- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.061
Eşimde de var canim varikosel ama sperm sayısını ve hareketini etkilememiş. Orta düzey varikosel olmasına rağmen 100 milyon du sperm hareket falan da normaldi. Ama 10 gün beklemiş eşin o testin doğru olduğunu sanmıyorum ben. Siz 3 günlük perhizle tekrar testi verin bence.arkadaşlar desteğiniz için çoook teşekkürler! Sperm tahlilinde kafama yatmayan şeyler var,başka dr a gidip tekrar test yaptırmak istiyoruz! Varikoseli minimal düzeyde çıktı çünkü! Gittiğimiz hastahaneyi ve laboratuvarını beğenmeyenler var! Sperm sayısı gayet iyiyken neden hareketsizlik var bu kadar hem de varikoseli çook kötü değilken! sizce haksız mıyım???
Canım öncelikle doktorun sallamış Prolaktini 100 lerde olup göğsünden süt gelmeyen var normal mi diyeceğiz ona! Ben prolaktin yüzünden 9 ay boşa bekledim yumurtlamıyormuşum prl 54 tü. İlaç kullandım ama ilaç çok ağır tren gibi çarptı parlodel adı. Yan etkilerine dayanamadım bıraktım ama düşmemişti tam 35 olmuştu adetim gecikti ben yine ilaca başladım prl düşünce adet oluyorum yüksekken olmuyorum adet, yumurtlama da yok. Bence başka bir doktora daha görün zaten anormal yüksek değil hemen düşer. Bir de kimyasal gebelikte zaten rahimde oluşan bir yapı yok bebek tutunmadan düşüyor ben de yaşadım kimyasal doktorum hiç korunma vermedi. 2 ay sonra yeniden gebe kaldım ama onu da kaybettim malesef. Çok uzun yazdım galiba :))Kızlar bana da yardım etseniz yorumlara çok ihtiyacım var kafam karıştı
geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve şimdi yeniden adet oldum bugün 4. Günüm dün hormon testi yaptırmıştım
Kendi doktoruma gittim değerlerin iyi dedi beta negatif değere düşmüş dedi şu anda 4.69 . 5 in altı negatif olarak kabul ediliyor ya. eğer parça kalsaydı dusmezdi dedi yani kürtaja gerek kalmadı çok şükür
prolaktin biraz yüksek dedi yumurtlamaya sıkıntı yaratır mı dedim eğer göğsünden süt geliyorsa o zaman sıkıntı olur dedi o da rahatlattı
ama biz bu ay denesek yeniden dedim O ada bu ay da korunun beta yeni düştü dedi kararsız kaldım bir kaç güne kadar tamamiyle sifirlanir inşallah Yani ovulasyon dönemine kadar sifirlanir
bir de dişimi yaptiriyorum ya adete bir kaç gün kalana kadar birsey olmaz ya hep ya hiç kuralı geçerli olur dedi Peki hamile iken diş yaptırmak neden sakıncalıdır diye sordum O da değişik bir anastezi varmış o sakıncalı olabilir ama günümüzde onu pek kullanmiyorlar dedi
şimdi bu ay denesek mi bir ay daha mı beklesek
ayyyyy kafam çok karıştı
üzüldüm canım İnşallah bir daha yasamazsin Peki ikinci niye düştü acaba hemen olmasının etkisi var mı tekrar düşmesine Bir de beta benimki gibi geç mi düştüCanım öncelikle doktorun sallamış Prolaktini 100 lerde olup göğsünden süt gelmeyen var normal mi diyeceğiz ona! Ben prolaktin yüzünden 9 ay boşa bekledim yumurtlamıyormuşum prl 54 tü. İlaç kullandım ama ilaç çok ağır tren gibi çarptı parlodel adı. Yan etkilerine dayanamadım bıraktım ama düşmemişti tam 35 olmuştu adetim gecikti ben yine ilaca başladım prl düşünce adet oluyorum yüksekken olmuyorum adet, yumurtlama da yok. Bence başka bir doktora daha görün zaten anormal yüksek değil hemen düşer. Bir de kimyasal gebelikte zaten rahimde oluşan bir yapı yok bebek tutunmadan düşüyor ben de yaşadım kimyasal doktorum hiç korunma vermedi. 2 ay sonra yeniden gebe kaldım ama onu da kaybettim malesef. Çok uzun yazdım galiba :))
dış gebeliğin bir türü canım. rahmin köşesinde tüpe yakın yerdeNohut kadar bi nokta batiyo yururken bile kornual gebelik ne olaki
Anladim baktim sonra bende amaaaaaan gebelik falan yok bosa bekliyoruzz iste yoruldum ovu testlerim de bitti artik zatendış gebeliğin bir türü canım. rahmin köşesinde tüpe yakın yerde
günaydın canım! Keçi boynuzu işe yarıyor diye Eşime dün akşam ve bu sabah keçi boynuzu kürü yaptım içirdim hemen! Sonuçları başka hastahaneye de göstereceğiz! Birkaç gün düzenli ilişki deneyip bu süre zarfında eşime keçi boynuzu fındık,fıstık,incir ne bulduysam yedirip sonra pehriz yapıp ay sonunda tüp bebek merkezine gidip tekrar test yaptıralım diyorum. Sence de iyi fikir değil mi?canım
Eşimde de var canim varikosel ama sperm sayısını ve hareketini etkilememiş. Orta düzey varikosel olmasına rağmen 100 milyon du sperm hareket falan da normaldi. Ama 10 gün beklemiş eşin o testin doğru olduğunu sanmıyorum ben. Siz 3 günlük perhizle tekrar testi verin bence.
