- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
topiği baştan sona okumuştum galiba hamile olanlarda sürekli koyu çıkıyormuş...ama ben ümitlenmek istemiyorum.. bir ümidim her zaman var... ama hayal kırıklığı yaşadım defalarca... ilk kez yapıyorum testleri... hayırlısı olsun inşallah....
Ben de ilk defa bu testten yaptım şimdilik negatif.Ama benim reglimin ilk günü ne zaman bilmiyorum.Biraz tuhaf gelebilir ama anlatayım bir fikri olan bana cevap yazsın çok kafam karışık.İki ay önce rahim ağzımda yara vardı ve dondurdum.Akıntılarım olmuştu ama bi süre sonra durmuştu.Bu ayın 10 unda ilk adet kanamam çok koyu siyahımsı ve kandan çok çamura benzer şekilde geldi.Ayın 14 üne kadar böyle devam etti ve o gün normal kanamam geldi.Şimdi benim ilk kanamam 10 haziran mı 14 haziran mı? Testi ilk dün yaptım ama yine de bu günlerin karışması kötü oldu.
arkadaşlar bu testlerde yumurtlamadan sonra tek çizgi çıkması mı gerekiyor
testmi bozuk benmi anlamadım
ama bende hep çift çizgi çıkıyor biri daha blirgin birisi ise silik
bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba????????????
canım sen ateşine göre 14 yumurtlama olmuş o testler genelde hep silik çıkıyo senin için önemli olan 2 çizgininde aynı koyulukta olması test yapma boş yere bence yumurtlama olmuş bidaki aya sakla.ama ateşin neden çok düşük dil altından ölçüm yapmıyormusun
tıff cnm ateşine göre bencede iki kez yumurtlamışsın benimde öle olmuştu hatta ikincisinde tuttuğuna emin oldum çünkü hep 4gün geri çıkıyor bebek 19.gün tutmuş bak ateşime seninkine benzer
14.36,5+
15.36,3+ ovulasyon testi pozitif (gülen yüzü gördüm)
16.36,4+
17.36,5+
18.36,5
19.36,3+ bugünde ovulasyon testinde çift çizgi görmüştüm..
20.36,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?