Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım
Eşimde de var canim varikosel ama sperm sayısını ve hareketini etkilememiş. Orta düzey varikosel olmasına rağmen 100 milyon du sperm hareket falan da normaldi. Ama 10 gün beklemiş eşin o testin doğru olduğunu sanmıyorum ben. Siz 3 günlük perhizle tekrar testi verin bence.

Canım öncelikle doktorun sallamış Prolaktini 100 lerde olup göğsünden süt gelmeyen var normal mi diyeceğiz ona! Ben prolaktin yüzünden 9 ay boşa bekledim yumurtlamıyormuşum prl 54 tü. İlaç kullandım ama ilaç çok ağır tren gibi çarptı parlodel adı. Yan etkilerine dayanamadım bıraktım ama düşmemişti tam 35 olmuştu adetim gecikti ben yine ilaca başladım prl düşünce adet oluyorum yüksekken olmuyorum adet, yumurtlama da yok. Bence başka bir doktora daha görün zaten anormal yüksek değil hemen düşer. Bir de kimyasal gebelikte zaten rahimde oluşan bir yapı yok bebek tutunmadan düşüyor ben de yaşadım kimyasal doktorum hiç korunma vermedi. 2 ay sonra yeniden gebe kaldım ama onu da kaybettim malesef. Çok uzun yazdım galiba :))

üzüldüm canım İnşallah bir daha yasamazsin Peki ikinci niye düştü acaba hemen olmasının etkisi var mı tekrar düşmesine Bir de beta benimki gibi geç mi düştü
ya ilaç kullansam mi bilemedim acaba gebelikten dolayi mi hala yüksek bilemedim

günaydın canım! Keçi boynuzu işe yarıyor diye Eşime dün akşam ve bu sabah keçi boynuzu kürü yaptım içirdim hemen! Sonuçları başka hastahaneye de göstereceğiz! Birkaç gün düzenli ilişki deneyip bu süre zarfında eşime keçi boynuzu fındık,fıstık,incir ne bulduysam yedirip sonra pehriz yapıp ay sonunda tüp bebek merkezine gidip tekrar test yaptıralım diyorum. Sence de iyi fikir değil mi?

kimyasaldan iki ay sonra oldu 2. gebeliğim hemen değil cnm. nedenini bulamadık genetiğinin bozuk olduğu düşünülüyor erken düşüklerin genelinde.. betayı ölçtürmedim cnm doktor devam et demedi ölçtürmeye taa 1 ay sonra falan ölçtürmüştüm hamile miyim diye 0 çıkmıştı

yani kimyasaldan sonra bir kere mi adet oldun iki kere mi canım
net olarak sorayım dedim

yani kimyasaldan sonra bir kere mi adet oldun iki kere mi canım
net olarak sorayım dedim
kimyasalda kanamayla gebelik bitti üstüne 1 ay sonra adet gördüm bir sonraki ay gebe kalmıştım tekrar. yani 1 adet gördüm cnm. bu arada düşük diye sana özetle söyledim ama düşük değil 7,5 hflıkken kalbi durdu. kürtaj oldum. kimyasalda rahime tutunan birşey yok o yüzden rahimin kendisini toplaması için de beklemeye gerek yok. ama kürtajdan sonra en az 3 ay korunma mutlaka lazım

Anladim baktim sonra bende amaaaaaan gebelik falan yok bosa bekliyoruzz iste yoruldum ovu testlerim de bitti artik zaten
o biter gebelik testi başlar maddi açıdan çöktürecek valla bu testler bizi :) dben ovulasyonu bırakmıştım zatende gebelik testi için erken daha bat 16 nisan

o biter gebelik testi başlar maddi açıdan çöktürecek valla bu testler bizi :) dben ovulasyonu bırakmıştım zatende gebelik testi için erken daha bat 16 nisan
Ben birakmadim onlar beni birakti bugun kan verdim iyice de tembihledim gebelik testi diye kasigimdaki batma yok oldu sanirim adet olucam yakinda ay gecikmeseydi nolurdu yaaa illa bi sikinti olacak yanı

Benim de bat 16 nisan =) 12-13 nisan gibi test yapmaya başlarım sanırsam
hadi bakalım canım beraber alırız hayırlı haberi inşallah. bu ay ilk deneme olacak sanmıyorum hiç ama bakalım :) kötü bi gebelik olmasında, aynı şeyleri yaşayacaksam olmasın bu ay gerçekten

Ben birakmadim onlar beni birakti bugun kan verdim iyice de tembihledim gebelik testi diye kasigimdaki batma yok oldu sanirim adet olucam yakinda ay gecikmeseydi nolurdu yaaa illa bi sikinti olacak yanı
hayırlısı canım sıkma canını, belki olur bu ay olmasa da bi dahaki aya artık

anladım canım bir ay bekleyeyim ben eşimde bekleyelim diyor zaten dişimi de rahat rahat yaptırayım sıkıntı yaratacak mı diye düşünüp durmayayım en iyisi insan hemen olsun istiyor bazen bir ay bile çok büyük bir zaman dilimi gibi geliyor hele de hamile olduğunu düşünüp bebeğini kaybedince bir de ilkse bir an önce olsun istiyor kafaya takıyor Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemem süreç insanı yıpratıyor

Hanımlar merhaba, bugün 20. günüm ovu. testi yapıyordum bugünkü diğerlerinden koyu çıkması gerekirken çok silik çıktı. Anlamadım ben de. Troit vardı oda düşmüş 3.18 olmuş. 3 ay adetlerim 28 günde bir oldu. Son 2 aydır da troit yüzünden adetlerim düzensizleşti. en son 19 martta adet oldum. bugün 20. günüm. ovu testi yapıyordum koyulaşıyordu git gide ama bugün yaptığım test çook silikti. gördüğüm en silik çizgiydi. pazartesi koyuydu ama eşit değildi. yumurta gelişmeden çatladı mı naptı anlamadım. yorum alabilir miyim ?

Cok tesekkurler arkadasim. Hemen anlatayim detaylariyla :)

Aslinda ben bu kuru cocuk sahibi olmak icin degil,adet miltarim azaldigi icin yapmaya basladim. Yani adetimi soktursun diye yapmistim. Hem cocuktan da sonbahara kadar vazgecmistim. Cunku biraz kilom var diyetisyene gidecektim akupunktura ve spora gidecektim. Agustosda tatile gidecektim. Sonra cocuk dusunecektim :)

Neyse dr bana senin yumurtan olusmuyo,yumurtan olsa da catlamiyo. En az 1 sene tedavi gormen lazim dedi. Ben de adet miktarimi soktursun diye sadece 1 ay, 10 gun sadece aksamlari, 1 ortaboy sogani 5 dk sirkede bekletip yikadim. 4 e boldum kabuklariyla beraber 5 dk kaynattim. Su bardagina alsim iliyinca ictim. Hepsi bu.

Kokmuyosun, ve hemen agzina bisey atarsan birdaha tat da kalmiyo agzinda.

Sonra adetim tam 12 gun gecikti. Ama gebelik testleri hep negatifti. Hamile degildim ve adet de olmuyordum. Kesin kendime zarar verdim diye dusundum.

12. Gun sonunda adet oldum. 22 subatta. Ve tam yumurtlama zamaninda yumurtladim. O gunlerde de hamile kaldim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…