Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benim ovulasyon pozitif vermiyor sanki, adete 1 hafta kala yaptigim testte ovulasyon daha koyu cikti resmen. Siz ne dusunuyorsunuz ? Adetin 21. Gununde test ve 19. Gun alttaki test. Yorumlariniz nelerdir ? 18. Gun cok cok acikti ama resmi yok.

Eklentiler

• image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 112
Kuzum yaaa kendim gibi sevindim sana insallah benim bu ay yumurtam gelisecek bu ay belki ben de guzel haberi alirim kuzum dua et bana da

Çok tşk ediyorum adre en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelik haberini alırsın inşallah. Ben 9 ay sonra bebeğim olacak diye değil de 11 ay sonra gebelik tekrar oluştu diye seviniyorum coraspin inş fayda eder devam eder gebelik

Bayagi belirgin olmuş Tebrikler canım bu arada ovulasyon günlerini nasıl degerlendirdin bilgi verir misin biraz
Canım benim prolaktin yüksekliği vardı ilaç kullanmaya başladım 2 aydır. Öncesinde adetlerim çok düzensizdi. Ovulasyon testleri bu ay hiç pozitif çıkmadı prolaktin ölçtürmek için kadın doğuma gittim usgye aldı yumurta gördü 17 mm. 2-3 güne çatlar değerlendirin dedi. Ondan 1 gün sonra ilişki oldu. 18. Günde yumurtladım yani ve ovulasyon testi hiç bir belirti vermedi doktora da sordum ovulasyon testleri doğru mu diye evet dedi ama ben hiç çift çizgiyi göremedim dedim. Birşey söylemedi. Ben mi beceremedim bilmiyorum ama kesinlikle koyu olmadı hiç ovulasyon testi

Benim ovulasyon pozitif vermiyor sanki, adete 1 hafta kala yaptigim testte ovulasyon daha koyu cikti resmen. Siz ne dusunuyorsunuz ? Adetin 21. Gununde test ve 19. Gun alttaki test. Yorumlariniz nelerdir ? 18. Gun cok cok acikti ama resmi yok.
Ben de bugün akşam Yaptım çünkü testim akşam geçti elime. Seninkinden koyu çıktı acaba yumurtlama olacak mı ki 17. Gün pKO var bende

Canım hamile misin :)
Canım iki gündür silik çizgi çıkıyor idrar testinde hamileyim galiba bikaç hafta sonra gideceğim doktora beklemedeyim şimdi. Yurtdışında zaten 8 hf olmadan gebe demiyorlarmış kadın doğum bakmıyormuş bile. acelecilik etmeyip relaks bekleyeceğim yoksa bhcg arttı mı kese göründü mü kalp atışı oldu mu falan beni strese sokuyor dengemi bozuyor

kızlar adetimin 17. günü ilk kez ovulasyon testi yaptım akşam 9 buçukta biliyorum geç saatte yaptım ama bu çıktı bu şimdi yumurtlama yok demek mi?

Eklentiler

• WP_20150410_008.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 83
canım ya inan çok çok sevindim Allahım inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder. bence de relaks ol :)

canım ya inan çok çok sevindim Allahım inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder. bence de relaks ol :)
Canım senin de daha önce kayıpların olmuştu ya birşey soracağım pcolu olarak, glifor kullanıyor muydun gebeliği öğrendikten sonra? Şimdi coraspin 100 lük folbiol ve glifor 850 lik kullanıyorum da glifor ilk defa gebelikte kullanıyorum. İnş düşmez bu da sağlıkla hayırla devamı gelir.

ben bırakmıştım ama tüp bebek doktoruna gittik adam bana tüp bebek önermedi fakat sakın gliforu bırakma dedi ben pkolu hastalarıma hep devam ettiriyorum dedi. ben de hamile kalınca 9 ay bırakmayacağım canım. sen de bırakma.

Tamam canım çok tşk ederim en kısa sürede sizlerin de güzel haberlerini alırım inş. Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Tamam canım çok tşk ederim en kısa sürede sizlerin de güzel haberlerini alırım inş. Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
ya canım az önce bir foto paylaştım ovulasyon testinde silik çizgi negatif demek mi yani silik çıkınca yumurta büyüyor mu bende pko var ya ne zaman yumurtlarım kim bilir

ya canım az önce bir foto paylaştım ovulasyon testinde silik çizgi negatif demek mi yani silik çıkınca yumurta büyüyor mu bende pko var ya ne zaman yumurtlarım kim bilir
Canım baktım resme burdaki arkadaşların anlattığı kadarıyla henüz yumurtlamamışsın iki çizgi eşit renkte olduktan 24-36 saat sonra yumurtlama oluyormuş. Ama ben de hiç eşit çizgi çıkmadı ben testlere çok güvenme mümkünse gün aşırı yada 3 günde bir çalışın derim yada imkanın varsa arada yumurta var mı diye kadın doğuma gidebilirsin usg ile bakar. Benim testimde silik çizgi bile yoktu nerdeyse ama prolaktin için kadın doğuma gittim yumurta göründü.

yani merak ettiğim şey şu herkeste yumurta olmazsa da silik mi çıkıyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…