- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.981
Ovulasyonu tam kipkirmizi yakaladim on bir gun once cnm bugun gebelik testi yaptim cizgi cok cok silik isikta hafif bi belirti cikioGebelik testinde mi silik gördün ?
Insss o koyulugu bende gorurum hayrlisiyla:)Net 14 gün sonra çıkar sonuç .
ben 19 Kasım da 17.gun pozitif yakaladım
29 Kasım 10 gün sonra hayalet gibi çizgi vardı gebelik testinde sonra da her gün koyulaştığını gördük eşimle
Ovulasyonu tam kipkirmizi yakaladim on bir gun once cnm bugun gebelik testi yaptim cizgi cok cok silik isikta hafif bi belirti cikio
Bende hergun yapmak istiorum test cok ovulasyon testyle birlikte gebelik testide almstik ama esim kizio uzuluyosun test yapma die bende gizliden yapiorum bazen:) bugun birlikte yaptik dedigin gibi iki gun sonra tekrar deneym cnmmHımm 2 gün sonra saBah ilk idrarla denersin canım ben int 10 lu test siparis vermiştim her gün yapiyordum cizgimi doya doya takip ettim
Bende hergun yapmak istiorum test cok ovulasyon testyle birlikte gebelik testide almstik ama esim kizio uzuluyosun test yapma die bende gizliden yapiorum bazen:) bugun birlikte yaptik dedigin gibi iki gun sonra tekrar deneym cnmm
canım yumurtlamadan 17 gün sonra mı çift çizgi gördün_? ayy nolur bana bir yorum yapar mısın. 26 martta doktora gittim 17mm yumurtayı gördü.2-3 güne çatlar dedi.5 nisanda yani dün gece kan verdim 1.4 çıktı. yani çatlamasından 7 gün sonra oluyor bu durumda. sence bu durumda ben çok erken mi baktırdım?Iki gün sonra daha belli olur çizgin inşallah bebis vardırbanada yaz ama merakta bırakma
canım yumurtlamadan 17 gün sonra mı çift çizgi gördün_? ayy nolur bana bir yorum yapar mısın. 26 martta doktora gittim 17mm yumurtayı gördü.2-3 güne çatlar dedi.5 nisanda yani dün gece kan verdim 1.4 çıktı. yani çatlamasından 7 gün sonra oluyor bu durumda. sence bu durumda ben çok erken mi baktırdım?
ayyy delircem ümitlensem mi ümitlenmesem mi diye düşünüp duruyorum. neyse bu akşam itibariyle taşınacağımız için evi toplamaya başlayacağım. iş güç falan inş kafam biraz uzaklaşırErken baktirmissin canım hemde baya erken :)
ben yumurtlamadan 10 gün sonra hayalet gibi çizgi gördüm net olarak ta yumurtlama dan 14.gun 60.73 ile hamile olduğum kanda kesinlesti.
Bekle bakalım tatlım :)
Coooookkkk tesekkr ederimm rabbim hayrlisyla saglikli sihhatli bebegini kucagina almayi nasip eder ins darisi bizim basimiza mutlaka haber vericemm:)Iki gün sonra daha belli olur çizgin inşallah bebis vardırbanada yaz ama merakta bırakma
ayyy delircem ümitlensem mi ümitlenmesem mi diye düşünüp duruyorum. neyse bu akşam itibariyle taşınacağımız için evi toplamaya başlayacağım. iş güç falan inş kafam biraz uzaklaşırçokk tşk ediyorum canım cevap için.
Coooookkkk tesekkr ederimm rabbim hayrlisyla saglikli sihhatli bebegini kucagina almayi nasip eder ins darisi bizim basimiza mutlaka haber vericemm:)
zaten bu gebelik haberleri hep taşınma sırasında oluyor ne hikmetse. burda bir arkadaş taşınacağını söyleyince ona da söyledim ben de mi taşınsam sırf gebelik için diyeBebeğim sen genede ağır is yapma benimde taşınma zamanına denk geldi hamileligim lekelenme geçirdim 1 hafta yattım.