kimyasaldan iki ay sonra oldu 2. gebeliğim hemen değil cnm. nedenini bulamadık genetiğinin bozuk olduğu düşünülüyor erken düşüklerin genelinde.. betayı ölçtürmedim cnm doktor devam et demedi ölçtürmeye taa 1 ay sonra falan ölçtürmüştüm hamile miyim diye 0 çıkmıştıüzüldüm canım İnşallah bir daha yasamazsin Peki ikinci niye düştü acaba hemen olmasının etkisi var mı tekrar düşmesine Bir de beta benimki gibi geç mi düştü
ya ilaç kullansam mi bilemedim acaba gebelikten dolayi mi hala yüksek bilemedim
yani kimyasaldan sonra bir kere mi adet oldun iki kere mi canımkimyasaldan iki ay sonra oldu 2. gebeliğim hemen değil cnm. nedenini bulamadık genetiğinin bozuk olduğu düşünülüyor erken düşüklerin genelinde.. betayı ölçtürmedim cnm doktor devam et demedi ölçtürmeye taa 1 ay sonra falan ölçtürmüştüm hamile miyim diye 0 çıkmıştı
kimyasalda kanamayla gebelik bitti üstüne 1 ay sonra adet gördüm bir sonraki ay gebe kalmıştım tekrar. yani 1 adet gördüm cnm. bu arada düşük diye sana özetle söyledim ama düşük değil 7,5 hflıkken kalbi durdu. kürtaj oldum. kimyasalda rahime tutunan birşey yok o yüzden rahimin kendisini toplaması için de beklemeye gerek yok. ama kürtajdan sonra en az 3 ay korunma mutlaka lazımyani kimyasaldan sonra bir kere mi adet oldun iki kere mi canım
net olarak sorayım dedim
o biter gebelik testi başlar maddi açıdan çöktürecek valla bu testler bizi :) dben ovulasyonu bırakmıştım zatende gebelik testi için erken daha bat 16 nisanAnladim baktim sonra bende amaaaaaan gebelik falan yok bosa bekliyoruzz iste yoruldum ovu testlerim de bitti artik zaten
Benim de bat 16 nisan =) 12-13 nisan gibi test yapmaya başlarım sanırsamo biter gebelik testi başlar maddi açıdan çöktürecek valla bu testler bizi :) dben ovulasyonu bırakmıştım zatende gebelik testi için erken daha bat 16 nisan
Ben birakmadim onlar beni birakti bugun kan verdim iyice de tembihledim gebelik testi diye kasigimdaki batma yok oldu sanirim adet olucam yakinda ay gecikmeseydi nolurdu yaaa illa bi sikinti olacak yanıo biter gebelik testi başlar maddi açıdan çöktürecek valla bu testler bizi :) dben ovulasyonu bırakmıştım zatende gebelik testi için erken daha bat 16 nisan
hadi bakalım canım beraber alırız hayırlı haberi inşallah. bu ay ilk deneme olacak sanmıyorum hiç ama bakalım :) kötü bi gebelik olmasında, aynı şeyleri yaşayacaksam olmasın bu ay gerçektenBenim de bat 16 nisan =) 12-13 nisan gibi test yapmaya başlarım sanırsam
hayırlısı canım sıkma canını, belki olur bu ay olmasa da bi dahaki aya artıkBen birakmadim onlar beni birakti bugun kan verdim iyice de tembihledim gebelik testi diye kasigimdaki batma yok oldu sanirim adet olucam yakinda ay gecikmeseydi nolurdu yaaa illa bi sikinti olacak yanı
Dahayırlısı canım sıkma canını, belki olur bu ay olmasa da bi dahaki aya artık
Bu ay yok da adetim gecikmeseydi nekle bekle bi hal oldum
Da
Benim de 2. çocuk için 2. deneme =) Umutsuz olma canımhadi bakalım canım beraber alırız hayırlı haberi inşallah. bu ay ilk deneme olacak sanmıyorum hiç ama bakalım :) kötü bi gebelik olmasında, aynı şeyleri yaşayacaksam olmasın bu ay gerçekten
anladım canım bir ay bekleyeyim ben eşimde bekleyelim diyor zaten dişimi de rahat rahat yaptırayım sıkıntı yaratacak mı diye düşünüp durmayayım en iyisi insan hemen olsun istiyor bazen bir ay bile çok büyük bir zaman dilimi gibi geliyor hele de hamile olduğunu düşünüp bebeğini kaybedince bir de ilkse bir an önce olsun istiyor kafaya takıyor Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemem süreç insanı yıpratıyorkimyasalda kanamayla gebelik bitti üstüne 1 ay sonra adet gördüm bir sonraki ay gebe kalmıştım tekrar. yani 1 adet gördüm cnm. bu arada düşük diye sana özetle söyledim ama düşük değil 7,5 hflıkken kalbi durdu. kürtaj oldum. kimyasalda rahime tutunan birşey yok o yüzden rahimin kendisini toplaması için de beklemeye gerek yok. ama kürtajdan sonra en az 3 ay korunma mutlaka lazım
Canim hosgeldin seni hatirladim ben.gozun aydin cok cok sevindim.ben hala hamile kalamadim2 gundur sogan kurunu arastiriyodum.keske kullanan birine denk gelsem dedim.sen ciktin karsima.kuru nasil yaptigini okudum.sadece aksam mi ictin.ben bikacyerde sabah aksam okumustum kafam karisti.bide tam 15 gun yapmak gerekiyomus.anlatirmisin biraz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?