- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.101
Aynen bu ay da gol degil maalesef adet olmadim hic karismiycam tarlusal da icmiycem ne zaman gelirse gelsinBu ay da gol değil... Adet olmadın demi henüz? benim de tatlı krizlerim başladı cumartesiye regli bekliyorum hamile değilsem inş hemen adet olurum. Bu ay kullanacağın iğneyle inş gelişmeler olur cnm.
Ben de parlodel i bıraktım prl 0.7 ye düşmüş diye inş yine yükselmez önümüzdeki aylarda
Bida test almiycm zatenhadi ya hiçmi yükselme yokneden koyu çıkıyor ozaman test seninki koyu çıkar yeşiminki silik anlamadım
Sıkı çalışmalar başlasın o zamanBugün bende yumurta çatlamadı günü
canımmm hayırlısı olsunnn. bende bugün adet oldummmBida test almiycm zaten
Canın sağolsun canım önümüzdeki ay kalırsan 2016 nın ilk bebelerinden olur inşallah canımcanımmm hayırlısı olsunnn. bende bugün adet oldummm
inşaallaahhh canımmm çok sağolCanın sağolsun canım önümüzdeki ay kalırsan 2016 nın ilk bebelerinden olur inşallah canım
ben onu çitf çizgi olunca çatladı olarak sanmıştım bir ay denemiştim ovulasyon.bu ay yine deneyeceğim inş.senin gibi bende o çizgileri görürüm canıÇifti görünce 24 saat sonra çatlayacak demekmiş yumurta öyle yazıyordu prospektüste ona göre uyguladım
Erkek gibi sanki canım, eli ayağı düzgün doğsun inş. Dr un ne dedi peki ?arkadaşlarr sizden ricam bebeiğim cinsiyetine yorum yapar mısınız yeni paylaştım resmi :S
Canım kan tahlili ile kesin ögrenebilirsin artıkbi kız diyolr canm bi erkek çözemedm ya :S meraktanda ölüyorum şimdide hiç düz durmuyo hep ayaklarını başına doğru çekiyo yada yukarı doğru oynuyo
Benim doktorum 10 . Haftanda bebegin cinsiyetini kan tahlili ile ögrenebilirsin demiştinasıl yani canm ?
Hayır.artık cinsiyet 10 haftadan itibaren senin kan degerinden ögrenilebiliyo .arkadasımda ögrenmişti.%98 kesinbeta hcg mi ?
O nasıl oluyormuş merak ettim simdiHayır.artık cinsiyet 10 haftadan itibaren senin kan degerinden ögrenilebiliyo .arkadasımda ögrenmişti.%98 kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?