Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben artık koptum kızlar... üç gündür teste koyu çıkıyor.. 18,19,20 üç gündür aynı koyulukta iki çizgi.. halbuki ateş ve akımtıları hesaba kattığımda tabiki testide 12 , gün yumurtlama oldu diye düşünüyordum.ve 16, günde yine ateş düşmesi artı akıntı olmuştu..hadi bugün dedim. şimdi çizgi devam ediyor..hadi olmadı 18, gün dedim ama hala devam ediyor bu arada yumurtladığımı düşündüğüm günlerde çizgi koyuya yakındı yani ikinci çizgiye çok yakın..yani öyle silik değil..gayet koyu.. yanlız şu üç gündür iki çizgide sanki daha koyu.. ama kuruyunca karşılaştırıyorum diğerleri ile aynı gibi...

topiği baştan sona okumuştum galiba hamile olanlarda sürekli koyu çıkıyormuş...ama ben ümitlenmek istemiyorum.. bir ümidim her zaman var... ama hayal kırıklığı yaşadım defalarca... ilk kez yapıyorum testleri... hayırlısı olsun inşallah....

ben de sipariş verdiğim testleri bugün aldım bakalım. kaçıncı günden başlıyorsunuz yapmaya?bir de kafam karıştı şimdi, net bir gün yok mu koyu çıkan?bazıları net değil falan yazmışlar. şu testlerikullanıp hamile kalan varsa ayrıntılı yazabilir mi?

Herkese merhaba.. ben de ilk kez bu ay kullandım ovulasyon testini..10.gün hiç çizgi çıkmadı...11.günü atladım...12. gün çok silik çıktı...fakat 13. gün birinci çizgiden daha koyu çıktı..ve hemen çalışmalara başladık..bakalım hayırlısı..yerimseniben:Saruboceq:

Ben de ilk defa bu testten yaptım şimdilik negatif.Ama benim reglimin ilk günü ne zaman bilmiyorum.Biraz tuhaf gelebilir ama anlatayım bir fikri olan bana cevap yazsın çok kafam karışık.ıki ay önce rahim ağzımda yara vardı ve dondurdum.Akıntılarım olmuştu ama bi süre sonra durmuştu.Bu ayın 10 unda ilk adet kanamam çok koyu siyahımsı ve kandan çok çamura benzer şekilde geldi.Ayın 14 üne kadar böyle devam etti ve o gün normal kanamam geldi.Şimdi benim ilk kanamam 10 haziran mı 14 haziran mı? Testi ilk dün yaptım ama yine de bu günlerin karışması kötü oldu.

kaç gün sürüyo reglin
kanaman bittiğ zamanmı başladın yada bittikten kaçıncı günde
bittiğ zaman yapmaya başladıysan devam et bakalım

kanamam 3-4 gün sürüyordu malesef ( nedense hep 6 - 7 sürenlere imrenirim) bu defa 10 haziranda ilk lekelenmeler geldi 16 haziranda bitti.14 haziranda normal kanamam olmuştu.Ben teste 2 gün önce başladım.Çok komik ne zaman regl bilmiyorum.

kızlar,
kullandığınız testlerin markasını yazabilirmiisniz.Eğer marka adı yasaksa özelden de gönderirseniz çok sevinirim.Gercekten güvenilir midir acep ???

Merhaba normalde düzenli olan regli günlerim bu ay içinden çıkılmaz bir hal aldı.Günüm 10 gün geçti doktora gittim ultrason tahlil derken sonuç negatif.Farlutal verdi kullan reglinin 3. günü hormontahlilleri yapalım dedi.Hap biteli 3 gün oldu gelen giden yok arasıra pembemsi ve kahvemsi akıntılar sadece.Geçen cuma test yaptım yine negatif.Dün internetten testlerimi aldım bu ay ovülasyon testi ve ateşle takibe alayım kendimi dedim ve az önce meraktan bi tanesini denedim 50. gündeyim ve regli olmadım ve testte 2. çizgi silik te olsa çıktı sıvı tüketimime ve idrar tutmaya dikkatte ettim ama hala yumurtlama şansım olabilirmiki???

arkadaşlar bu testlerde yumurtlamadan sonra tek çizgi çıkması mı gerekiyor
testmi bozuk benmi anlamadım
ama bende hep çift çizgi çıkıyor biri daha blirgin birisi ise silik
bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba????????????

canım topikte okumuştum arkadaşların bazılarının da çift çıkmaya devam ediyormuş hamileymişler. yanlış yönlendirmek istemem ama umarım hamilesindir...

Merhaba normalde düzenli olan regli günlerim bu ay içinden çıkılmaz bir hal aldı.Günüm 10 gün geçti doktora gittim ultrason tahlil derken sonuç negatif.Farlutal verdi kullan reglinin 3. günü hormon tahlilleri yapalım dedi.Hap biteli 3 gün oldu gelen giden yok arasıra pembemsi ve kahvemsi akıntılar sadece.Geçen cuma test yaptım yine negatif.Dün internetten testlerimi aldım bu ay ovülasyon testi ve ateşle takibe alayım kendimi dedim ve az önce meraktan bi tanesini denedim 50. gündeyim ve regli olmadım ve testte 2. çizgi silik te olsa çıktı sıvı tüketimime ve idrar tutmaya dikkatte ettim ama hala yumurtlama şansım olabilirmiki???Bide bu ay başlayacaktım ateş ölçme yöntemine gecikme oldu diye 2 gündür kontrol amaçlı ölçüyorum sabahları 36.5 çıkıyor.

