- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.021
Canım maşallah ya ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) darısı başımıza ama benim doğum günüme 9 ay var doğumu doğum günüme denk gelsin inşArkadaslar bir suredir ugrayamadim buraya. Ovulasyon testleri,gecmiate dr larin "ancak tedaviyle cocuk sahibi olabilirsin" laflari,adet duzensizligim ve hatta adet miktari azligim, yumurtlayamama,yumurtamin catlamamasi, vs vs vs derken sonunda oldu.
Hatta adetimin gecikmesinden 6 gun sonra oylesine aldigim bir gebelik teatinde gordum pozitifi .. Eczaneden testi alirken,eczaci " eger gebeyseniz kac haftalik oldugunu gosteren bir testimiz de var" ben de gerek yok dedim. İcimden de " hamile kaldim da kac haftalik oldugunu ogrenmek kusur kaldi " demistim :)
Oylesine yaptim ve koseye koydum ellerimi yikadim. Tam testi atacaktim ikinci cizgiyi gordum. Bizim isyerinin tuvaleti biraz los. Telefonun feneriyle baktim gozlerime inanamadim :)) Pozitif.
Sonra onu attim,tekrar gittim bi test daha aldim. O da pozitif...
Ama ben 1 ayda 10 gun sogan suyu ictim ben ona yoruyorum. Yoksa zamanlama bu kadar tesaduf olamaz.
Ve testi yaptigimda dogum gunumdu :) resmen bana hediye geldi :)
Allahim hepinize yasatsin. En kisa ve en hayirli zamanda pozitifler sizi de bulsun :)
Çok teşekkür ederim canım Inşallah güzel sonuçlar alırızcanım çoğunluk laboquick ovulasyon testi ni kullanıyor ben de dahil menunum ben gitti gidiyorda uygun var yanına biraz da gebelik testi alırsın rahat rahat yaparsın testlerini
ay ben de deneyecegım bu soğan kürünü ovu testıyle beraber ıgne tedavısını ertelesemm mı kı bır ay sogan suyu ıucsem ama okula gıdınce ıcılmıo kı koarım dıye korkuyorumCanım maşallah ya ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) darısı başımıza ama benim doğum günüme 9 ay var doğumu doğum günüme denk gelsin inşsoğan kürünü denedim bitiremedim malesef ama bu ay da olmazsa kesin tekrar deneyeceğim
alamadım kuzu eşim yanımdaydı eczaneden bısey alcam dedım bı kızdı hadı eve dedı takıldı peşime uyuz oluyo artık testlere benım ovular koyu baya canım yaaa dun kıpkırmızı oldu bugun az daha sılık ama yıne de koyu bana noluyo anlamadım 9adet 3 gun gectı çarsamba gunu kanda baktıracagım yarın da test alma gırısımınde bulunmayacagım zaten umarım gelmıstır bebısler cnm yhaaaAdre bhcg aldın mı canım? Ay benim durum çok vahim resim atıyorum gör :) bu arada acaip kasık ağrım var ama gebelik gibi değil tıpkı adet gibi. Sanırım benim ki geliyor daha erken ama gebelik yoksa gelsin bi an önce de hormonlarım hazır normalken bi deneme daha yapalım sıcak sıcak
Canım ama bu iğneyi yeni denemeye başlamıştın demi gonalf mıydı neydi istersen tedavini bir dene dozu yükseltilecek diyordun yanlış hatırlamıyorsam bir de incir kürü sana yaramamıştı ya. Doktoruna sorarsın bence iğneyle birlikte içmende bir mahsur yoksa ikisini birden yaparsın. Bir ay boşa gitmesin nolur nolmazay ben de deneyecegım bu soğan kürünü ovu testıyle beraber ıgne tedavısını ertelesemm mı kı bır ay sogan suyu ıucsem ama okula gıdınce ıcılmıo kı koarım dıye korkuyorum
