Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İşte yok böyle hiç görünmüyor ama yaptığımın 3. dk sında çıktı çizgi. Bikaç gün sonra tekrar deneyeceğim

Eklentiler

• DSC_0187.webp
    147 KB · Görüntüleme: 133
Tebrikler canım hamilesin gelsin
bu arada ovulasyon testi yapıyor muydun nasıl degerlendirmistin anlatır misin biraz

ayyyy ınanmıyorummmmm canımmm tebrık ederım hanı fotoooo hanı nerde ayyy cok sevındım anlatamam ben de bugun adet oldumm

Adre biliyosun iki gebelik olumsuz sonuçlandı ne eşim ne ben öyle çok sevinemedik zaten çizgi yok gibi yani kimyasal olabilir hala yada test bozuk olabilir yarın sabah testi tekrarlamaktan bile korkuyorum. Kan falan vermeyeceğim hatta 8 hf olursa o zamana kadar doktora da gitmek istemiyorum olumsuz şeyler kabuslarıma giriyodu hep bekleyelim dedik bu defa

Ben bu testi az önce yaptım simdi ne zaman ovulasyon olacak ya da oldu mu yorumlaya Bilir misiniz

Eklentiler

• 20150409_222443.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 145
Tebrikler canım hamilesin gelsin
bu arada ovulasyon testi yapıyor muydun nasıl degerlendirmistin anlatır misin biraz
Ovulasyon testi yaptım canım ama hiç çift çizgiyi göremedim söylemiştim zaten burda da. Tesadüfen prolaktin baktırmak için doktora gittim usg ye aldı hemen baktı 17 mm lik yumurta var değerlendirin dedi 1 gün sonra ilişki oldu.
1 hf önce de ilişki oldu olurken çok canım yandı ilk defa. Neden bilmiyorum. 18. Günümde yumurtladım büyük ihtimal.
Yani 2 kötü sonla biten gebelik olunca havaya girmek istemiyorum hiç. Coraspin folbiol başladım oluruna bırakıp bekliyorum inş hanileyimdir ve inş sağlıkla hayırla devam eder..

İnşallah canim hamilesindir bu sefer sağlıklı olur da aynı uzuntuleri bir daha yasamazsin kimse yaşamasını zaten

İşte yok böyle hiç görünmüyor ama yaptığımın 3. dk sında çıktı çizgi. Bikaç gün sonra tekrar deneyeceğim

Canim benim ilk çizgi böyle bak
sonra her gun koyulasti bende koyam foto
ilk 4 gün kala ikinci 3 gün kala sabah

Eklentiler

• 20141129_112129.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 121
  • 20141130_084144.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 142
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…