- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.141
Ben bu testi az önce yaptım simdi ne zaman ovulasyon olacak ya da oldu mu yorumlaya Bilir misiniz
1 günde ne kadar fark olmuş! Tamam canım elimde bol bol idrarda gebelik testi var yapayım inş koyulaşıR. Canım bu arada senin de kan testin önce düşük çıkıp sonra yükselmişti demiCanim benim ilk çizgi böyle bak
sonra her gun koyulasti bende koyam foto
ilk 4 gün kala ikinci 3 gün kala sabah
Testin pozitif olmasi yumurtlama anlamina kesin geliyor mu ki yoksa progesterona mi baktirmaliyim kafam karışık test her ay pozitif oluyor 1 hafta kadar sonra siliklesiyo ama 2.cizgi Hep oluyorCanim ovulasyon test pozitif vermiş bu gece ve yarın değerlendir hadi bakalım
1 günde ne kadar fark olmuş! Tamam canım elimde bol bol idrarda gebelik testi var yapayım inş koyulaşıR. Canım bu arada senin de kan testin önce düşük çıkıp sonra yükselmişti demi
Testin pozitif olmasi yumurtlama anlamina kesin geliyor mu ki yoksa progesterona mi baktirmaliyim kafam karışık test her ay pozitif oluyor 1 hafta kadar sonra siliklesiyo ama 2.cizgi Hep oluyor
1 günde ne kadar fark olmuş! Tamam canım elimde bol bol idrarda gebelik testi var yapayım inş koyulaşıR. Canım bu arada senin de kan testin önce düşük çıkıp sonra yükselmişti demi
Tamam canım yapıp atacağım resmini her sonuca hazırladım psikolojimi. İnş koyu resimler atarım sağlıkla hayırla devam eder tüm isteyenler de en kısa sürede alır güzel haberleri inşallahyarın sabah ilk idrarla dene bebegim inşallah koyulaşır ama bence koyulasicak aynı benim testlerime benzio :)
sabah foto isterim ama
Tamam canım yapıp atacağım resmini her sonuca hazırladım psikolojimi. İnş koyu resimler atarım sağlıkla hayırla devam eder tüm isteyenler de en kısa sürede alır güzel haberleri inşallah
Yok kuzum taşınıyoruz cumartesi koli dolduruyorum ev bul işten ayrılış falan kafam dolu baya. Koşturmaca güzel zamana denk geldi fena uykuluyum zaten daha şimdiden :) yattığım gibi uyurum heralde :) yarın görüşürüz o zamanAmin canım benim inşallah :) bak 1 günde bile fark edio benim ki 2 dk içinde belirtmişti ve aglamistim :)
sabah biraz daha koyu olarak testini görmek dilegiyle bebeğim uykuda tutmaz şimdi benide tutmamisti
Yok kuzum taşınıyoruz cumartesi koli dolduruyorum ev bul işten ayrılış falan kafam dolu baya. Koşturmaca güzel zamana denk geldi fena uykuluyum zaten daha şimdiden :) yattığım gibi uyurum heralde :) yarın görüşürüz o zaman
Olumsuz seyler getirme aklina sen ben se kimyasal gecirmis olabilirim vak dunku testim boyle bugun adet oldumAdre biliyosun iki gebelik olumsuz sonuçlandı ne eşim ne ben öyle çok sevinemedik zaten çizgi yok gibi yani kimyasal olabilir hala yada test bozuk olabilir yarın sabah testi tekrarlamaktan bile korkuyorum. Kan falan vermeyeceğim hatta 8 hf olursa o zamana kadar doktora da gitmek istemiyorum olumsuz şeyler kabuslarıma giriyodu hep bekleyelim dedik bu defa
Canım orda çizgi var ama kesin adet mi oldun yoksa yerleşme kanaması gibi mi?Olumsuz seyler getirme aklina sen ben se kimyasal gecirmis olabilirim vak dunku testim boyle bugun adet oldum Eki Görüntüle 1488103