yaa drum kesın olacak dıo artık doz dusuk geldı dıyo 75lıkle baslıycaz ve yum gelısene kadar vurcaz ıgneyı dıo merak etme klomenle bıle olduysa bu ay olacak dıo oyle kararlı kı ben de bı garıp oluyom karsısındaCanım ama bu iğneyi yeni denemeye başlamıştın demi gonalf mıydı neydi istersen tedavini bir dene dozu yükseltilecek diyordun yanlış hatırlamıyorsam bir de incir kürü sana yaramamıştı ya. Doktoruna sorarsın bence iğneyle birlikte içmende bir mahsur yoksa ikisini birden yaparsın. Bir ay boşa gitmesin nolur nolmaz
İnşallah hiç gerek kalmaz çarşamba güzel haberler verirsin ama olmasa da böyle güven veren bir doktorla tedaviye devam şansı çok güzel! az kaldı canım hissediyorum ya yakında alıcaz güzel haberleri inşallah ..yaa drum kesın olacak dıo artık doz dusuk geldı dıyo 75lıkle baslıycaz ve yum gelısene kadar vurcaz ıgneyı dıo merak etme klomenle bıle olduysa bu ay olacak dıo oyle kararlı kı ben de bı garıp oluyom karsısında
ay ınsallah yakın evet ben de hıssedıyorumİnşallah hiç gerek kalmaz çarşamba güzel haberler verirsin ama olmasa da böyle güven veren bir doktorla tedaviye devam şansı çok güzel! az kaldı canım hissediyorum ya yakında alıcaz güzel haberleri inşallah ..
ne kadar guzel bı hıkaye cnm ıyıkı geldın anlattın umut ol bıze cnm masallah sana hayırlısıyla kucagına da alırsın ınsallahhhh
Canım sadece akşam mı içtin peki?Canim cok tesekkurler hepinize alinti yapmayi bilmiyorum insallah yapabilmisimdir:)
Oncelikle dikkat et, ben sadece 1 ay iverisinde 10 gun yaptim. Yani adetim bitince basladim. 10 gun ictim. Aksam yatmadan once. 1 kahverengi sogani,5 dk sirkeli suda bekletip yikadim temizlensin diye. Ama unutma kabugunu soymayacaksin. 4 e bol ve at cezveye kabuguyla beraber. 5 dk kaynasin. Zaten kahverengi bir su cikiyo ortaya. İliyinca da ic.
Asla kokarim deme kesinlikle kokmuyorsun. Yalniz tadi cok igrenc. Benim yontemim suydu; bir su bardaginda iliyan sogan suyunu icmeden once burnumu kapatiyodum,obur elimle de bardagi kafaya dikuyodum buyuk yudumlarla icip bitiriyordum. Elini burnundan cekme,burnun hala kapali, hemen agzina kucuk bir dilim elma yada portakal alabilirsin. Ben bigbabol sakiz atiyordum agzima 2-3 kere cignedikten sonra burnumu aciyodum. Ne koku,ne tat. Hicbirsey kalmiyordu.
Burada cok de destek aldim gercekten. Sizi yalniz birakmam. Gercekten umudubuzu sakin kaybetmeyin. Biz ailece soktayiz. Cunku gunlerce aylarca aglamistim tedavi gerekir dediklerinde. Ve bunu istanbul ve ankaranin en iyi hastanelerinin doktorlari demislerdi. Aciyarak anlatislari da cabasi.
Allah "ol" derse olur... Hepsi bahane.
Aynen cnm deneyecegim sogan kurunu adetim bi gelsin bakalim cok da bekletmesin bebis yoksaCanim cok tesekkurler hepinize alinti yapmayi bilmiyorum insallah yapabilmisimdir:)
Oncelikle dikkat et, ben sadece 1 ay iverisinde 10 gun yaptim. Yani adetim bitince basladim. 10 gun ictim. Aksam yatmadan once. 1 kahverengi sogani,5 dk sirkeli suda bekletip yikadim temizlensin diye. Ama unutma kabugunu soymayacaksin. 4 e bol ve at cezveye kabuguyla beraber. 5 dk kaynasin. Zaten kahverengi bir su cikiyo ortaya. İliyinca da ic.
