- 7 Nisan 2015
- 33
- 1
- 3
- 30
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.121
Cnm bu sabah test yaptm ovulasyona gore bugun adet gunumde testte ikinci cizgi belirdi ama cok acik cikti rengi sol kasigimda batma tarzinda agri var yrn tekrarliycam testiAmin canım allah razı olsun rabbim isteyen herkeze verir inşallah :) tamam sabırsızlıkla bekliyorum
Bir de doktora hangi test olarak söyleyeceğiz her yerde yapılıyor mu devlette yaparlar mi yoksa özeller mi yapiyor sadeceHayır.artık cinsiyet 10 haftadan itibaren senin kan degerinden ögrenilebiliyo .arkadasımda ögrenmişti.%98 kesin
Cnm bu sabah test yaptm ovulasyona gore bugun adet gunumde testte ikinci cizgi belirdi ama cok acik cikti rengi sol kasigimda batma tarzinda agri var yrn tekrarliycam testi
Gözün Aydın canım
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin bebişin.
Tebrikler canım hamilesin
yaaa adet gunumuz aynı o zaman ben de bugun adet oldumcanımmm hayırlısı olsunnn. bende bugün adet oldummm
ayyyy ınanmıyorummmmm canımmm tebrık ederım hanı fotoooo hanı nerde ayyy cok sevındım anlatamam ben de bugun adet oldumm
Tebrikler canım hamilesingelsin
bu arada ovulasyon testi yapıyor muydun nasıl degerlendirmistin anlatır misin biraz
ayyyy ınanmıyorummmmm canımmm tebrık ederım hanı fotoooo hanı nerde ayyy cok sevındım anlatamam ben de bugun adet oldumm
Gebelik testi yaptim cnm ztnCanim ovulasyon değil de gebelik testi yapsan
Ovulasyon testi yaptım canım ama hiç çift çizgiyi göremedim söylemiştim zaten burda da. Tesadüfen prolaktin baktırmak için doktora gittim usg ye aldı hemen baktı 17 mm lik yumurta var değerlendirin dedi 1 gün sonra ilişki oldu.Tebrikler canım hamilesingelsin
bu arada ovulasyon testi yapıyor muydun nasıl degerlendirmistin anlatır misin biraz
Benimkide oyle cikti ovulasyon testim on dort gun once pozitifti bugun yaptm testi ayni seninki gibi cikti cizgi belli ama cok cok acik renkİşte yok böyle hiç görünmüyor ama yaptığımın 3. dk sında çıktı çizgi. Bikaç gün sonra tekrar deneyeceğim
İnşallah canim hamilesindir bu sefer sağlıklı olur da aynı uzuntuleri bir daha yasamazsin kimse yaşamasını zatenOvulasyon testi yaptım canım ama hiç çift çizgiyi göremedim söylemiştim zaten burda da. Tesadüfen prolaktin baktırmak için doktora gittim usg ye aldı hemen baktı 17 mm lik yumurta var değerlendirin dedi 1 gün sonra ilişki oldu.
1 hf önce de ilişki oldu olurken çok canım yandı ilk defa. Neden bilmiyorum. 18. Günümde yumurtladım büyük ihtimal.
Yani 2 kötü sonla biten gebelik olunca havaya girmek istemiyorum hiç. Coraspin folbiol başladım oluruna bırakıp bekliyorum inş hanileyimdir ve inş sağlıkla hayırla devam eder..
İşte yok böyle hiç görünmüyor ama yaptığımın 3. dk sında çıktı çizgi. Bikaç gün sonra tekrar deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?