- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.001
adre gebelikte hcg nin iki türlüsü varmış alfa ve beta olarak. gebelik testiyle beta hcg bakılıyor ya alfa hcg de yapısal olarak lh ya benziyormuş ve gebelik olduğunda ovulasyon testlerinin pozitif olması o yüzdenmiş. idrarda gebelik testin hiç yok mu? bir denesen yaaaEki Görüntüle 1482946 Son 4 gunun ovu testleri bugun 33. Gun sanirim yumurtladim ben
Bitti kuzum onlar yhaaa bende anlamadim 21 martta yumurtladim 6 nisanda tekrar yani her iki tarihte de pozitif gordum peki alfa hcg lh a benzio oyle mi birazdan disari cikacagim alsamm mi iki tane gebelik testi ya benim hamislik belirtilerim de var hani hic bilmesem ilk olsa tamam 4 hamilelik gecirdim yaa biliyom artik belirtileri ama iki gun once negatifti gebelikleradre gebelikte hcg nin iki türlüsü varmış alfa ve beta olarak. gebelik testiyle beta hcg bakılıyor ya alfa hcg de yapısal olarak lh ya benziyormuş ve gebelik olduğunda ovulasyon testlerinin pozitif olması o yüzdenmiş. idrarda gebelik testin hiç yok mu? bir denesen yaaa
Bitti kuzum onlar yhaaa bende anlamadim 21 martta yumurtladim 6 nisanda tekrar yani her iki tarihte de pozitif gordum peki alfa hcg lh a benzio oyle mi birazdan disari cikacagim alsamm mi iki tane gebelik testi ya benim hamislik belirtilerim de var hani hic bilmesem ilk olsa tamam 4 hamilelik gecirdim yaa biliyom artik belirtileri ama iki gun once negatifti gebelikler
Insallah da ben de bekliorum da gelmio iste bi turlu ne hikmetseAy abla inşallah sendede güzel haberler bekliyorum
Insallah da ben de bekliorum da gelmio iste bi turlu ne hikmetse
Eki Görüntüle 1482904 Canım geç yüklendi bu bugünkü hali sana birde bi gün önceki ni atarim
bu köyü hali önceki günler de ne kadar açık renkMarkası ne çok tuhaf geldi test bana.
canım silik görünüyor baya ama
Benim hcg de bisey yok iste silik olsa anliycamGelir abla sanki alacaksın gibi geliyor bana lh hep koyu çıkmış :)
lh hcg ye benziyormus hormon olarak o yüzden çıkıyor benimde fotodakiler lh silik gibi hcg de sılık.. :)
Gebelik testinde mi silik gördün ?
Canım ya tekrar yumurtluyorsun ya da gebelik var.Eki Görüntüle 1482946 Son 4 gunun ovu testleri bugun 33. Gun sanirim yumurtladim ben
bu köyü hali önceki günler de ne kadar açık renk
Tekrar yumurtlama ihtimaline karsi calisma yapildi dun aksam insallah iki si de olur yumurtluyosam da cok seviniyorum pko olunca adet olunca bile sevibiyosunCanım ya tekrar yumurtluyorsun ya da gebelik var.
ben de pko luyum canımTekrar yumurtlama ihtimaline karsi calisma yapildi dun aksam insallah iki si de olur yumurtluyosam da cok seviniyorum pko olunca adet olunca bile sevibiyosun
Illet yaaaaben de pko luyum canım
Canım pko hamile kalmaya engel değil bence. Tabii ileri düzeyde olanlar için ayrı. Ben genç kızken 2004'te sağ overim kısmi alınmıştı =)( kist patlamasından dolayı ) Oğluma da sağ taraftan hamile kaldım. Hala sağ tarafımdan yumurtluyorumIllet yaaaa
canım ben de 4 kez hamılelık yasadım ıkısı kımyasal bırı 23 bırı 16 haftalık evet engel degıl ama illet bın sekılde dusuyo bebekler bı hamıle kalabılsem dıkış yatıs falan olcak belkı dusmez ama maalesef bu denemelerım hep basarısız olduCanım pko hamile kalmaya engel değil bence. Tabii ileri düzeyde olanlar için ayrı. Ben genç kızken 2004'te sağ overim kısmi alınmıştı =)( kist patlamasından dolayı ) Oğluma da sağ taraftan hamile kaldım. Hala sağ tarafımdan yumurtluyorum
Hiçbir sorun olmasa bile zaten gebelik tamamen şans işi canım
ne kadar guzel bı hıkaye cnm ıyıkı geldın anlattın umut ol bıze cnm masallah sana hayırlısıyla kucagına da alırsın ınsallahhhhArkadaslar bir suredir ugrayamadim buraya. Ovulasyon testleri,gecmiate dr larin "ancak tedaviyle cocuk sahibi olabilirsin" laflari,adet duzensizligim ve hatta adet miktari azligim, yumurtlayamama,yumurtamin catlamamasi, vs vs vs derken sonunda oldu.
Hatta adetimin gecikmesinden 6 gun sonra oylesine aldigim bir gebelik teatinde gordum pozitifi .. Eczaneden testi alirken,eczaci " eger gebeyseniz kac haftalik oldugunu gosteren bir testimiz de var" ben de gerek yok dedim. İcimden de " hamile kaldim da kac haftalik oldugunu ogrenmek kusur kaldi " demistim :)
Oylesine yaptim ve koseye koydum ellerimi yikadim. Tam testi atacaktim ikinci cizgiyi gordum. Bizim isyerinin tuvaleti biraz los. Telefonun feneriyle baktim gozlerime inanamadim :)) Pozitif.
Sonra onu attim,tekrar gittim bi test daha aldim. O da pozitif...
Ama ben 1 ayda 10 gun sogan suyu ictim ben ona yoruyorum. Yoksa zamanlama bu kadar tesaduf olamaz.
Ve testi yaptigimda dogum gunumdu :) resmen bana hediye geldi :)
Allahim hepinize yasatsin. En kisa ve en hayirli zamanda pozitifler sizi de bulsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?