Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım tsh benim de 4.1 di ya bir ay ilaç kullandım hemen 1 e düştü o çok kolay düzene giriyor. Lh yüksek mi sanki bi de yüksekliği ne anlama geliyor ki bilmiyorum?
Iyi de ben bir ay daha beklemek istemiyorum ki yalniz soyle ni ayrıntı var bu testler sabah ac karnina. Ya da en azindan sabah saatlerinde yapilir belki o yüzden yüksek ciktilar ilk ignemi vururdum bugun bakalim ne olck

Iyi de ben bir ay daha beklemek istemiyorum ki yalniz soyle ni ayrıntı var bu testler sabah ac karnina. Ya da en azindan sabah saatlerinde yapilir belki o yüzden yüksek ciktilar ilk ignemi vururdum bugun bakalim ne olck

Yok kuzum beklemedim bir ay, ilacı bu ay içtim yani. İnş bu ay yumurtlıcan gelecek güzel haberler.

[QUOTEcanim: 40437949, member: 527603"]kızlar adetimin 17. günü ilk kez ovulasyon testi yaptım akşam 9 buçukta biliyorum geç saatte yaptım ama bu çıktı bu şimdi yumurtlama yok demek mi?[/QUOTE]
Selam canim. Adet dongun kaç günde bir oluyor? Ona gore yorum yapayim

monaroza01 .!.:
kızlar adetimin 17. günü ilk kez ovulasyon testi yaptım akşam 9 buçukta biliyorum geç saatte yaptım ama bu çıktı bu şimdi yumurtlama yok demek mi?

Tatlim selam. Adet dongun kaç günde bir? Sivil tüketimine dikkat ettin mi? Ona gore yorum yapalim.

Canım prolaktin kaçtı benim en son 38 di

Tatlim tsh in 2.5 altinda olmasi lazim birsz yuksek. Lh cok yuksek. Pco var dimi sende? Ondan boyle cikar cunku
Ewet tatlim pkodan dolayi boyle ama catlatma ignesi verildigi icin sorun olmuo o da tiroit bugun sabah tekrar ölçülecek dunku aksam 5de tok karnina olculdu bakalim simdi yine yuksek çıkarsa igneleri birakicam

Canım tsh benim de 4.1 di ya bir ay ilaç kullandım hemen 1 e düştü o çok kolay düzene giriyor. Lh yüksek mi sanki bi de yüksekliği ne anlama geliyor ki bilmiyorum?
Yanlış yazmışım canım değerlerim şöyle
FSH 4.47
TSH 1.68
LH 8.3
PROLAKTİN 34 (yüksek çıkmış)
BETA 4.69 (kimyasal dan dolayi ancak bu kadar dustu)

Günaydın kızlar sanırım kimyasal yaşıyorum bugünkü idrar testi dünkünden daha silik çıktı ve bugün bat Günüm. Netleşmesi gerekirdi yada dünden daha belirgin olması gerekirdi.

Günaydın kızlar sanırım kimyasal yaşıyorum bugünkü idrar testi dünkünden daha silik çıktı ve bugün bat Günüm. Netleşmesi gerekirdi yada dünden daha belirgin olması gerekirdi.
Ayyy canım benim belki test bozuktur inşallah öyledir bir daha da öyle şeyler yaşamazsın varsa 1 tane daha yapsana

aynı test mi kullandığın belki test bozuktur bebeğim bir kez daha denersin yarın sabah :/

Ayyy canım benim belki test bozuktur inşallah öyledir bir daha da öyle şeyler yaşamazsın varsa 1 tane daha yapsana
Canım şimdi taşınıyoruz testleri kolilerin içine koydum bugün için 1 tane ayırmıştım sadece. Ama bozuk olacağını sanmıyorum kuzum bugüne kadar hep çok doğru çıkıyordu. Büyük ihtimalle kimyasal olacak çünkü yerleşme kasılması falan hissetmiyorum hiç.

Bende hissetmedim yerleşme kasilmasini ama kanamasını yaşadım bat guni 7 damla kahverengi leke

Ayni test canım yarın sabah yine yaparım kızdım attım yaptığım testi de resmini koyardım yoksa.

yarın sabah koyarsiniz tatlım hemen kimyasal deyip de kızma belki test sıkıntılı.
adet te olmadin zaten benim bildiğim kimyasal da regl olunuyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…