakiriz merak etme simdi bu bir haftayi mutlu ve huzurlu olarak geciriyorsunbilemedim ya ben dün hiç yaptırmayacaktım eşim tutturdu bu defa hadi gidelim hadi gidelim. daha 2 gün oldu bekleyelim biraz dedim ama dinlemedi ve yine hüsran.. idrarda pozitif çıkana kadar bekleyeceğim bu sefer. sanki erkenden öğrensem ne olacak. 1 hafta hiçbirşey yapmıyorum. boşuna 2 günde bir moral bozukluğu gözyaşı... ümidimi yitirdim iyice ama en azından bu ay yumurtladığımı görmüş oldum. bikaç aya yumurta ile sperm de birbirini sevip kavuşur belki napalım.... nasip kısmet..
of kuzum işte kalbime laf anlatamıyorum ki! iyice duygusallaşıyorum. hafta sonu memlekette arkadaşlarımla dışardaydık gezdik tozduk eğlendik falan kafam çok rahattı çocuk hiç aklıma gelmedi. çocukla gezenleri görünce üzüldüm hatta yazık rahat edemiyolar diyeE sen niye agliyosun tatlim birak rahat ol rahat rahat gecir bir haftani hep hamileyim diye dusun bir hafta sonra degilsen beraber uzuluruz kuzum seni ne sevincinde ne üzüntünde yalniz bikakiriz merak etme simdi bu bir haftayi mutlu ve huzurlu olarak geciriyorsun
Aynennn benim de yer değiştiremiyorum ve burda dr yok gercekten 9 aydir oyalanmamin sebebi bu basladigimda hamile kalsaydim simdi dogurcaktim ama iste boyle mutsuz olmayla olmuyoof kuzum işte kalbime laf anlatamıyorum ki! iyice duygusallaşıyorum. hafta sonu memlekette arkadaşlarımla dışardaydık gezdik tozduk eğlendik falan kafam çok rahattı çocuk hiç aklıma gelmedi. çocukla gezenleri görünce üzüldüm hatta yazık rahat edemiyolar diyeama buraya döndüm yine başladı. hayal ettiğim hayat hiç böyle değildi. gezip tozacaktık eğlenecektik yeni yerler görecektik falan. kendimi çok kapana kısılmış hissediyorum. burdan gitmek istiyorum ama şehir merkezinden ilçeye gidebiliyoruz ancak. çocuk heralde içimdeki mutsuzluğun dışarı vurum noktası. güzel eğlendiğim bir hayatım olsa bu kadar kafama takacağımı düşünmüyorum ama hayatımı değiştirmek için elimden hiçbirşey gelmiyor.
Cnm mrb baska bi konuda msjlarini gordumde sonunu bulamadim:) ekimde yaptgin testte cizgiler hayalet cizgi cikmis sanirim o ay mi hamile oldugunu ogrendinAy Kıyamam :)
Cnm mrb baska bi konuda msjlarini gordumde sonunu bulamadim:) ekimde yaptgin testte cizgiler hayalet cizgi cikmis sanirim o ay mi hamile oldugunu ogrendin
Okudum yorumlari fotoya baktimm hamilesin merak ettimm bende cnm umutlanmstim biraz bugun bende test yaptimm cok cokk silik bi cizgi vardı umutlanmayim biraz daha bekleyimYok canım kimyasal di herhalde yada şu erken testlerin azizligiydi ben 3 kasımda regl oldum 19 kasımda yumurtladim.
:)
Okudum yorumlari fotoya baktimm hamilesin merak ettimm bende cnm umutlanmstim biraz bugun bende test yaptimm cok cokk silik bi cizgi vardı umutlanmayim biraz daha bekleyim
Bu ay cok gec yumurtladim 36 nci gun gordum ovulasyon testinde cift cizgiyi bugun cift cizgiden sonra 11. GunOvülasyon mu gebelik mi bebeğim? .
bekle bakalım regl de olmadin zaten belki geç döllenme olmuştur
Bu ay cok gec yumurtladim 36 nci gun gordum ovulasyon testinde cift cizgiyi bugun cift cizgiden sonra 11. Gun
Gebelik testinde mi silik gördün ?Bugun gebelik testi yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?