Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yarın sabah koyarsiniz tatlım hemen kimyasal deyip de kızma belki test sıkıntılı.
adet te olmadin zaten benim bildiğim kimyasal da regl olunuyor dimi
Evet canım regl olunuyor ama bhcg düşmeye başlıyor sonra regl. Batımı 5 gün geçmişti daha önce ki kimyasalımda. Gelir 5 güne kadar. Testlere de devam ederim o arada

Yanlış yazmışım canım değerlerim şöyle
FSH 4.47
TSH 1.68
LH 8.3
PROLAKTİN 34 (yüksek çıkmış)
BETA 4.69 (kimyasal dan dolayi ancak bu kadar dustu)
Prolaktin gebelikte artıyor zaten canım ama bir daha ki adetinde yine ölçtür böyle yüksek kalmasın. Aylardır prl yüzünden yumurtlayamadım ben

Kızlar bi kac gundur gebelik testim silik cikiyodu bugun peceteye pembemsi bsey geldi cok umutlanmstmm cok uzuldummmm

Ins gelmez ya moralim bozuldu cok umutlanmstimm silik cizgden sonra mi yerlsme kanamadi oldu

Benimde silik çıktı 4 gün kala 3 gün kala 60 çıkmıştı degerim sonra regl günü ilk pembe akıntı sonra hafif kahverengi oldu çok aglamistim lavaboda apar topar doktora gittik doktor bir kez daha kontrol et wc de dedi ettim kesilmisti.
ne kadar geldi dedi tahmini 6 7 damla dedim tekrar kanda bakıldı 244 doktor ne olur ne olmaz sen 1 hafta yat dedi progestan verdi yattım.
sende dinlen bol bol

Saol cnm ya cok tskk edermm yardmlarin icin bakalm belli olur bugunn

Tatlim selam. Adet dongun kaç günde bir? Sivil tüketimine dikkat ettin mi? Ona gore yorum yapalim.
Merhaba Kimyager, bu ay progesteron kullaniyorum ben ve son 3 hap. Bugun adetimin 21. Gunu ve en ustteki testi bugun yaptim. Haftaya da adet olacagim bugun. Ben simdi mi yumurtladim ?

Eklentiler

• image.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba Kimyager, bu ay progesteron kullaniyorum ben ve son 3 hap. Bugun adetimin 21. Gunu ve en ustteki testi bugun yaptim. Haftaya da adet olacagim bugun. Ben simdi mi yumurtladim ?
canım progestonu neden kullanıyorsun? daha önce ki günlerde de test yapmış mıydın? eğer yaptıysan ve silik çıktıysa evet bugün yumurtluyorsun bugünü ve yarını iyi değerlendir canım.

Günaydın kızlar sanırım kimyasal yaşıyorum bugünkü idrar testi dünkünden daha silik çıktı ve bugün bat Günüm. Netleşmesi gerekirdi yada dünden daha belirgin olması gerekirdi.
yok canım değildir inşaallaahhh yaaaa. bence akşama sıvı alımına dikkat ederek tekrar yap bence.

canım progestonu neden kullanıyorsun? daha önce ki günlerde de test yapmış mıydın? eğer yaptıysan ve silik çıktıysa evet bugün yumurtluyorsun bugünü ve yarını iyi değerlendir canım.
Kistim icin once ostrojen simdi progesteron son 3 hap. Daha once yaptim silik silik cikti ama giderek koyulasti. Gecen hafta 5 gun kahverengi akintim geldi simdi bugun test her iki cizgi de koyu degil ama ikisi de ayni koyulukta cikti. Akintim da krem rengi sivi kivama dondu. Bu ay kistten yumurtlamam demistim ama kisti gecen hafta attim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…