Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

PRL yüksekliği için Dostinex kullanıyorum ben etkisi daha hafif.

Kızlar merhaba
Benım 5 yasında 1 oğlum var 2. Cocuk dusunuyoruz kasımda spirali cıkarttık aralıkta hamile kaldım ama bebek 7.hafta dustu o zamandan berı denıyoruz ama daha olmadı 27-28 gunde bır regl oluyorum ovulasyon testıyle bakmıştım 13-14.gun ovulasyon gunum bu ay regl bıtınce 7.gunden sonra gun asırı oldu bışeyler.17. Gune kadar devam ettık bakalım suan gogsum acayıp agrıyor kasıklarım ara ara batıyor bekleyıp goreceğız artık

Kızlar bunlar ovulasyon testlerim markası loboquick onlar sayesinde şimdi hamileyim ilk ovulasyon testi kullandığımda hamile kaldım. Ortadaki idrara düştü ondan rengi tuhaf son yaptığım testi çatlama günüm olarak aldım ve adetime 6 gün kala çift çizgi çıktı ondan bir gün sonra yani dün kanda Ölçüm yaptırdım 288.33 çıktı yarın bir daha kan vericem inşallah isteyen herkese nasip etsin
Belirtilerimde kasık ağrısı ama batma gibi sadece sol tarafta, Göğüs hassasiyeti çok fazla olmasada uçları bi tuhaftı, idrarım beyaz dı normalde koyudur, çok fazla rüya görmem falan umarım yardımcı olabilmişimdir

Canım ya ilişki takvimin nasıldı . Çifté kadar bekledn mi .gün aşırı mi nasıl oldu

En sağda iki tane çift var mesela . Onlarda nasıl oldu çalışma.

Canım ya ilişki takvimin nasıldı . Çifté kadar bekledn mi .gün aşırı mi nasıl oldu

Çifte kadar beklemedim canımız istediğinde yaptık çifti gördüğüm an ertesi gün yaptık bekledik ve özellikle sıcak suyla duş almadım, hep gece ilişki oldu ve hep alt pozisyonda belimde destek yastığı vardı (zevkide arttırıyor ) ve ilişkiden sonra ayağa kalkmadım akmasın diye uyudum.

Bu ay da gol değil... Adet olmadın demi henüz? benim de tatlı krizlerim başladı cumartesiye regli bekliyorum hamile değilsem inş hemen adet olurum. Bu ay kullanacağın iğneyle inş gelişmeler olur cnm.

Ben de parlodel i bıraktım prl 0.7 ye düşmüş diye inş yine yükselmez önümüzdeki aylarda

Oncelikle tltebrik ederim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nadip eder ins cnm yumurtlama gununden kac gun sonra test yaptin

Oncelikle tltebrik ederim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nadip eder ins cnm yumurtlama gununden kac gun sonra test yaptin

12. Gün sonra Pozitifi gördüm ondan öncede bir iki kere Yaptım baktım tek çizgiydi bi Köşeye atmıştım çift çizgiyi gördükten sonra diğerlerine baktım çok çok Uçuk çizgi vardı

Teşekkür ederim bu arada darısı başına inşallah

Inss cnm aminnn bende 11 gun sonra yaptm cok cok silik varla yok arasi bi cizgi cikti yrn 14. Gunum tekrar yapcam bakalm

Inss cnm aminnn bende 11 gun sonra yaptm cok cok silik varla yok arasi bi cizgi cikti yrn 14. Gunum tekrar yapcam bakalm

Bence yarın tekrar yapma sabah git sağlık Ocağına 9 da ver tahlilini öğleden sonra Öğren ne kadar erken Teşhis edilirse o kadar iyi mutlakada folik asit kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…