Inşallah hamissindir
3 kasımda regl zamanım 19 Kasım da yumurtladim 29 Kasım da idrarda silik gördüm 1 aralıkta 60.73 tu 3 aralıkta 244 tu kan testim
zaten bu gebelik haberleri hep taşınma sırasında oluyor ne hikmetse. burda bir arkadaş taşınacağını söyleyince ona da söyledim ben de mi taşınsam sırf gebelik için diye1 hafta sonra tayin çıktı inş olur yaaa... ben kolileri hazırlayacağım sadece kaldırması indirmesi eşime her türlü :) yeni eve geçene kadar bakmayayım test yeni evimde bakarım o zaman 1 haftam daha var
geçmiş olsun canım ağlama nolur hayırlısı olsun bak aşılaması var tüp bebeği var. varikoselden kaynaklıysa eğer ameliyatı var. tıp çok ilerledi. rahatsızlık sende de çıkabilirdi. inan eşimde rahatsızlık olsa ben vicdanen daha rahat olurdum şimdi bazen aklımdan geçiyor acaba bana kızıyor mudur senin yüzünden olmuyor diyor mudur falan. moralini bozma. varikosel mi varmış peki eşinde?arkadaşlar çook kötüyüm çookkkkkkk!Cumartesi dr a gittik eşimle,bende bir sorun çıkmadı her şey normal dedi dr ama eşimin sperm sonucu çook kötü çıktı! Sperm sayısı normal ama hareketsizlik %84 dedi yarın gelin film çekelim dedi! sizce bizim çocuğumuz olur mu? çook korkuyorum,ağlamaktan gözlerim şişti!!!
canım benim bat 2 gün geçti sana ovulasyon testimi foto atsam bakar misin bugün diğer güne göre daha koyu çıktıÖğle yaparsın hem belki yeni evde pozitif görürsün
evet genelde öğle oluyormuş şans işte
kolileri hazırlarken dikkat et gene de sen hadi insallah güzel haberlerini alırız kuzum
canım benim bat 2 gün geçti sana ovulasyon testimi foto atsam bakar misin bugün diğer güne göre daha koyu çıktı
Eşimi suçlayamam,ben de de sorun olabilirdi tabii ki! sadece beklemediğimiz bir şeydi bu! Henüz bir şey demedi,sonucu telefonla sordum,sperm sayısı 28milyon ama hareketsizlik %84 dedi,şok oldum! ağlamaktan konuşamadım kapattım,yarın sabah gideceğiz film çekmem lazım dedi! Dua edin ne olur!geçmiş olsun canım ağlama nolur hayırlısı olsun bak aşılaması var tüp bebeği var. varikoselden kaynaklıysa eğer ameliyatı var. tıp çok ilerledi. rahatsızlık sende de çıkabilirdi. inan eşimde rahatsızlık olsa ben vicdanen daha rahat olurdum şimdi bazen aklımdan geçiyor acaba bana kızıyor mudur senin yüzünden olmuyor diyor mudur falan. moralini bozma. varikosel mi varmış peki eşinde?
inş güzel haberleri verirsin yarın. bak eğer varikoselden kaynaklıysa ameliyattan sonra birçok kişininki düzeliyor. hassas zamanlar geçiriyoruz hepimiz ama güçlü olmak zorundayız. Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin...Eşimi suçlayamam,ben de de sorun olabilirdi tabii ki! sadece beklemediğimiz bir şeydi bu! Henüz bir şey demedi,sonucu telefonla sordum,sperm sayısı 28milyon ama hareketsizlik %84 dedi,şok oldum! ağlamaktan konuşamadım kapattım,yarın sabah gideceğiz film çekmem lazım dedi! Dua edin ne olur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?