Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cicim naptin merak ettim seni :)

Evet canım yaptım çok şükür daha belirgin bir silik çizgi çıktı. Sağdaki dünkü, soldaki bugün kü.

Evet kuzum belirginlesmis maşallah :)
dahada brlirginlesir o merak etme her gün yap eğer test varsa çok zevkli çünkü hep o çizgiyi görmek

Evet kuzum belirginlesmis maşallah :)
dahada brlirginlesir o merak etme her gün yap eğer test varsa çok zevkli çünkü hep o çizgiyi görmek
İnşallah sağlıkla hayırla artar sevinmeye korkuyorum kuzum hala. Ama en azından 11 ayın sonunda gebe kalabildim tekrar çok şükür. Buna sevineyim :)
Allah bekleyenlere sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin, isteyenlere de hayırlı sağlıklı gebelik versin inşallah.

kötü düşünme bebegim inşallah saglıklı bir gebeliktir arttıgına göre güzel benimde yavaş yavaş arttı mubareek cuma gününde içini karartma sakin BAT ne zaman bak regl geçtikten 1 hafta sonra git doktora kese ozaman gözükür ondan 1 hafta sonra kalp atışı ve bebiş :)
benim ögle ilerledi. Rabbim saglıkla sıhaatle kucagına almayı nasip etsin sanırım daha önce kayipların var ondan korkuyorsun Rabbim büyük Hiç endişe etme streste yapma dikkat et ev taşıycaksınız allaha emanetsin :)

Kuzum yaaa kendim gibi sevindim sana insallah benim bu ay yumurtam gelisecek bu ay belki ben de guzel haberi alirim kuzum dua et bana da

Kızlar adete 4 gun kala ovulasyon testim biyle acaba boyle çikipta hamile olan yada olmayan varmi bu ara gebelik testi negatif cikti

Eklentiler

• image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 141
Canım hayırlı olsun cok sevindim Yaa saglikla kucağına al ins bizlerede dua et kuzum

Kızlar adete 4 gun kala ovulasyon testim biyle acaba boyle çikipta hamile olan yada olmayan varmi bu ara gebelik testi negatif cikti

gülüm gebelik testi denedin mi bak benimde 4 gün kala lh böyle çıktı birde gebelik testi fotodaki umarım yardimci olur sana

Eklentiler

• 20141130_084144.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 232
gülüm gebelik testi denedin mi bak benimde 4 gün kala lh böyle çıktı birde gebelik testi fotodaki umarım yardimci olur sana
Denedim ama negatifti canım bugun yaptım ikisinide artık aklım almıyor senin beta hcg de çıkmış silik cizgi benim günlerimde karisik biraz hesaba gore iliskiden sonraki 8. Gun gec yumurtluyorum adet aralığım 35 gun 2 3 gun oynuyor arada hesabıma gore 4 gun kaldı umarım dogru hesapliyorumdur oyy ins bizede nasip olur canım allahım saglikla kucağına almayı nasip etsin minigi

Amin canım benim bu test yumurtlamadan 10 .gün yapıldı.
biraz daha bekle bakalım inşallah güzel haberler alırız

-adre- .!.:
Ewet dun yazdim sana ben de adet oldum diye gormedin sanirim onu. Ewet bu ay beraber bekliycez. Şimdi dru bekliyorum tedaviye uygun isem basliycaz insallahhhn
Esimin amcasi vefat etmisti onun icin kosturmaca var arada atlamisim tatlim. Dr dan cikinca haber edersin canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…