- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.081
4 de cikacak sonuc kuzum bekliyorum bende bakalimBelki minigin gelmiştir abla hadi bakalım inşallah güzel bir deger çıkar :)
4 de cikacak sonuc kuzum bekliyorum bende bakalim
PRL yüksekliği için Dostinex kullanıyorum ben etkisi daha hafif.Canım öncelikle doktorun sallamış Prolaktini 100 lerde olup göğsünden süt gelmeyen var normal mi diyeceğiz ona! Ben prolaktin yüzünden 9 ay boşa bekledim yumurtlamıyormuşum prl 54 tü. İlaç kullandım ama ilaç çok ağır tren gibi çarptı parlodel adı. Yan etkilerine dayanamadım bıraktım ama düşmemişti tam 35 olmuştu adetim gecikti ben yine ilaca başladım prl düşünce adet oluyorum yüksekken olmuyorum adet, yumurtlama da yok. Bence başka bir doktora daha görün zaten anormal yüksek değil hemen düşer. Bir de kimyasal gebelikte zaten rahimde oluşan bir yapı yok bebek tutunmadan düşüyor ben de yaşadım kimyasal doktorum hiç korunma vermedi. 2 ay sonra yeniden gebe kaldım ama onu da kaybettim malesef. Çok uzun yazdım galiba :))
OlumsuzzzzzzBanada yaz abla olumlu veya olumsuz
hadi ya hiçmi yükselme yokOlumsuzzzzzz
Canım ya ilişki takvimin nasıldı . Çifté kadar bekledn mi .gün aşırı mi nasıl olduEki Görüntüle 1486432
Kızlar bunlar ovulasyon testlerim markası loboquick onlar sayesinde şimdi hamileyim ilk ovulasyon testi kullandığımda hamile kaldım. Ortadaki idrara düştü ondan rengi tuhaf son yaptığım testi çatlama günüm olarak aldım ve adetime 6 gün kala çift çizgi çıktı ondan bir gün sonra yani dün kanda Ölçüm yaptırdım 288.33 çıktı yarın bir daha kan vericem inşallah isteyen herkese nasip etsin
Belirtilerimde kasık ağrısı ama batma gibi sadece sol tarafta, Göğüs hassasiyeti çok fazla olmasada uçları bi tuhaftı, idrarım beyaz dı normalde koyudur, çok fazla rüya görmem falan umarım yardımcı olabilmişimdir
En sağda iki tane çift var mesela . Onlarda nasıl oldu çalışma.Eki Görüntüle 1486432
Kızlar bunlar ovulasyon testlerim markası loboquick onlar sayesinde şimdi hamileyim ilk ovulasyon testi kullandığımda hamile kaldım. Ortadaki idrara düştü ondan rengi tuhaf son yaptığım testi çatlama günüm olarak aldım ve adetime 6 gün kala çift çizgi çıktı ondan bir gün sonra yani dün kanda Ölçüm yaptırdım 288.33 çıktı yarın bir daha kan vericem inşallah isteyen herkese nasip etsin
Belirtilerimde kasık ağrısı ama batma gibi sadece sol tarafta, Göğüs hassasiyeti çok fazla olmasada uçları bi tuhaftı, idrarım beyaz dı normalde koyudur, çok fazla rüya görmem falan umarım yardımcı olabilmişimdir
Canım ya ilişki takvimin nasıldı . Çifté kadar bekledn mi .gün aşırı mi nasıl oldu
En sağda iki tane çift var mesela . Onlarda nasıl oldu çalışma.
Bu ay da gol değil... Adet olmadın demi henüz? benim de tatlı krizlerim başladı cumartesiye regli bekliyorum hamile değilsem inş hemen adet olurum. Bu ay kullanacağın iğneyle inş gelişmeler olur cnm.Olumsuzzzzzz
Oncelikle tltebrik ederim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nadip eder ins cnm yumurtlama gununden kac gun sonra test yaptinEki Görüntüle 1486432
Oncelikle tltebrik ederim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nadip eder ins cnm yumurtlama gununden kac gun sonra test yaptin
Inss cnm aminnn bende 11 gun sonra yaptm cok cok silik varla yok arasi bi cizgi cikti yrn 14. Gunum tekrar yapcam bakalm12. Gün sonra Pozitifi gördüm ondan öncede bir iki kere Yaptım baktım tek çizgiydi bi Köşeye atmıştım çift çizgiyi gördükten sonra diğerlerine baktım çok çok Uçuk çizgi vardı
Teşekkür ederim bu arada darısı başına inşallah
Inss cnm aminnn bende 11 gun sonra yaptm cok cok silik varla yok arasi bi cizgi cikti yrn 14. Gunum tekrar yapcam bakalm
Folikasit kullaniyorum ama korkuyorum aslinda tahlil yapmaya kan kesin sonuc ya cikmazsa korkuyorumBence yarın tekrar yapma sabah git sağlık Ocağına 9 da ver tahlilini öğleden sonra Öğren ne kadar erken Teşhis edilirse o kadar iyi mutlakada folik asit kullan
Folikasit kullaniyorum ama korkuyorum aslinda tahlil yapmaya kan kesin sonuc ya cikmazsa korkuyorum
Ya cok cok silikti isikta filan baknca gorebildik bakalim ins yrn cikarÇıkmazsa çıkmaz tatlım stres yapmamış olursun kesin sonuç hem ufak bile bi pembelik varsaaa hamişsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?