Selam kızlar
Buraya pek uğrayan olmuyo ama gene de bi şansımı deneyeyim dedim. Ateş ölçme yöntemi yapıyordum, yumurtlama günlerim geçip ateşim hiç yükselmeyince umudu kesip ovulasyon testi sipariş ettim netten öteki ay için. O da 1 gün içinde elime geçince ümidi kesmeme rağmen şeytan dürttü bi yapim bakim nolacak dedim. Dün yani adetimin 20. günü testte ikinci çizgi diğerinden daha silik çıktı. Şimdi ben daha önce ovulasyon testi yapmadığım için kafam karıştı, acaba ovulasyon gününün sonunda mıyım? Yoksa daha yeni mi yumurtluyorum. Garantilemek için bugün aynı saatte hiç sıvı tüketmeden bidaha yapcam. Bu arada geçen ay 11. gün yumurtlamıştım. Bu ay ise 11 ila 14. günlerden şüpheliyim ateş ölçümüne göre. Kesin olsun diye 10. günden itibaren ateş tablomu da koyuyorum. Bu acemi arkadaşınızı bi yorumlarsanız sevinirim kızlar :enbuyukkk:

Adetin..

10. 36.3 X
11. 36.1 X
12. 36.0 X
13. 36.1
14. 35.9
15. 36.1 X
16. 36.2
17. 36.2
18. 36.2 X
19. 36.2 X
20. 36.3 Ovulasyon testinde silik iki çizgi
21. 36.3

canım sen ateşine göre 14 yumurtlama olmuş o testler genelde hep silik çıkıyo senin için önemli olan 2 çizgininde aynı koyulukta olması test yapma boş yere bence yumurtlama olmuş bidaki aya sakla.ama ateşin neden çok düşük dil altından ölçüm yapmıyormusun

Ya işte evet canım yaa ona takıldım bende. Her sabah 7 de yataktan kalkmadan dil altından ölçüm yapıyorum. Hatta o kadar dakikim ki 7 yi 1 dk bile geçmio. Geçen ay ateşim 36.9 larda gezerken bu ay yumurtlama günlerim bitmesine rağmen hep 36.2 / 36.3 lerde seyrediyor. Testte elime geçince bi yapim bakim dedim, silik çizgiyi görüp ateşle de ilişkilendirince iki kere yumurtladığımı düşündüm ben açıkçası. Çünkü 2 aydır incir kürü yapıyorum ve hem 11. gün hem. de 14. günler belirgin yumurtlama ağrılarım oldu. Ondan şüpheye düştüm işte. İncir küründen dolayı iki kere yumurtlamış olabilir miyim acaba? Ay valla eğer öyleyse sizde yapın derim kızlar. delikafadulden

canım 2 kez yumurtlama olmuş olabilir canım ama testlerin çoğunda silik çizgi çıkıyo benim yumurtlama günleri dışında hep silik çizgi çıkmıştı sadece yumurtlama olduğu gün aynı koyulukta çıkmıştı sen ateşini ölç canım düşük çıktığı günleri değerlendir belki 2, yumurtlama tutar

tıff cnm ateşine göre bencede iki kez yumurtlamışsın benimde öle olmuştu hatta ikincisinde tuttuğuna emin oldum çünkü hep 4gün geri çıkıyor bebek 19.gün tutmuş bak ateşime seninkine benzer

14.36,5+
15.36,3+ ovulasyon testi pozitif (gülen yüzü gördüm)
16.36,4+
17.36,5+
18.36,5
19.36,3+ bugünde ovulasyon testinde çift çizgi görmüştüm..
20.36,5

Haydaaaaaa ahahahaaa ne incirmiş beaaa süpperrrr valla!! Cansercim çokkk teşekkür ederim canım valla ben bu aydan ümidimi kesmiştim açıkçası ateş yükselmeyince. Sen öle diince hemen eşimi aradım dedim ki böleyken böle. O da dio ki suyu ısıt geliom! Hahahaaa delü kocam benim.. :roflol: Ay bu bebik işi bi yandan çok stresli diğer yandan da çok eğlenceli valla hesap, kitap, takip felan derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıosun. Bir de insanın içinde hep tatlı bir umut.. Nasip artık..Tekrar teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız! :enbuyukkk:

slm kızlar bende sizi takip ederdim bende aranıza katılmak istiyorum izninizle bende incir kürüne başladım bide yarında ateş ölçümüne başlıyorum bide günde 1fincan böğürtlen kökü demleyip içiyorum benimde içimde tatlı bi heyecan var inşaallah benimde bebişim gelir artık birde ovulasyon testi var elimde 5tane kaçıncı gün başlamam gerek ben pkoluyum adetlerim düzensiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…