- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.041
Cnm bekliycem baslarinda bu sefer de yanlis yaparlarsa bir hafta daha kim beklerbilgisayardan giriş yaparlarken yanlarında ol canım. barkod çıkana kadar bekle bu defa nolur nolmaz
Tabiki var benim adet gecti coktan 4 gundur gecikme var gebelik testim bir gun şöyle cikti cok heveslendim ama sonrasi hep negatif ciktigünaydın canım ben de bugün yapmadım dün geceki hüsrandan sonra :)) ama yumurta hesabıma göre ayın 11inde adet olmam lazım hala erken ve hala sanırım ümidim var
ayy evet ya silik çizgi çok belli oluyor sonrasında negatif miydi? pff bu testler de adamı hasta eder heeeAma bu testten sonra hep negatif cikti alttaki test bozuk belli ama ustteki net böyle umarim bebis gelmistir artik
Ewet cnm sonrakiler hep negatif hadi diycem cocuk vardi düştü o zaman adet olmam lazimdi bir iki gune ama o testten 6 gun gecti persembe gunu testi bu cuma ve cumartesi negatifti hala adet olmadim kasigimda batma var yha ne bilim yaaa sonuc alsam artik pozitif negatif farketmiyo boyle arada kalmak cok zorayy evet ya silik çizgi çok belli oluyor sonrasında negatif miydi? pff bu testler de adamı hasta eder heee
yarın bir tahlil yaptır bakalım ne çıkacak eğer testler bozuk değilse moralini bozmak istemem ama silik çizgi çıktıysa gebelik oluşmuş olabilir ama sonrasında çıkmadıysa kimyasal gebelik yaşayacak olabilirsin beta değerlerin düşüşe geçmiştir Bir kaç güne adet gibi atar vücut ama kan testi yaptırsaydın 2 güne bir daha net ortaya çıkardıEwet cnm sonrakiler hep negatif hadi diycem cocuk vardi düştü o zaman adet olmam lazimdi bir iki gune ama o testten 6 gun gecti persembe gunu testi bu cuma ve cumartesi negatifti hala adet olmadim kasigimda batma var yha ne bilim yaaa sonuc alsam artik pozitif negatif farketmiyo boyle arada kalmak cok zor
arkadaşlar desteğiniz için çoook teşekkürler! Sperm tahlilinde kafama yatmayan şeyler var,başka dr a gidip tekrar test yaptırmak istiyoruz! Varikoseli minimal düzeyde çıktı çünkü! Gittiğimiz hastahaneyi ve laboratuvarını beğenmeyenler var! Sperm sayısı gayet iyiyken neden hareketsizlik var bu kadar hem de varikoseli çook kötü değilken! sizce haksız mıyım???geçmiş olsun canım varikoselden ameliyat olanlar hemen 6 ay içinde güzel haberleri alıyor. tedavisi olan bir rahatsızlık inş sen de ameliyat sonrası güzel haberler verirsin
his yapın sonra tekrar test verin başka bir yere Tek bir yerle kalmasın yaniarkadaşlar desteğiniz için çoook teşekkürler! Sperm tahlilinde kafama yatmayan şeyler var,başka dr a gidip tekrar test yaptırmak istiyoruz! Varikoseli minimal düzeyde çıktı çünkü! Gittiğimiz hastahaneyi ve laboratuvarını beğenmeyenler var! Sperm sayısı gayet iyiyken neden hareketsizlik var bu kadar hem de varikoseli çook kötü değilken! sizce haksız mıyım???
ilk tahlil vermeden önce eşim 10 gün şehir dışındaydı,bir hafta sonunda uykusunda olmuştu,onun üzerinde ben randevu aldım deyince geldiğinde bir şey olmadı aramızda! Sizce bunun etkisi var mıdır acaba?3 gün per
his yapın sonra tekrar test verin başka bir yere Tek bir yerle kalmasın yani
Yok cnm moralim. Bozulmaz o ihtimali bende dusunuyorum ama kimyasal da cuma cumartesi adet olmam lazimdi atılması lazimdi lh testleri pozitif cikio kasigimda bir batma var bakalim yarin ola hayrolayarın bir tahlil yaptır bakalım ne çıkacak eğer testler bozuk değilse moralini bozmak istemem ama silik çizgi çıktıysa gebelik oluşmuş olabilir ama sonrasında çıkmadıysa kimyasal gebelik yaşayacak olabilirsin beta değerlerin düşüşe geçmiştir Bir kaç güne adet gibi atar vücut ama kan testi yaptırsaydın 2 güne bir daha net ortaya çıkardı
inşallah öyle bir şey olmaz da sağlıklı olur herşey
canım gebelik belirtisi olarak adet sancısına benzemeyen sızı gibi tek taraflı ağrı mı seninki ? 2 defa gebelik geçirdim ama olmamıştı. 2.si kornual gebelikti. tekrar olmasından korkuyorum. aynı tarafta bi sızı var yine mi kornual olacak Allahım ne olur olmasınYok cnm moralim. Bozulmaz o ihtimali bende dusunuyorum ama kimyasal da cuma cumartesi adet olmam lazimdi atılması lazimdi lh testleri pozitif cikio kasigimda bir batma var bakalim yarin ola hayrola
canım seninle ya da sensiz 3 günlük perhiz olması gerekiyor en etkili sonuç için Günlerin az ya da çok olması tahlili etkilerilk tahlil vermeden önce eşim 10 gün şehir dışındaydı,bir hafta sonunda uykusunda olmuştu,onun üzerinde ben randevu aldım deyince geldiğinde bir şey olmadı aramızda! Sizce bunun etkisi var mıdır acaba?