Asla kokarim deme kesinlikle kokmuyorsun. Yalniz tadi cok igrenc. Benim yontemim suydu; bir su bardaginda iliyan sogan suyunu icmeden once burnumu kapatiyodum,obur elimle de bardagi kafaya dikuyodum buyuk yudumlarla icip bitiriyordum. Elini burnundan cekme,burnun hala kapali, hemen agzina kucuk bir dilim elma yada portakal alabilirsin. Ben bigbabol sakiz atiyordum agzima 2-3 kere cignedikten sonra burnumu aciyodum. Ne koku,ne tat. Hicbirsey kalmiyordu.
Burada cok de destek aldim gercekten. Sizi yalniz birakmam. Gercekten umudubuzu sakin kaybetmeyin. Biz ailece soktayiz. Cunku gunlerce aylarca aglamistim tedavi gerekir dediklerinde. Ve bunu istanbul ve ankaranin en iyi hastanelerinin doktorlari demislerdi. Aciyarak anlatislari da cabasi.
Allah "ol" derse olur... Hepsi bahane.
arkadaşalr bir de şöyle bir durum oldu! EşiEşimi suçlayamam,ben de de sorun olabilirdi tabii ki! sadece beklemediğimiz bir şeydi bu! Henüz bir şey demedi,sonucu telefonla sordum,sperm sayısı 28milyon ama hareketsizlik %84 dedi,şok oldum! ağlamaktan konuşamadım kapattım,yarın sabah gideceğiz film çekmem lazım dedi! Dua edin ne olur!
canım gittik dr a! Varikosel dedi! hemen ameliyat edelim,3aylık ilaç tedavisine başlayalım,3ay sonunda tekrar tahlil verirsin dedi!inş güzel haberleri verirsin yarın. bak eğer varikoselden kaynaklıysa ameliyattan sonra birçok kişininki düzeliyor. hassas zamanlar geçiriyoruz hepimiz ama güçlü olmak zorundayız. Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
günaydınn tatlımmm. hadi bakalım merakla bekliyorum test sonucunu. yarın sabahtan mı vericen testi? birde iyice söyle ki hcg istediğini yine yanlış yapmasınlarGunaydin kizlar bugun ovuctedti yapmadim adet de olmadim 34. Gunum yarin kan testi yaptiricam insallah
canımm yaa çok üzüldüm ama ameliyatı aksatmayın sakın. benim ablamda 2 yıla yakın hamile kalamadı sonra eniştemde varikosel çıktı ameliyat oldu ve ablam ameliyattan sonraki 2. ay hamile kaldıarkadaşalr bir de şöyle bir durum oldu! Eşi
canım gittik dr a! Varikosel dedi! hemen ameliyat edelim,3aylık ilaç tedavisine başlayalım,3ay sonunda tekrar tahlil verirsin dedi!
geçmiş olsun canım varikoselden ameliyat olanlar hemen 6 ay içinde güzel haberleri alıyor. tedavisi olan bir rahatsızlık inş sen de ameliyat sonrası güzel haberler verirsinarkadaşalr bir de şöyle bir durum oldu! Eşi
canım gittik dr a! Varikosel dedi! hemen ameliyat edelim,3aylık ilaç tedavisine başlayalım,3ay sonunda tekrar tahlil verirsin dedi!
ay ozellikle hemsirelere tembih edicem gebelik testi diyegünaydınn tatlımmm. hadi bakalım merakla bekliyorum test sonucunu. yarın sabahtan mı vericen testi? birde iyice söyle ki hcg istediğini yine yanlış yapmasınlar
günaydın canım ben de bugün yapmadım dün geceki hüsrandan sonra :)) ama yumurta hesabıma göre ayın 11inde adet olmam lazım hala erken ve hala sanırım ümidim varGunaydin kizlar bugun ovuctedti yapmadim adet de olmadim 34. Gunum yarin kan testi yaptiricam insallah
bilgisayardan giriş yaparlarken yanlarında ol canım. barkod çıkana kadar bekle bu defa nolur nolmazay ozellikle hemsirelere tembih edicem gebelik testi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?