- 1 Şubat 2015
- 495
- 714
- 53
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.161
Yok kuzum ya biraz daha bekleyeceğim idrardan bakarım yoksa bu defa 2 günde bir yükseldi mi derdi kese göründü mü kalp atışı oldu mu falan hepsi stres yapıyor zaten coraspin kullanmaya başladım 1 hfdır, doktorun da yapacağı başka birşey yok. Bikaç hafta daha adet olmazsam gideyim kese kalp atışı hepsi tek seferde belli olsun istiyorum usg ye girmek istemiyorum
Evet canım yaptım çok şükür daha belirgin bir silik çizgi çıktı. Sağdaki dünkü, soldaki bugün kü.cicim naptin merak ettim seni :)
Evet canım yaptım çok şükür daha belirgin bir silik çizgi çıktı. Sağdaki dünkü, soldaki bugün kü.
İnşallah sağlıkla hayırla artar sevinmeye korkuyorum kuzum hala. Ama en azından 11 ayın sonunda gebe kalabildim tekrar çok şükür. Buna sevineyim :)Evet kuzum belirginlesmis maşallah :)
dahada brlirginlesir o merak etme her gün yap eğer test varsa çok zevkli çünkü hep o çizgiyi görmek
İnşallah sağlıkla hayırla artar sevinmeye korkuyorum kuzum hala. Ama en azından 11 ayın sonunda gebe kalabildim tekrar çok şükür. Buna sevineyim :)
Allah bekleyenlere sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin, isteyenlere de hayırlı sağlıklı gebelik versin inşallah.
Masallahhhhh daha da belirginlesecek ayyy cok heyecanlii bebegin minigin icindeeEvet canım yaptım çok şükür daha belirgin bir silik çizgi çıktı. Sağdaki dünkü, soldaki bugün kü.
tatlım adet oldun mu?Kuzum yaaa kendim gibi sevindim sana insallah benim bu ay yumurtam gelisecek bu ay belki ben de guzel haberi alirim kuzum dua et bana da
Canım hayırlı olsun cok sevindim Yaa saglikla kucağına al ins bizlerede dua et kuzumİnşallah sağlıkla hayırla artar sevinmeye korkuyorum kuzum hala. Ama en azından 11 ayın sonunda gebe kalabildim tekrar çok şükür. Buna sevineyim :)
Allah bekleyenlere sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin, isteyenlere de hayırlı sağlıklı gebelik versin inşallah.
Kızlar adete 4 gun kala ovulasyon testim biyle acaba boyle çikipta hamile olan yada olmayan varmi bu ara gebelik testi negatif cikti
Denedim ama negatifti canım bugun yaptım ikisinide artık aklım almıyor senin beta hcg de çıkmış silik cizgi benim günlerimde karisik biraz hesaba gore iliskiden sonraki 8. Gun gec yumurtluyorum adet aralığım 35 gun 2 3 gun oynuyor arada hesabıma gore 4 gun kaldı umarım dogru hesapliyorumdur oyy ins bizede nasip olur canım allahım saglikla kucağına almayı nasip etsin minigigülüm gebelik testi denedin mi bak benimde 4 gün kala lh böyle çıktı birde gebelik testi fotodaki umarım yardimci olur sana
Denedim ama negatifti canım bugun yaptım ikisinide artık aklım almıyor senin beta hcg de çıkmış silik cizgi benim günlerimde karisik biraz hesaba gore iliskiden sonraki 8. Gun gec yumurtluyorum adet aralığım 35 gun 2 3 gun oynuyor arada hesabıma gore 4 gun kaldı umarım dogru hesapliyorumdur oyy ins bizede nasip olur canım allahım saglikla kucağına almayı nasip etsin minigi
Dun oldum cnm bende de silik cizgi cikti ama yine 0 kan testimtatlım adet oldun mu?
aman adettaş olduk tatlımmDun oldum cnm bende de silik cizgi cikti ama yine 0 kan testim
Bayagi belirgin olmuş Tebrikler canım bu arada ovulasyon günlerini nasıl degerlendirdin bilgi verir misin birazEvet canım yaptım çok şükür daha belirgin bir silik çizgi çıktı. Sağdaki dünkü, soldaki bugün kü.
Ewet dun yazdim sana ben de adet oldum diye gormedin sanirim onu. Ewet bu ay beraber bekliycez. Şimdi dru bekliyorum tedaviye uygun isem basliycaz insallahhhno z
aman adettaş olduk tatlımm
Esimin amcasi vefat etmisti onun icin kosturmaca var arada atlamisim tatlim. Dr dan cikinca haber edersin canimm-adre- .!.:Ewet dun yazdim sana ben de adet oldum diye gormedin sanirim onu. Ewet bu ay beraber bekliycez. Şimdi dru bekliyorum tedaviye uygun isem basliycaz insallahhhn
Başınız sağolsun canımEsimin amcasi vefat etmisti onun icin kosturmaca var arada atlamisim tatlim. Dr dan cikinca haber edersin canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?