ben iki hafta sonra atmıştım ama gebelikte benim pozitifti senin çıkmadığı için erken atılması lazımYok cnm moralim. Bozulmaz o ihtimali bende dusunuyorum ama kimyasal da cuma cumartesi adet olmam lazimdi atılması lazimdi lh testleri pozitif cikio kasigimda bir batma var bakalim yarin ola hayrola
Canim hosgeldin seni hatirladim ben.gozun aydin cok cok sevindim.ben hala hamile kalamadimCanim cok tesekkurler hepinize alinti yapmayi bilmiyorum insallah yapabilmisimdir:)
Oncelikle dikkat et, ben sadece 1 ay iverisinde 10 gun yaptim. Yani adetim bitince basladim. 10 gun ictim. Aksam yatmadan once. 1 kahverengi sogani,5 dk sirkeli suda bekletip yikadim temizlensin diye. Ama unutma kabugunu soymayacaksin. 4 e bol ve at cezveye kabuguyla beraber. 5 dk kaynasin. Zaten kahverengi bir su cikiyo ortaya. İliyinca da ic.
Asla kokarim deme kesinlikle kokmuyorsun. Yalniz tadi cok igrenc. Benim yontemim suydu; bir su bardaginda iliyan sogan suyunu icmeden once burnumu kapatiyodum,obur elimle de bardagi kafaya dikuyodum buyuk yudumlarla icip bitiriyordum. Elini burnundan cekme,burnun hala kapali, hemen agzina kucuk bir dilim elma yada portakal alabilirsin. Ben bigbabol sakiz atiyordum agzima 2-3 kere cignedikten sonra burnumu aciyodum. Ne koku,ne tat. Hicbirsey kalmiyordu.
Burada cok de destek aldim gercekten. Sizi yalniz birakmam. Gercekten umudubuzu sakin kaybetmeyin. Biz ailece soktayiz. Cunku gunlerce aylarca aglamistim tedavi gerekir dediklerinde. Ve bunu istanbul ve ankaranin en iyi hastanelerinin doktorlari demislerdi. Aciyarak anlatislari da cabasi.
Allah "ol" derse olur... Hepsi bahane.
Nohut kadar bi nokta batiyo yururken bile kornual gebelik ne olakicanım gebelik belirtisi olarak adet sancısına benzemeyen sızı gibi tek taraflı ağrı mı seninki ? 2 defa gebelik geçirdim ama olmamıştı. 2.si kornual gebelikti. tekrar olmasından korkuyorum. aynı tarafta bi sızı var yine mi kornual olacak Allahım ne olur olmasınsenin ki sızı gibi mi arada yoklayan ama rahatsız etmeyen ?
Nben iki hafta sonra atmıştım ama gebelikte benim pozitifti senin çıkmadığı için erken atılması lazım
Beklemen daha iyi olur sankiKızlar bana da yardım etseniz yorumlara çok ihtiyacım var kafam karıştı
geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve şimdi yeniden adet oldum bugün 4. Günüm dün hormon testi yaptırmıştım
Kendi doktoruma gittim değerlerin iyi dedi beta negatif değere düşmüş dedi şu anda 4.69 . 5 in altı negatif olarak kabul ediliyor ya. eğer parça kalsaydı dusmezdi dedi yani kürtaja gerek kalmadı çok şükür
prolaktin biraz yüksek dedi yumurtlamaya sıkıntı yaratır mı dedim eğer göğsünden süt geliyorsa o zaman sıkıntı olur dedi o da rahatlattı
ama biz bu ay denesek yeniden dedim O ada bu ay da korunun beta yeni düştü dedi kararsız kaldım bir kaç güne kadar tamamiyle sifirlanir inşallah Yani ovulasyon dönemine kadar sifirlanir
bir de dişimi yaptiriyorum ya adete bir kaç gün kalana kadar birsey olmaz ya hep ya hiç kuralı geçerli olur dedi Peki hamile iken diş yaptırmak neden sakıncalıdır diye sordum O da değişik bir anastezi varmış o sakıncalı olabilir ama günümüzde onu pek kullanmiyorlar dedi
şimdi bu ay denesek mi bir ay daha mı beklesek
ayyyyy kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?