Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım maşallah ya ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) darısı başımıza ama benim doğum günüme 9 ay var doğumu doğum günüme denk gelsin inş soğan kürünü denedim bitiremedim malesef ama bu ay da olmazsa kesin tekrar deneyeceğim

Adre bhcg aldın mı canım? Ay benim durum çok vahim resim atıyorum gör :) bu arada acaip kasık ağrım var ama gebelik gibi değil tıpkı adet gibi. Sanırım benim ki geliyor daha erken ama gebelik yoksa gelsin bi an önce de hormonlarım hazır normalken bi deneme daha yapalım sıcak sıcak

Eklentiler

• DSC_0162.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 143
ay ben de deneyecegım bu soğan kürünü ovu testıyle beraber ıgne tedavısını ertelesemm mı kı bır ay sogan suyu ıucsem ama okula gıdınce ıcılmıo kı koarım dıye korkuyorum

alamadım kuzu eşim yanımdaydı eczaneden bısey alcam dedım bı kızdı hadı eve dedı takıldı peşime uyuz oluyo artık testlere benım ovular koyu baya canım yaaa dun kıpkırmızı oldu bugun az daha sılık ama yıne de koyu bana noluyo anlamadım 9adet 3 gun gectı çarsamba gunu kanda baktıracagım yarın da test alma gırısımınde bulunmayacagım zaten umarım gelmıstır bebısler cnm yhaaa

ay ben de deneyecegım bu soğan kürünü ovu testıyle beraber ıgne tedavısını ertelesemm mı kı bır ay sogan suyu ıucsem ama okula gıdınce ıcılmıo kı koarım dıye korkuyorum
Canım ama bu iğneyi yeni denemeye başlamıştın demi gonalf mıydı neydi istersen tedavini bir dene dozu yükseltilecek diyordun yanlış hatırlamıyorsam bir de incir kürü sana yaramamıştı ya. Doktoruna sorarsın bence iğneyle birlikte içmende bir mahsur yoksa ikisini birden yaparsın. Bir ay boşa gitmesin nolur nolmaz

yaa drum kesın olacak dıo artık doz dusuk geldı dıyo 75lıkle baslıycaz ve yum gelısene kadar vurcaz ıgneyı dıo merak etme klomenle bıle olduysa bu ay olacak dıo oyle kararlı kı ben de bı garıp oluyom karsısında

İnşallah hiç gerek kalmaz çarşamba güzel haberler verirsin ama olmasa da böyle güven veren bir doktorla tedaviye devam şansı çok güzel! az kaldı canım hissediyorum ya yakında alıcaz güzel haberleri inşallah ..

ay ınsallah yakın evet ben de hıssedıyorum

ne kadar guzel bı hıkaye cnm ıyıkı geldın anlattın umut ol bıze cnm masallah sana hayırlısıyla kucagına da alırsın ınsallahhhh

Canim cok tesekkurler hepinize alinti yapmayi bilmiyorum insallah yapabilmisimdir:)

Oncelikle dikkat et, ben sadece 1 ay iverisinde 10 gun yaptim. Yani adetim bitince basladim. 10 gun ictim. Aksam yatmadan once. 1 kahverengi sogani,5 dk sirkeli suda bekletip yikadim temizlensin diye. Ama unutma kabugunu soymayacaksin. 4 e bol ve at cezveye kabuguyla beraber. 5 dk kaynasin. Zaten kahverengi bir su cikiyo ortaya. İliyinca da ic.

Asla kokarim deme kesinlikle kokmuyorsun. Yalniz tadi cok igrenc. Benim yontemim suydu; bir su bardaginda iliyan sogan suyunu icmeden once burnumu kapatiyodum,obur elimle de bardagi kafaya dikuyodum buyuk yudumlarla icip bitiriyordum. Elini burnundan cekme,burnun hala kapali, hemen agzina kucuk bir dilim elma yada portakal alabilirsin. Ben bigbabol sakiz atiyordum agzima 2-3 kere cignedikten sonra burnumu aciyodum. Ne koku,ne tat. Hicbirsey kalmiyordu.

Burada cok de destek aldim gercekten. Sizi yalniz birakmam. Gercekten umudubuzu sakin kaybetmeyin. Biz ailece soktayiz. Cunku gunlerce aylarca aglamistim tedavi gerekir dediklerinde. Ve bunu istanbul ve ankaranin en iyi hastanelerinin doktorlari demislerdi. Aciyarak anlatislari da cabasi.

Allah "ol" derse olur... Hepsi bahane.

Canım sadece akşam mı içtin peki?

Aynen cnm deneyecegim sogan kurunu adetim bi gelsin bakalim cok da bekletmesin bebis yoksa

Gunaydin kizlar bugun ovuctedti yapmadim adet de olmadim 34. Gunum yarin kan testi yaptiricam insallah

arkadaşalr bir de şöyle bir durum oldu! Eşi
canım gittik dr a! Varikosel dedi! hemen ameliyat edelim,3aylık ilaç tedavisine başlayalım,3ay sonunda tekrar tahlil verirsin dedi!

canım gittik dr a! Varikosel dedi! hemen ameliyat edelim,3aylık ilaç tedavisine başlayalım,3ay sonunda tekrar tahlil verirsin dedi!
canımm yaa çok üzüldüm ama ameliyatı aksatmayın sakın. benim ablamda 2 yıla yakın hamile kalamadı sonra eniştemde varikosel çıktı ameliyat oldu ve ablam ameliyattan sonraki 2. ay hamile kaldı şimdi oğlu 12 yaşında. sakın stres yapmayın. kardeşimde geçen yıl ameliyat oldu.

geçmiş olsun canım varikoselden ameliyat olanlar hemen 6 ay içinde güzel haberleri alıyor. tedavisi olan bir rahatsızlık inş sen de ameliyat sonrası güzel haberler verirsin

Gunaydin kizlar bugun ovuctedti yapmadim adet de olmadim 34. Gunum yarin kan testi yaptiricam insallah
günaydın canım ben de bugün yapmadım dün geceki hüsrandan sonra :)) ama yumurta hesabıma göre ayın 11inde adet olmam lazım hala erken ve hala sanırım ümidim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…