Sabah idrar yaparım canım ya herşeye hazırladım kendimi bir sevinç de olmadı zaten ne eşimde ne bende üstüne konuşmadık bile bu defa çok temkinli yaklaşıyoruz farketmeden. İnş gelir devamı hayır ve sağlıkla kalp atışını normal bir şekilde duyunca seviniriz inş o aşamalara gelirIste ikincide silik cizgi var sonra beta yaptirdim negatif cikti bugun de adet oldum insallah sen hamilesin kuzum bence cok is yapma yarin bi test daha yaptir istersen
Canim bence senin betan artti kuzum yaa yaptirabiliosan yarin yaptirsana hicbiseye dokunmassin agir falan kaldirmassinSabah idrar yaparım canım ya herşeye hazırladım kendimi bir sevinç de olmadı zaten ne eşimde ne bende üstüne konuşmadık bile bu defa çok temkinli yaklaşıyoruz farketmeden. İnş gelir devamı hayır ve sağlıkla kalp atışını normal bir şekilde duyunca seviniriz inş o aşamalara gelir
Yok kuzum ya biraz daha bekleyeceğim idrardan bakarım yoksa bu defa 2 günde bir yükseldi mi derdi kese göründü mü kalp atışı oldu mu falan hepsi stres yapıyor zaten coraspin kullanmaya başladım 1 hfdır, doktorun da yapacağı başka birşey yok. Bikaç hafta daha adet olmazsam gideyim kese kalp atışı hepsi tek seferde belli olsun istiyorum usg ye girmek istemiyorumCanim bence senin betan artti kuzum yaa yaptirabiliosan yarin yaptirsana hicbiseye dokunmassin agir falan kaldirmassin
Duycksin kuzum merak etme bu sefer yuzun gulecekYok kuzum ya biraz daha bekleyeceğim idrardan bakarım yoksa bu defa 2 günde bir yükseldi mi derdi kese göründü mü kalp atışı oldu mu falan hepsi stres yapıyor zaten coraspin kullanmaya başladım 1 hfdır, doktorun da yapacağı başka birşey yok. Bikaç hafta daha adet olmazsam gideyim kese kalp atışı hepsi tek seferde belli olsun istiyorum usg ye girmek istemiyorum
Canim insallah hayurlisuyla kucagina alirsin bebisini.cok sevindim senin adina.verdigin bilgiler icinde cok tesekkur ederim hakkini helal et.Bu arada ben bal corekotu tarcin kuru yapiyorum.ayni zamanda sogana baslasam zarari olurmu sence?Cok tesekkurler arkadasim. Hemen anlatayim detaylariyla :)
Aslinda ben bu kuru cocuk sahibi olmak icin degil,adet miltarim azaldigi icin yapmaya basladim. Yani adetimi soktursun diye yapmistim. Hem cocuktan da sonbahara kadar vazgecmistim. Cunku biraz kilom var diyetisyene gidecektim akupunktura ve spora gidecektim. Agustosda tatile gidecektim. Sonra cocuk dusunecektim :)
Neyse dr bana senin yumurtan olusmuyo,yumurtan olsa da catlamiyo. En az 1 sene tedavi gormen lazim dedi. Ben de adet miktarimi soktursun diye sadece 1 ay, 10 gun sadece aksamlari, 1 ortaboy sogani 5 dk sirkede bekletip yikadim. 4 e boldum kabuklariyla beraber 5 dk kaynattim. Su bardagina alsim iliyinca ictim. Hepsi bu.
Kokmuyosun, ve hemen agzina bisey atarsan birdaha tat da kalmiyo agzinda.
Sonra adetim tam 12 gun gecikti. Ama gebelik testleri hep negatifti. Hamile degildim ve adet de olmuyordum. Kesin kendime zarar verdim diye dusundum.
12. Gun sonunda adet oldum. 22 subatta. Ve tam yumurtlama zamaninda yumurtladim. O gunlerde de hamile kaldim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?