Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim benim ilk çizgi böyle bak
sonra her gun koyulasti bende koyam foto
ilk 4 gün kala ikinci 3 gün kala sabah
1 günde ne kadar fark olmuş! Tamam canım elimde bol bol idrarda gebelik testi var yapayım inş koyulaşıR. Canım bu arada senin de kan testin önce düşük çıkıp sonra yükselmişti demi

1 günde ne kadar fark olmuş! Tamam canım elimde bol bol idrarda gebelik testi var yapayım inş koyulaşıR. Canım bu arada senin de kan testin önce düşük çıkıp sonra yükselmişti demi

Canim bak bunu 29 Kasım da ikincisi 30 Kasım da yaptım 1 aralıkta bu koyuluga geldi kan verdim 60 çıktı

Eklentiler

• 2014-12-01 09.26.24.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 144
Testin pozitif olmasi yumurtlama anlamina kesin geliyor mu ki yoksa progesterona mi baktirmaliyim kafam karışık test her ay pozitif oluyor 1 hafta kadar sonra siliklesiyo ama 2.cizgi Hep oluyor

Canim bak test pozitif verdikten 24 saat sonra yumurta çatlar benim 19 kasımda pozitif verdi 20 Kasım da silik çıktı ovulasyon test yani ertesi gün catlio ama biz o günü de degerlendirdik

yarın sabah ilk idrarla dene bebegim inşallah koyulaşır ama bence koyulasicak aynı benim testlerime benzio :)
sabah foto isterim ama

yarın sabah ilk idrarla dene bebegim inşallah koyulaşır ama bence koyulasicak aynı benim testlerime benzio :)
sabah foto isterim ama
Tamam canım yapıp atacağım resmini her sonuca hazırladım psikolojimi. İnş koyu resimler atarım sağlıkla hayırla devam eder tüm isteyenler de en kısa sürede alır güzel haberleri inşallah

Tamam canım yapıp atacağım resmini her sonuca hazırladım psikolojimi. İnş koyu resimler atarım sağlıkla hayırla devam eder tüm isteyenler de en kısa sürede alır güzel haberleri inşallah

Amin canım benim inşallah :) bak 1 günde bile fark edio benim ki 2 dk içinde belirtmişti ve aglamistim :)
sabah biraz daha koyu olarak testini görmek dilegiyle bebeğim uykuda tutmaz şimdi benide tutmamisti

Amin canım benim inşallah :) bak 1 günde bile fark edio benim ki 2 dk içinde belirtmişti ve aglamistim :)
sabah biraz daha koyu olarak testini görmek dilegiyle bebeğim uykuda tutmaz şimdi benide tutmamisti
Yok kuzum taşınıyoruz cumartesi koli dolduruyorum ev bul işten ayrılış falan kafam dolu baya. Koşturmaca güzel zamana denk geldi fena uykuluyum zaten daha şimdiden :) yattığım gibi uyurum heralde :) yarın görüşürüz o zaman

görüşürz bebeğim bol bol dinlen ozaman :)
allah rahatlik versin IYI geceler kuzuma

Olumsuz seyler getirme aklina sen ben se kimyasal gecirmis olabilirim vak dunku testim boyle bugun adet oldum

Iste ikincide silik cizgi var sonra beta yaptirdim negatif cikti bugun de adet oldum insallah sen hamilesin kuzum bence cok is yapma yarin bi test daha yaptir istersen

Iste ikincide silik cizgi var sonra beta yaptirdim negatif cikti bugun de adet oldum insallah sen hamilesin kuzum bence cok is yapma yarin bi test daha yaptir istersen
Sabah idrar yaparım canım ya herşeye hazırladım kendimi bir sevinç de olmadı zaten ne eşimde ne bende üstüne konuşmadık bile bu defa çok temkinli yaklaşıyoruz farketmeden. İnş gelir devamı hayır ve sağlıkla kalp atışını normal bir şekilde duyunca seviniriz inş o aşamalara gelir

Canim bence senin betan artti kuzum yaa yaptirabiliosan yarin yaptirsana hicbiseye dokunmassin agir falan kaldirmassin

Canim bence senin betan artti kuzum yaa yaptirabiliosan yarin yaptirsana hicbiseye dokunmassin agir falan kaldirmassin
Yok kuzum ya biraz daha bekleyeceğim idrardan bakarım yoksa bu defa 2 günde bir yükseldi mi derdi kese göründü mü kalp atışı oldu mu falan hepsi stres yapıyor zaten coraspin kullanmaya başladım 1 hfdır, doktorun da yapacağı başka birşey yok. Bikaç hafta daha adet olmazsam gideyim kese kalp atışı hepsi tek seferde belli olsun istiyorum usg ye girmek istemiyorum

Duycksin kuzum merak etme bu sefer yuzun gulecek

Canim insallah hayurlisuyla kucagina alirsin bebisini.cok sevindim senin adina.verdigin bilgiler icinde cok tesekkur ederim hakkini helal et.Bu arada ben bal corekotu tarcin kuru yapiyorum.ayni zamanda sogana baslasam zarari olurmu sence?

Bebis bekleyenleride tebrik ediyorum bu arada.bizi unutup gitmeyin emi.bizede dua edin hayirlisiyla.opuyorum herkesi kendinize dikkat edin ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…