- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.201
yani merak ettiğim şey şu herkeste yumurta olmazsa da silik mi çıkıyor ki?
tamam canım sağol :)kimyager1508 bu testler konusunda daha bilgili ben yanlış yönlendirme yapmayayım çünkü kendim bir faydasını görmedim
Canım tsh benim de 4.1 di ya bir ay ilaç kullandım hemen 1 e düştü o çok kolay düzene giriyor. Lh yüksek mi sanki bi de yüksekliği ne anlama geliyor ki bilmiyorum?Tsh 3.5 cikti lh 15 fsh 6 cikti
Iyi de ben bir ay daha beklemek istemiyorum ki yalniz soyle ni ayrıntı var bu testler sabah ac karnina. Ya da en azindan sabah saatlerinde yapilir belki o yüzden yüksek ciktilar ilk ignemi vururdum bugun bakalim ne olckCanım tsh benim de 4.1 di ya bir ay ilaç kullandım hemen 1 e düştü o çok kolay düzene giriyor. Lh yüksek mi sanki bi de yüksekliği ne anlama geliyor ki bilmiyorum?
Iyi de ben bir ay daha beklemek istemiyorum ki yalniz soyle ni ayrıntı var bu testler sabah ac karnina. Ya da en azindan sabah saatlerinde yapilir belki o yüzden yüksek ciktilar ilk ignemi vururdum bugun bakalim ne olck
Tsh 3.5 cikti lh 15 fsh 6 cikti
monaroza01 .!.:kızlar adetimin 17. günü ilk kez ovulasyon testi yaptım akşam 9 buçukta biliyorum geç saatte yaptım ama bu çıktı bu şimdi yumurtlama yok demek mi?
Canım prolaktin kaçtı benim en son 38 diCanım benim prolaktin yüksekliği vardı ilaç kullanmaya başladım 2 aydır. Öncesinde adetlerim çok düzensizdi. Ovulasyon testleri bu ay hiç pozitif çıkmadı prolaktin ölçtürmek için kadın doğuma gittim usgye aldı yumurta gördü 17 mm. 2-3 güne çatlar değerlendirin dedi. Ondan 1 gün sonra ilişki oldu. 18. Günde yumurtladım yani ve ovulasyon testi hiç bir belirti vermedi doktora da sordum ovulasyon testleri doğru mu diye evet dedi ama ben hiç çift çizgiyi göremedim dedim. Birşey söylemedi. Ben mi beceremedim bilmiyorum ama kesinlikle koyu olmadı hiç ovulasyon testi
Ewet tatlim pkodan dolayi boyle ama catlatma ignesi verildigi icin sorun olmuo o da tiroit bugun sabah tekrar ölçülecek dunku aksam 5de tok karnina olculdu bakalim simdi yine yuksek çıkarsa igneleri birakicamTatlim tsh in 2.5 altinda olmasi lazim birsz yuksek. Lh cok yuksek. Pco var dimi sende? Ondan boyle cikar cunku
O zaman ben tiroit ilaci da kullanayim acaba ignelerle bi sorun yaratir miYok kuzum beklemedim bir ay, ilacı bu ay içtim yani. İnş bu ay yumurtlıcan gelecek güzel haberler.
Yanlış yazmışım canım değerlerim şöyleCanım tsh benim de 4.1 di ya bir ay ilaç kullandım hemen 1 e düştü o çok kolay düzene giriyor. Lh yüksek mi sanki bi de yüksekliği ne anlama geliyor ki bilmiyorum?
54 tü canım ilk önce, 15 gün ilaç kullandım 35 e düştü sonra bir ay daha kullandım en son 0.7 olmuştuCanım prolaktin kaçtı benim en son 38 di
Ayyy canım benim belki test bozuktur inşallah öyledir bir daha da öyle şeyler yaşamazsın varsa 1 tane daha yapsanaGünaydın kızlar sanırım kimyasal yaşıyorum bugünkü idrar testi dünkünden daha silik çıktı ve bugün bat Günüm. Netleşmesi gerekirdi yada dünden daha belirgin olması gerekirdi.
Günaydın kızlar sanırım kimyasal yaşıyorum bugünkü idrar testi dünkünden daha silik çıktı ve bugün bat Günüm. Netleşmesi gerekirdi yada dünden daha belirgin olması gerekirdi.
Canım şimdi taşınıyoruz testleri kolilerin içine koydum bugün için 1 tane ayırmıştım sadece. Ama bozuk olacağını sanmıyorum kuzum bugüne kadar hep çok doğru çıkıyordu. Büyük ihtimalle kimyasal olacak çünkü yerleşme kasılması falan hissetmiyorum hiç.Ayyy canım benim belki test bozuktur inşallah öyledir bir daha da öyle şeyler yaşamazsın varsa 1 tane daha yapsana
Ayni test canım yarın sabah yine yaparım kızdım attım yaptığım testi de resmini koyardım yoksa.aynı test mi kullandığın belki test bozuktur bebeğim bir kez daha denersin yarın sabah :/
Canım şimdi taşınıyoruz testleri kolilerin içine koydum bugün için 1 tane ayırmıştım sadece. Ama bozuk olacağını sanmıyorum kuzum bugüne kadar hep çok doğru çıkıyordu. Büyük ihtimalle kimyasal olacak çünkü yerleşme kasılması falan hissetmiyorum hiç.
Ayni test canım yarın sabah yine yaparım kızdım attım yaptığım testi de resmini koyardım yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?